Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Καλοκαιριατικαμλκ κοιμούνται απο της 12
Καλοκαιριατικαμλκ κοιμούνται απο της 12
τι να πω και εγω που σε 5 ωρες πρεπει να παω για το μεροκάματο του πόνου κατω στην λαχαναγορά και μετα χωρις σταματημό οικοδομή σκαλωσιές για μισο καρβέλι ψωμί και βλεπω τον Αθηναιο λεζάντα με κινητα και αυτοκίνητο σαξοΚαλοκαιριατικα
Το σαξο το χει για την αλητεία...τι να πω και εγω που σε 5 ωρες πρεπει να παω για το μεροκάματο του πόνου κατω στην λαχαναγορά και μετα χωρις σταματημό οικοδομή σκαλωσιές για μισο καρβέλι ψωμί και βλεπω τον Αθηναιο λεζάντα με κινητα και αυτοκίνητο σαξο
Καλημέρα μαν ταλαιπωρία πάλι περνω το πρωινο μου και ρεπαρω σήμερακοιμηθειτε κοιμηθειτε....θα παει ο αθηναιος για δουλεια...
σε νιωθω και συμπασχωΚαλημέρα μαν ταλαιπωρία πάλι περνω το πρωινο μου και ρεπαρω σήμερα
Δεν ρεπαρεις,δουλευεις,απλα δουλευεις σαν τον ΑθηναιοΚαλημέρα μαν ταλαιπωρία πάλι περνω το πρωινο μου και ρεπαρω σήμερα
Δεν ρεπαρεις,δουλευεις,απλα δουλευεις σαν τον Αθηναιο
εσυ γιατι δεν δουλευεις?Δεν ρεπαρεις,δουλευεις,απλα δουλευεις σαν τον Αθηναιο
Έλα ντε ο καργιοληςεσυ γιατι δεν δουλευεις?
Ποσταρα στο νημα τρελες φωτογραφιεςΜου φαγε το μεροκαματο ο Νιπλης σημερα,πηγε να βαψεικατι καγκελαεσυ γιατι δεν δουλευεις?
Τα βλέπεις?εσυ γιατι δεν δουλευεις?
Καλημέρα ρε μανΜε πλάκωσε το πάπλωμα ρε πουστη...θα αργήσω να πάω καναπέ...
Το κλιμαστικό μην ξεχάσεις ν' ανάψεις...Με πλάκωσε το πάπλωμα ρε πουστη...θα αργήσω να πάω καναπέ...
Καλημέρα...Νιπλης πολύ καλός ελαιοχρωματιστής μαθαίνω....Καλημέρα ρε μαν
Ναι ξέρει να βάφει τα αρχιδια του καλαΚαλημέρα...Νιπλης πολύ καλός ελαιοχρωματιστής μαθαίνω....