Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.721
Πόντοι
5.006
  • Like
Αντιδράσεις: RETRO

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Kύριε Γιαρμάκο!

Επειδή παρατηρώ πως το νήμα σας "αλήθειες", έχει κάνει κάποια κοιλιά, τι θα λέγατε να ανοίγατε ένα (καλλιτεχνικό πάντα) νήμα με διακριτικό τίτλο : Βραδιές ντανταϊστικής ποίησης και πρόζας με τον Γιαρμάκο;
της πουτανας θα γινει κειμεσα,θα χανει η μανα το γιαρμα και ο γιαρμας τη μανα ....θα σαρωσει ,εκατο χιλιαδες σελιδες πρωτο μηνα θα βαρεσει!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Μαν, μην προκαλείς, δεν σε έχω πειράξει. Ασθενής είναι ο φίλος σου που μπλέχτηκε (μαζί με έναν άλλον) σε μία κόντρα που δεν τον αφορούσε και αρχίσαν τους χλευασμούς. Και το παίζει και μάγκας. Αλλά έτσι είναι οι ηλίθιοι.
τρελακια μου ,μπηκες δυναμικα βλεπω σημερα και πας να τα κανεις ολα πουτανα με δυο τρια ποστ....κατσε ,χαλαρωσε λιγο ...πες για τα παιδικα σου χρονια στις αμμουδιες της ριβιερας,ανοιξου λιγο ρε μπαγλαμα να αρχισουμε τη θεραπεια μπας και βρουμε καμια ακρη με τη μαλακια που σε δερνει!

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Τρώω μπουλινγκ για ρομαντικό σεξ με τρανς, ζητώ την περίθαλψη μου κάτω από την στέγη της λέσχης.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
45τμ με ένα χιλιάρικο στο κάνω τζιτζι , πληρώνεις και εισιτήρια πάνε έλα μπίζνες κλας για να έχουμε παραπάνω κιλά για αποσκευές ώστε να περάσω πινέλα βούρτσες διαλυτικά ,στόκο που θα χρειαστεί σίγουρα κτλ .. αααα και μην το ξεχάσω και κερνάς και μεσημεριανό επειδή θα είμαι εκτός έδρας .. μια μπαγκέτα ντοματουλα φέτα ρίγανη και λίγο λαδακι στην ψίχα
Έχω κι εγώ μια γκαρσονιέρα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
τρελακια μου ,μπηκες δυναμικα βλεπω σημερα και πας να τα κανεις ολα πουτανα με δυο τρια ποστ....κατσε ,χαλαρωσε λιγο ...πες για τα παιδικα σου χρονια στις αμμουδιες της ριβιερας,ανοιξου λιγο ρε μπαγλαμα να αρχισουμε τη θεραπεια μπας και βρουμε καμια ακρη με τη μαλακια που σε δερνει!
Συμμαζέψου, ρε βλήτο, και ψάξε να βρεις μια άκρη με τη δική σου μαλακία, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι