διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.424
- Πόντοι
- 5.006
Φόρος αντι-βωμολοχίας.Τι 4 ευρω. Για να γαμησω την πουτανα την δικια μου θελω 80αρι.
Μόνο εσυ υβρίζεις εδώ μέσα.
Ολοι οι άλλοι εσυμμορφώθησαν
Φόρος αντι-βωμολοχίας.Τι 4 ευρω. Για να γαμησω την πουτανα την δικια μου θελω 80αρι.
Γαμω το, δεν το ειδα το απαγορευτικο στην γωνιαΦόρος αντι-βωμολοχίας.
Μόνο εσυ υβρίζεις εδώ μέσα.
Ολοι οι άλλοι εσυμμορφώθησαν
Ανεξαρτητοσπονσορέτα.Η σπονσορέτα ζητά λεφτά ή δώρα για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Η κανονική σπονσορέτα είναι έμμισθη γκόμενα στην ουσία, αλλά επειδή κοστίζει πολύ να την έχεις αποκλειστική (εκτός αν είσαι αρκετά πλούσιος), τα έχει με πολλούς.
Η μεντορέτα είναι νεαρά επαγγελματίας που θέλει να ανέβει γρήγορα και φτιάχνει μία σχέση με κάποιον οικονομικά ισχυρό άνδρα συνήθως στον τομέα της. Δηλαδή αναζητά επαγγελματική καθοδήγηση, διασυνδέσεις κι ένα χάι πλαίσιο ζωής για να εξελιχθεί γρήγορα. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι παρωδία, αλλά πολλές φορές φτάνει και σε γάμο. Υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα που εξελίχθηκαν έτσι.
ΥΓ Και τώρα ψάχνω έναν νέο όρο για εργαζόμενη σπονσορέτα.
Edit Όχι, δεν νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις σπονσορέτα σε μεντορέτα ή το αντίστροφο. Είναι διαφορετικές φάσεις από ψυχολογικής απόψεως.
Και λιγα ειπες.Ποιοι κωλομπαραδες, ντιντιδες και ντιγκιντανγκες ειναι ολα τα μουνοπανα εδω μεσα.
Τσιμπα ενα αρχιδι.πιασε μια μπυρα.
μόλις έγινες κουνάβι...Τσιμπα ενα αρχιδι.
Γιατί θειο;μόλις έγινες κουνάβι...
Ε οχι και ολοι,τον Ατενεζο τον εχει στα ωπα ωπα.Εμεις επειδη σχολιαζουμε,καμια φορα,την καταγωγη του ή το σκουροχρωμα δερμα του και τις μπιζνες που κανει,γιναμε κουναβιαθα σου πει ο φίλος - @baros , όλοι κουνάβια είναι γι' αυτόν...
ο συνάδελφος παρακάτω τα λέει πολύ καλά...Καινουριο κολλημα ειναι τουτο;
Ε οχι και ολοι,τον Ατενεζο τον εχει στα ωπα ωπα.Εμεις επειδη σχολιαζουμε,καμια φορα,την καταγωγη του ή το σκουροχρωμα δερμα του και τις μπιζνες που κανει,γιναμε κουναβια
Εχει πεσει πολλη δουλειά, ε; Πολυτεχνιτη μας εσυ.δεν εχω κενες μερες.
Μλκ κωπρόγερε πρόσεχε τώρα στα γεράματα μη κάνεις αλητείες και σε στείλουν στη Bagne de Cayenne να σε περάσουν σουβλάκι οι αραπάδες...Θυμάμαι έλεγες για μια φιλιπινέζα. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τέτοια φάση και δεν έχω καθόλου feedback τι θα προκύψει. Ζητάει ασφάλιση σαν οικιακή βοηθός κλπ.
Το έψαξα λίγο και ο (γαλλικός) ΟΑΕΔ έχει ειδικά τσεκ για να τις πληρώνεις. Είμαι σε θολά νερά προς το παρόν και θέλει προσοχή.
μπουκάλι η κουτάκι;πιασε μια μπυρα.
μλκ κοιμούνται απο της 12Όλοι ετοιμάζονται για δουλειά...