baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
καθαρα η μικτα?Θες να στείλω εσένα με 1300 το μήνα ; Λέγε τώρα που γυρίζει
καθαρα η μικτα?Θες να στείλω εσένα με 1300 το μήνα ; Λέγε τώρα που γυρίζει
πεντακαθαρακαθαρα η μικτα?
καθαρά και θα δίνεις και ένα μισθό μπόνουςκαθαρα η μικτα?
Θυμάμαι έλεγες για μια φιλιπινέζα. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τέτοια φάση και δεν έχω καθόλου feedback τι θα προκύψει. Ζητάει ασφάλιση σαν οικιακή βοηθός κλπ.Να σού στείλω την δικιά μου αν είναι μπορεί να σου αρέσει ..καλή τιμή θα στην δώσω
εσυ αγορι χτυπας ανετα ολες της μερες της βδομαδας.καθαρά και θα δίνεις και ένα μισθό μπόνους
εσυ εκτος απο κυριακες θα τσιμπησεις και τα σαββατα συνεχισε.πεντακαθαρα
τι χτυπάω σύντροφε βάρο?εσυ αγορι χτυπας ανετα ολες της μερες της βδομαδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ εκτος απο κυριακες θα τσιμπησεις και τα σαββατα συνεχισε.
κουτσουμπα εσυ?τι χτυπάω σύντροφε βάρο?
βαρο ξερεις ποσο σε αγαπαω και σε εκτιμαω φιλε μουεσυ αγορι χτυπας ανετα ολες της μερες της βδομαδας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ εκτος απο κυριακες θα τσιμπησεις και τα σαββατα συνεχισε.
να βγαλω βαρδιες αν σε χαλαει το σκ να σε κανω αλλαγη με σελεμπρε για δευτερες.βαρο ξερεις ποσο σε αγαπαω και σε εκτιμαω φιλε μου
Ίδια περίπτωση. Άρα εξαπλώνεται σαν σύστημα.Θέλει ένσημα όμως
έχει κλιματισμό?να βγαλω βαρδιες αν σε χαλαει το σκ να σε κανω αλλαγη με σελεμπρε για δευτερες.
εδω δεν εχω κλιματισμο στο μπος θα εχω στα κουναβια.έχει κλιματισμό?
και δεν σε έχει φάει ακόμη φιλε βάρο?εδω δεν εχω κλιματισμο στο μπος θα εχω στα κουναβια.
ναι ρε φιλε σε παρακαλω...σκ καλυτερα να ειμαι ανετος να παω μπαρακιανα βγαλω βαρδιες αν σε χαλαει το σκ να σε κανω αλλαγη με σελεμπρε για δευτερες.
τυπαρα καλογερο ποια ειναι η διαφορα της σπονσορετας απο τη μεντορετα; αν εχεις μια μεντορετα μπορεις να την κανεις και σπονσορετα; η το ανάποδο;Ίδια περίπτωση. Άρα εξαπλώνεται σαν σύστημα.
ευχαριστω
έχω κανονίσει άδεια...