The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Ό,τι θέλω θα κάνω μωρή μπουχέσα.Μη βρίζεις τραγοπαππα
Ό,τι θέλω θα κάνω μωρή μπουχέσα.Μη βρίζεις τραγοπαππα
μη βριζεις ρε γαμηδιολε ,σεβασου τους κανονες του σαηΣυμμαζέψου, ρε βλήτο, και ψάξε να βρεις μια άκρη με τη δική σου μαλακία, γιατί δεν σε βλέπω καθόλου καλά.
Τράβα μορη σαλουφα απ' εδωΌ,τι θέλω θα κάνω μωρή μπουχέσα.
και πως θα μπω μεσα σπιτι να τονεπλακωσω ,δεν χωραμε ,θα μου πηδηξει ο λακαμας απο το κουζινακι στο πισω μπαλκονι και απο εκει στη χεστρα-πισινα και αντε πιαστονα!Να δώσω σε εσάς τα εισιτήρια; Εξ άλλου που να ξέρει ο ξενοδόχος ποιος είναι ποιος!
Γιατί βρίζετε ρε ξεκωλιάρηδες;
Είχα ασταθή ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη.Τι εμμονή έχεις πάθει με τους κωλους εσυ;
και πως θα μπω μεσα σπιτι να τονεπλακωσω ,δεν χωραμε ,θα μου πηδηξει ο λακαμας απο το κουζινακι στο πισω μπαλκονι και απο εκει στη χεστρα-πισινα και αντε πιαστονα!
Πουσταραδες η πουστηδοι;Πουστηδοι και ξενοδόχοι, τουρλουμπούκι στην απόχη.
Πούστηδοι απλοί.Πουσταραδες η πουστηδοι;
Πες πότε θα έρθεις να δώσω ρεπό στον σεκιουριτά του χόστελ, τον Ουάχαντ, να σε περιμένει. Με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα αρχίσεις να γράφεις στην section των gay.και πως θα μπω μεσα σπιτι να τονεπλακωσω ,δεν χωραμε ,θα μου πηδηξει ο λακαμας απο το κουζινακι στο πισω μπαλκονι και απο εκει στη χεστρα-πισινα και αντε πιαστονα!
??? απο τι θα δωσεις ρε τρελαμα ρεπο στον ουαχαντ ,δε φανταζομαι να ερθω και να σας βρω καβαλα και να μου αρχισεις τα μα μου σου του και τα θα βαρεσεις ατομα με ιδιαιτερες σεξουαλικες παρορμησεις....στο τονιζω οτι θα σε δειρω μονο και μονο στα πλαισια της ψυχικης θεραπειας που σκοπευω να σου εφαρμοσω και πως κανενα χαστουκι δεν θα πεσει επειδη εχεις ρουφηξει τα νεφρα του ουαχαμπ....το τι κανεις στην κωλαθρα σου ΔΕΝ ειναι δικη μου ουτε κανενος δουλεια .....για να ειμαι ξηγημενος απο πριν τα γραφω επειδη οι εποχες ειναι πουστρικες και εχουμε γεμισει ρουφιανους!Πες πότε θα έρθεις να δώσω ρεπό στον σεκιουριτά του χόστελ, τον Ουάχαντ, να σε περιμένει. Με την επιστροφή στην Ελλάδα, θα αρχίσεις να γράφεις στην section των gay.![]()
Στην προκειμένη περίπτωση "Του πούστη η χωρίστρα".πουτανα ολα
Ρε μαλάκα ένα ποτό δε με έχεις κεράσει στο άντρο φης αμαρτίας που ονομάζεις μπαράκι...Αυτό σηκώνει ποτό. Πάω τώρα να ετοιμαστώ για το κωλόμπαρο και θα έρθεις από το μαγαζί να μου τα πεις.
Παίζει να είναι ο πρώτος επιχειρηματίας στην Γαλλία που δεν έχει λογιστή.Αυτούς τους είχαμε ανέκαθεν. Τώρα μας ήλθαν και Γάλλοι ξενοδόχοι που δεν έχουν "πρόχειρη" την περί υπηρετικού προσωπικού νομοθεσία και ζητάνε συμβουλές από ελαιοχρωματιστές σε πουτανοσάιτ.![]()
Πέρασα να πω μια καλησπέρα στους φίλους του νήματος.
![]()