Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.728
Πόντοι
6.256
Έκλεισε η δουλειά για Ριβιέρα;
Οπου να 'ναι:coffee::confused::confused::confused:
zrlyn9mfnn651.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Έβαλα να δω τι Πουλιέται Σύνταγμα, αποκαρδιωτικά τα αποτελέσματα. Ένα ωραίο διαμέρισμα, με ηχομόνωση και σωστή ανακαίνιση, όλα τα εσκορτ στην πόρτα σου ότι ώρα θες, κοσμοσυρροή μέρα νύχτα δε βαριεσαι, η Ερμού δυο βήματα, φαγητό ότι θες. Νταξ έχει και κάτι κατσαρίδες βέβαια στην πλατεία στο μπόι του Καριπιδη αλλά λεπτομέρειες. Πολλά ζητάω;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Κουκάκι θα πας αφού θες κέντρο.
Με 120.000 είσαι αρχηγός

Δε με ενθουσιάζει σαν περιοχή. Θέλω καρακεντρο, στην καρδιά της ακολασίας. Έφερα ένα βράδυ ένα τρανς μαλακα μου σε χοτελ στην Ερμού, 4 το πρωί. Ήρθε με λεοπάρ φόρεμα, ο ρεσεψιονίστ ένας μίζερος με πήρε τηλέφωνο με λέει «είστε σοβαρός;» Του λέω βεβαίως, θα την ξεκωλιασω, στείλτην πάνω, με λέει «όχι, εννοώ, δε δεχόμαστε βίζιτες και δη αυτές που δεν έχουν χαρτιά». Όπως καταλαβαίνεις η εύρεση ακινήτου είναι απαραίτητη.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Δε με ενθουσιάζει σαν περιοχή. Θέλω καρακεντρο, στην καρδιά της ακολασίας. Έφερα ένα βράδυ ένα τρανς μαλακα μου σε χοτελ στην Ερμού, 4 το πρωί. Ήρθε με λεοπάρ φόρεμα, ο ρεσεψιονίστ ένας μίζερος με πήρε τηλέφωνο με λέει «είστε σοβαρός;» Του λέω βεβαίως, θα την ξεκωλιασω, στείλτην πάνω, με λέει «όχι, εννοώ, δε δεχόμαστε βίζιτες και δη αυτές που δεν έχουν χαρτιά». Όπως καταλαβαίνεις η εύρεση ακινήτου είναι απαραίτητη.
Κολωνάκι τότε, με 220.000 είσαι οκ και δεν του κάνουν και εντύπωση τα λεοπαρ.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Κολωνάκι τότε, με 220.000 είσαι οκ και δεν του κάνουν και εντύπωση τα λεοπαρ.

Θα δούμε, κάτι θα κάνουμε. Αααααμαν αμάν Τρο... κάθε μέρα φρέσκα τρανσακια, τρια τρια την ημέρα, πού να ξέρουν αυτοί... τα καλύτερα γούστα βγαίνουν με τρανς. Κάτι ήξερε ο Παναγιώτης, τον έφαγε η μαρμάγκα όμως.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Θα δούμε, κάτι θα κάνουμε. Αααααμαν αμάν Τρο... κάθε μέρα φρέσκα τρανσακια, τρια τρια την ημέρα, πού να ξέρουν αυτοί... τα καλύτερα γούστα βγαίνουν με τρανς. Κάτι ήξερε ο Παναγιώτης, τον έφαγε η μαρμάγκα όμως.
Τζο με τον κώλο σου κάνε ό,τι γουστάρεις, εμένα μη με μπλέκεις, όλα τα τρανς λιπαρών δικά σου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.321
Πόντοι
10.336
Έβαλα να δω τι Πουλιέται Σύνταγμα, αποκαρδιωτικά τα αποτελέσματα. Ένα ωραίο διαμέρισμα, με ηχομόνωση και σωστή ανακαίνιση, όλα τα εσκορτ στην πόρτα σου ότι ώρα θες, κοσμοσυρροή μέρα νύχτα δε βαριεσαι, η Ερμού δυο βήματα, φαγητό ότι θες. Νταξ έχει και κάτι κατσαρίδες βέβαια στην πλατεία στο μπόι του Καριπιδη αλλά λεπτομέρειες. Πολλά ζητάω;
τσαμπα λεφτα, τι συνταγμα, μεσα στη βρωμα και την κινηση. Οι αρχοντοι πανε οι Βορεια ή νοτια, το κεντρο ειναι για την πλεμπα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
Πάλι ταμείο απόψε διπλό ML.

Αντε με το καλό αύριο παμε για απραιτ ντογκι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom