Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.779
Πόντοι
2.606
Συμμαζέψου, ρε βλήτο, και ψάξε να βρεις μια άκρη με τη δική σου μαλακία, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά.
μη βριζεις ρε γαμηδιολε ,σεβασου τους κανονες του σαη

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.779
Πόντοι
2.606
Να δώσω σε εσάς τα εισιτήρια; Εξ άλλου που να ξέρει ο ξενοδόχος ποιος είναι ποιος!
και πως θα μπω μεσα σπιτι να τονεπλακωσω ,δεν χωραμε ,θα μου πηδηξει ο λακαμας απο το κουζινακι στο πισω μπαλκονι και απο εκει στη χεστρα-πισινα και αντε πιαστονα!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
και πως θα μπω μεσα σπιτι να τονεπλακωσω ,δεν χωραμε ,θα μου πηδηξει ο λακαμας απο το κουζινακι στο πισω μπαλκονι και απο εκει στη χεστρα-πισινα και αντε πιαστονα!

Πουστηδοι και ξενοδόχοι, τουρλουμπούκι στην απόχη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πες πότε θα έρθεις να δώσω ρεπό στον σεκιουριτά του χόστελ, τον Ουάχαντ, να σε περιμένει. Με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα αρχίσεις να γράφεις στην section των gay. :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.779
Πόντοι
2.606
Πες πότε θα έρθεις να δώσω ρεπό στον σεκιουριτά του χόστελ, τον Ουάχαντ, να σε περιμένει. Με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα αρχίσεις να γράφεις στην section των gay. :confused:
??? απο τι θα δωσεις ρε τρελαμα ρεπο στον ουαχαντ ,δε φανταζομαι να ερθω και να σας βρω καβαλα και να μου αρχισεις τα μα μου σου του και τα θα βαρεσεις ατομα με ιδιαιτερες σεξουαλικες παρορμησεις....στο τονιζω οτι θα σε δειρω μονο και μονο στα πλαισια της ψυχικης θεραπειας που σκοπευω να σου εφαρμοσω και πως κανενα χαστουκι δεν θα πεσει επειδη εχεις ρουφηξει τα νεφρα του ουαχαμπ....το τι κανεις στην κωλαθρα σου ΔΕΝ ειναι δικη μου ουτε κανενος δουλεια .....για να ειμαι ξηγημενος απο πριν τα γραφω επειδη οι εποχες ειναι πουστρικες και εχουμε γεμισει ρουφιανους!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Αυτό σηκώνει ποτό. Πάω τώρα να ετοιμαστώ για το κωλόμπαρο και θα έρθεις από το μαγαζί να μου τα πεις.
Ρε μαλάκα ένα ποτό δε με έχεις κεράσει στο άντρο φης αμαρτίας που ονομάζεις μπαράκι...
Ολο τα σκάω τσιγγούνη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Αυτούς τους είχαμε ανέκαθεν. Τώρα μας ήλθαν και Γάλλοι ξενοδόχοι που δεν έχουν "πρόχειρη" την περί υπηρετικού προσωπικού νομοθεσία και ζητάνε συμβουλές από ελαιοχρωματιστές σε πουτανοσάιτ. :confused:
Παίζει να είναι ο πρώτος επιχειρηματίας στην Γαλλία που δεν έχει λογιστή.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom