celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.396
- Πόντοι
- 6.056
Tις Πεμπτες φιλε Βαρο?Τεταρτες δεν τις θελω,αλλα τις Πεμπτες
Tις Πεμπτες φιλε Βαρο?Τεταρτες δεν τις θελω,αλλα τις Πεμπτες
Μην βριζεις μανβαρο ξερεις ποσο σε αγαπαω και σε εκτιμαω φιλε μου
πεμπτες εχει λαϊκη.Tις Πεμπτες φιλε Βαρο?Τεταρτες δεν τις θελω,αλλα τις Πεμπτες
αργία τις πέμπτεςTις Πεμπτες φιλε Βαρο?Τεταρτες δεν τις θελω,αλλα τις Πεμπτες
παππου μου γραφεις το σπιτι στην σαντορινη να το πιστολιασω να τα φαω με την ρουμανα?Μην βριζεις μαν
Λαϊκη ε?Τιρανα ή Τεπελενιπεμπτες εχει λαϊκη.
τι λες να γίνει αν μάθει ο φίλος βάρος ότι χτύπησα 2 παγωτίνια και έχω αρκετά ακόμη?Λαϊκη ε?Τιρανα ή Τεπελενι
Το σπιτι στη σαντορινη θα το γραψω σε αυτον που θα παντρευτει το κοριτσι.παππου μου γραφεις το σπιτι στην σαντορινη να το πιστολιασω να τα φαω με την ρουμανα?
ενταξειΤο σπιτι στη σαντορινη θα το γραψω σε αυτον που θα παντρευτει το κοριτσι.
δωσε λεπτομερειες,απο που?τι ειδους?ποσα?τι λες να γίνει αν μάθει ο φίλος βάρος ότι χτύπησα 2 παγωτίνια και έχω αρκετά ακόμη?
Εχεις πορτες ασφαλειας?Συναγερμο?Σκυλο?Καμερες?τι λες να γίνει αν μάθει ο φίλος βάρος ότι χτύπησα 2 παγωτίνια και έχω αρκετά ακόμη?
απ΄όλα έχω: χωνάκια, ξυλάκια και άλλαδωσε λεπτομερειες,απο που?τι ειδους?ποσα?
λες να κάνει το απονενοημένο?Εχεις πορτες ασφαλειας?Συναγερμο?Σκυλο?Καμερες?
Η σπονσορέτα ζητά λεφτά ή δώρα για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Η κανονική σπονσορέτα είναι έμμισθη γκόμενα στην ουσία, αλλά επειδή κοστίζει πολύ να την έχεις αποκλειστική (εκτός αν είσαι αρκετά πλούσιος), τα έχει με πολλούς.τυπαρα καλογερο ποια ειναι η διαφορα της σπονσορετας απο τη μεντορετα; αν εχεις μια μεντορετα μπορεις να την κανεις και σπονσορετα; η το ανάποδο;
Είδες η γαμιολες τυπεΜην βριζεις μαν
Κανενα επιπεδο γαμω την πουτανα μου , γαμω.Είδες η γαμιολες τυπε
Έτσι με τους κωλομπαραδεςΚανενα επιπεδο γαμω την πουτανα μου , γαμω.
2+2=4€ και εσύΚανενα επιπεδο γαμω την πουτανα μου , γαμω.
Ποιοι κωλομπαραδες, ντιντιδες και ντιγκιντανγκες ειναι ολα τα μουνοπανα εδω μεσα.Έτσι με τους κωλομπαραδες
Έτσι η χαμουρεςΠοιοι κωλομπαραδες, ντιντιδες και ντιγκιντανγκες ειναι ολα τα μουνοπανα εδω μεσα.
Τι 4 ευρω. Για να γαμησω την πουτανα την δικια μου θελω 80αρι.2+2=4€ και εσύ