ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.456
- Πόντοι
- 5.006
Έτσι,τι τσιμπησες;Αρα μεσημερι απογευμα θα μας σπασει τον μποθτσον με τις αμπελοφιλοσοφιες του
Έτσι,τι τσιμπησες;Αρα μεσημερι απογευμα θα μας σπασει τον μποθτσον με τις αμπελοφιλοσοφιες του
τοτε δεν βαφει αυτος καγκελα.
εχει περασει διαταξη ο κυριος Αλαφουζος.Υπάρχει νομός ο οποίος επιτρέπει μόνο σε παναθηναϊκούς ελαιοχρωματιστές να βάφουν κάγκελα; Τι μου λέτε;
Ανατρίχιασε η καράφλα μου!
Αυγα σκραμπλ, γραβιερα, μπεικον, λουρπακ με μελι σε φρυγανια ολικης και 2 ποτηρια φρεσκο χυμο πορτοκαλιΈτσι,τι τσιμπησες;
δηλαδη ηπιες ενα φραπε.Αυγα σκραμπλ, γραβιερα, μπεικον, λουρπακ με μελι σε φρυγανια ολικης και 2 ποτηρια φρεσκο χυμο πορτοκαλι
Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.Μλκ κωπρόγερε πρόσεχε τώρα στα γεράματα μη κάνεις αλητείες και σε στείλουν στη Bagne de Cayenne να σε περάσουν σουβλάκι οι αραπάδες...
Θες και οικιακή βοηθό σε 40 τμ. κοτέτσι....
Τι ειμαι εγω ρε, νιπλης στην οικοδομη;δηλαδη ηπιες ενα φραπε.
Εγινε ΧρησταραΤο έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.
Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
Δεν το βρίσκω κι άσχημο πλάνο.
ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη....
Πωπω τι γαμημενος αυτιστικος ειναι αυτος ρε μαλακες και μας μπαστακωθηκε εδω μεσα.....Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.
Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη....
Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.
Πήξε.Πωπω τι γαμημενος αυτιστικος ειναι αυτος ρε μαλακες και μας μπαστακωθηκε εδω μεσα.....
Δεν είναι το ίδιο νομικό καθεστώς με τις οικιακές βοηθούς.Μια απορία.
Πως και δεν γνωρίζετε την νομοθεσία που ισχύει για το υπηρετικό προσωπικό (καμαριέρες-καθαρίστριες και λοιπές ειδικότητες) , εφόσον είστε ήδη κάτοχος ξενοδοχειακής επιχείρησης;
Τι να πηξω βρε μαλακα....εισαι ο πιο βαρετος κλωνος στην ιστορια του σαιτ.Αντε γαμησου επιτελους να πουμε μας εσπασες το πουτσο αυτιστικε....
Προχτές που προσγειώθηκες στην τελευταία σελίδα του νήματος και έκανες χαβαλέ με κάποιον που δεν ξέρεις ήταν καλά, ε; Αυτά έχουν και συνέπειες.Τι να πηξω βρε μαλακα....εισαι ο πιο βαρετος κλωνος στην ιστορια του σαιτ.Αντε γαμησου επιτελους να πουμε μας εσπασες το πουτσο αυτιστικε....
Δεν είναι το ίδιο νομικό καθεστώς με τις οικιακές βοηθούς.
Θυμάμαι έλεγες για μια φιλιπινέζα. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τέτοια φάση και δεν έχω καθόλου feedback τι θα προκύψει. Ζητάει ασφάλιση σαν οικιακή βοηθός κλπ.
Το έψαξα λίγο και ο (γαλλικός) ΟΑΕΔ έχει ειδικά τσεκ για να τις πληρώνεις. Είμαι σε θολά νερά προς το παρόν και θέλει προσοχή.
Ειχες μπαστακωθει απο πριν ναυαγιο....απλα εδω μεσα καποιοι εχουν αναγκη να ανοιγουν διαλογο με τον καθε αυτιστικο.Προχτές που προσγειώθηκες στην τελευταία σελίδα του νήματος και έκανες χαβαλέ με κάποιον που δεν ξέρεις ήταν καλά, ε; Αυτά έχουν και συνέπειες.
Μαλακα μη δεις αυτοδημιουργητο και πλουσιο...αλλεργια σε πιανει..Πωπω τι γαμημενος αυτιστικος ειναι αυτος ρε μαλακες και μας μπαστακωθηκε εδω μεσα.....
Μαλακα μη δεις αυτοδημιουργητο και πλουσιο...αλλεργια σε πιανει..
Παρών !!!!Μαλακα μη δεις αυτοδημιουργητο και πλουσιο...αλλεργια σε πιανει..
Νόμισα ότι ο Νίπλης έχει μια φιλιπινέζα στο ίδιο στυλ με τη δικιά μου, δηλαδή κατά βάθος σπονσορέτα με κάλυψη οικιακή βοηθός. Ε, από τέτοια φάση δεν έχω εμπειρία. Και το feedback που ανάφερα, αφορούσε τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από μία τέτοια φάση, δηλ, μην έχω κάνα μπλέξιμο.Μου είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσω το ότι (όπως γράφετε παραπάνω) δεν έχτε ασχοληθεί καθόλου με τέτοια φάση και δεν έχετε feedback από την στιγμή που επιχειρείτε ως ξενοδόχος. Δεν σας έτυχε ποτέ ως ξενοδόχος να έχετε υπηρετικό προσωπικό;