Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.074
Πόντοι
19.795
παππου μου γραφεις το σπιτι στην σαντορινη να το πιστολιασω να τα φαω με την ρουμανα?
Το σπιτι στη σαντορινη θα το γραψω σε αυτον που θα παντρευτει το κοριτσι.:headbaning1:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.898
Πόντοι
2.606

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
τυπαρα καλογερο ποια ειναι η διαφορα της σπονσορετας απο τη μεντορετα; αν εχεις μια μεντορετα μπορεις να την κανεις και σπονσορετα; η το ανάποδο;
Η σπονσορέτα ζητά λεφτά ή δώρα για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Η κανονική σπονσορέτα είναι έμμισθη γκόμενα στην ουσία, αλλά επειδή κοστίζει πολύ να την έχεις αποκλειστική (εκτός αν είσαι αρκετά πλούσιος), τα έχει με πολλούς.

Η μεντορέτα είναι νεαρά επαγγελματίας που θέλει να ανέβει γρήγορα και φτιάχνει μία σχέση με κάποιον οικονομικά ισχυρό άνδρα συνήθως στον τομέα της. Δηλαδή αναζητά επαγγελματική καθοδήγηση, διασυνδέσεις κι ένα χάι πλαίσιο ζωής για να εξελιχθεί γρήγορα. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι παρωδία, αλλά πολλές φορές φτάνει και σε γάμο. Υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα που εξελίχθηκαν έτσι.

ΥΓ Και τώρα ψάχνω έναν νέο όρο για εργαζόμενη σπονσορέτα.

Edit Όχι, δεν νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις σπονσορέτα σε μεντορέτα ή το αντίστροφο. Είναι διαφορετικές φάσεις από ψυχολογικής απόψεως.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom