Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.064
- Πόντοι
- 12.756
Τα ελεγα εγωΠαρακμή...
Τα ελεγα εγωΠαρακμή...
Kαι δεν σε πιστευαν,τωρα θα σε πιστεψουν ευτυχως και οι μισθωτοιΤα ελεγα εγω
Έκλεισε η δουλειά για Ριβιέρα;Τα ελεγα εγω
Μαγεία... πουλιέται τίποτα;Οπου να 'ναι
![]()
Πουλημενο ειναι ηδη.Μαγεία... πουλιέται τίποτα;
Απο τα θεμελια.Αναμενόμενο...
Απ'τα μπετά λογικά...
Αναμενόμενο...
Απ'τα μπετά λογικά...
Κουκάκι θα πας αφού θες κέντρο.Τρο θα με βρεις ένα διαμέρισμα Σύνταγμα; Θα μαζευόμαστε βραδάκι με Αθήναιο και Ρεζ για πόκερ.
Κουκάκι θα πας αφού θες κέντρο.
Με 120.000 είσαι αρχηγός
Κολωνάκι τότε, με 220.000 είσαι οκ και δεν του κάνουν και εντύπωση τα λεοπαρ.Δε με ενθουσιάζει σαν περιοχή. Θέλω καρακεντρο, στην καρδιά της ακολασίας. Έφερα ένα βράδυ ένα τρανς μαλακα μου σε χοτελ στην Ερμού, 4 το πρωί. Ήρθε με λεοπάρ φόρεμα, ο ρεσεψιονίστ ένας μίζερος με πήρε τηλέφωνο με λέει «είστε σοβαρός;» Του λέω βεβαίως, θα την ξεκωλιασω, στείλτην πάνω, με λέει «όχι, εννοώ, δε δεχόμαστε βίζιτες και δη αυτές που δεν έχουν χαρτιά». Όπως καταλαβαίνεις η εύρεση ακινήτου είναι απαραίτητη.
Κολωνάκι τότε, με 220.000 είσαι οκ και δεν του κάνουν και εντύπωση τα λεοπαρ.
Τζο με τον κώλο σου κάνε ό,τι γουστάρεις, εμένα μη με μπλέκεις, όλα τα τρανς λιπαρών δικά σου.Θα δούμε, κάτι θα κάνουμε. Αααααμαν αμάν Τρο... κάθε μέρα φρέσκα τρανσακια, τρια τρια την ημέρα, πού να ξέρουν αυτοί... τα καλύτερα γούστα βγαίνουν με τρανς. Κάτι ήξερε ο Παναγιώτης, τον έφαγε η μαρμάγκα όμως.
τσαμπα λεφτα, τι συνταγμα, μεσα στη βρωμα και την κινηση. Οι αρχοντοι πανε οι Βορεια ή νοτια, το κεντρο ειναι για την πλεμπαΈβαλα να δω τι Πουλιέται Σύνταγμα, αποκαρδιωτικά τα αποτελέσματα. Ένα ωραίο διαμέρισμα, με ηχομόνωση και σωστή ανακαίνιση, όλα τα εσκορτ στην πόρτα σου ότι ώρα θες, κοσμοσυρροή μέρα νύχτα δε βαριεσαι, η Ερμού δυο βήματα, φαγητό ότι θες. Νταξ έχει και κάτι κατσαρίδες βέβαια στην πλατεία στο μπόι του Καριπιδη αλλά λεπτομέρειες. Πολλά ζητάω;