ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.737
- Πόντοι
- 5.006
Τι ώρα Ρόμβης;
Τι ώρα Ρόμβης;
3Τι ώρα Ρόμβης;
1500 ακριβως14+50;
Έλα τότε εσυ1500 ακριβως![]()
ενταξειΈλα τότε εσυ
ελα μαλακα μου ,παραδεξου το...σε εχουνε πλακωμενο με χαπια τεζα και δεν νιωθεις γρι τι γραφεις ,τι απαντας ,τι σου γραφουμε ,που εισαι ,ποιος εισαι ,που οδευει αυτος ο τοπος ....Βούλωσαν τα τσάκρα της αμοιβάδας και δεν μπορεί να σκεφτεί, λες και πρώτα μπορούσε.
Ρε όργιο, με είχες βρίσει εσύ πιο μπροστά κι έρχεσαι και ζητάς και τα ρέστα; Το επίπεδο σε μάρανε.
Βρήκες ασθενή καινούργιο,άλλο που δεν θελειςελα μαλακα μου ,παραδεξου το...σε εχουνε πλακωμενο με χαπια τεζα και δεν νιωθεις γρι τι γραφεις ,τι απαντας ,τι σου γραφουμε ,που εισαι ,ποιος εισαι ,που οδευει αυτος ο τοπος ....
![]()
ιδια παθηση ,ιδιο σαη ,ισως και ιδιος ασθενης με νεο νικ....δεν τους πιανεις πλεον τους πουστηδες ,τρεχουν δεκα κλωνους παραλληλα και μολις πεθαινει ο ενας ανασταινεται ο αλλος...γαμιολες με πολυ ελευθερο χρονο και συνδεση στο ιντερνετ,αντε βγαλε ακρη!Βρήκες ασθενή καινούργιο,άλλο που δεν θελεις![]()
![]()
Ναι η κωλομπαραδεςιδια παθηση ,ιδιο σαη ,ισως και ιδιος ασθενης με νεο νικ....δεν τους πιανεις πλεον τους πουστηδες ,τρεχουν δεκα κλωνους παραλληλα και μολις πεθαινει ο ενας ανασταινεται ο αλλος...γαμιολες με πολυ ελευθερο χρονο και συνδεση στο ιντερνετ,αντε βγαλε ακρη!
πουστηδε,γεμισαμε κακους πουστηδε αργοσχολους!Ναι η κωλομπαραδες
πουστηδε,γεμισαμε κακους πουστηδε αργοσχολους!
Ξεκίνησα να κόψω κρεμμύδι στο μπλέντερ, είπα γαμησε το, έβγαλα τον έτοιμο αρακά, πλατς μες στη χύτρα, αντε γεια. Δεν έχουμε πλέον τις αντοχές που είχαμε, φτάνει. Έβγαλε ήλιο τώρα ντάλα, έβρεξε ίσα ίσα να σηκώσει τη μπίχλα απ τη σκονη στο τσιμέντο. Πουτανα πόλη.
Ο Ρεζ καθε φορά που δε δίνει σημεία ζωής είναι γιατί έχει ξεμουνιάσει κάποια το χτεσινό βράδυ. Θα μας τα πει όταν μπει.
Μαν, μην προκαλείς, δεν σε έχω πειράξει. Ασθενής είναι ο φίλος σου που μπλέχτηκε (μαζί με έναν άλλον) σε μία κόντρα που δεν τον αφορούσε και αρχίσαν τους χλευασμούς. Και το παίζει και μάγκας. Αλλά έτσι είναι οι ηλίθιοι.Βρήκες ασθενή καινούργιο,άλλο που δεν θελεις![]()
![]()
Γιατί για σένα είπα,άντε για ύπνο τωραΜαν, μην προκαλείς, δεν σε έχω πειράξει. Ασθενής είναι ο φίλος σου που μπλέχτηκε (μαζί με έναν άλλον) σε μία κόντρα που δεν τον αφορούσε και αρχίσαν τους χλευασμούς. Και το παίζει και μάγκας. Αλλά έτσι είναι οι ηλίθιοι.
πουστηδε,γεμισαμε κακους πουστηδε αργοσχολους!
Τι έχει το μενού;Αυτούς τους είχαμε ανέκαθεν. Τώρα μας ήλθαν και Γάλλοι ξενοδόχοι που δεν έχουν "πρόχειρη" την περί υπηρετικού προσωπικού νομοθεσία και ζητάνε συμβουλές από ελαιοχρωματιστές σε πουτανοσάιτ.![]()
Δεν έχεις καν τα αρχίδια να υπερασπιστείς το υπονοούμενο που πέταξες.Γιατί για σένα είπα,άντε για ύπνο τωρα
Δεν έχεις καν τα αρχίδια να υπερασπιστείς το υπονοούμενο που πέταξες.