Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
τοτε δεν βαφει αυτος καγκελα.

Υπάρχει νομός ο οποίος επιτρέπει μόνο σε παναθηναϊκούς ελαιοχρωματιστές να βάφουν κάγκελα; Τι μου λέτε;

Ανατρίχιασε η καράφλα μου!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.024
Πόντοι
3.656
Υπάρχει νομός ο οποίος επιτρέπει μόνο σε παναθηναϊκούς ελαιοχρωματιστές να βάφουν κάγκελα; Τι μου λέτε;

Ανατρίχιασε η καράφλα μου!
εχει περασει διαταξη ο κυριος Αλαφουζος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μλκ κωπρόγερε πρόσεχε τώρα στα γεράματα μη κάνεις αλητείες και σε στείλουν στη Bagne de Cayenne να σε περάσουν σουβλάκι οι αραπάδες...:tooth::tooth::tooth:

Θες και οικιακή βοηθό σε 40 τμ. κοτέτσι....:confused:
Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.

Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
Δεν το βρίσκω κι άσχημο πλάνο.

ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη.... :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
δηλαδη ηπιες ενα φραπε.
Τι ειμαι εγω ρε, νιπλης στην οικοδομη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.

Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.

ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη.... :confused:
Εγινε Χρησταρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256

Πωπω τι γαμημενος αυτιστικος ειναι αυτος ρε μαλακες και μας μπαστακωθηκε εδω μεσα.....

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Μια απορία.

Πως και δεν γνωρίζετε την νομοθεσία που ισχύει για το υπηρετικό προσωπικό (καμαριέρες-καθαρίστριες και λοιπές ειδικότητες) , εφόσον είστε ήδη κάτοχος ξενοδοχειακής επιχείρησης;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μια απορία.

Πως και δεν γνωρίζετε την νομοθεσία που ισχύει για το υπηρετικό προσωπικό (καμαριέρες-καθαρίστριες και λοιπές ειδικότητες) , εφόσον είστε ήδη κάτοχος ξενοδοχειακής επιχείρησης;
Δεν είναι το ίδιο νομικό καθεστώς με τις οικιακές βοηθούς.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τι να πηξω βρε μαλακα....εισαι ο πιο βαρετος κλωνος στην ιστορια του σαιτ.Αντε γαμησου επιτελους να πουμε μας εσπασες το πουτσο αυτιστικε....
Προχτές που προσγειώθηκες στην τελευταία σελίδα του νήματος και έκανες χαβαλέ με κάποιον που δεν ξέρεις ήταν καλά, ε; Αυτά έχουν και συνέπειες. :confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν είναι το ίδιο νομικό καθεστώς με τις οικιακές βοηθούς.

Άλλο σας ερωτώ.

Γράψατε:
Θυμάμαι έλεγες για μια φιλιπινέζα. Εγώ δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τέτοια φάση και δεν έχω καθόλου feedback τι θα προκύψει. Ζητάει ασφάλιση σαν οικιακή βοηθός κλπ.
Το έψαξα λίγο και ο (γαλλικός) ΟΑΕΔ έχει ειδικά τσεκ για να τις πληρώνεις. Είμαι σε θολά νερά προς το παρόν και θέλει προσοχή.

Μου είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσω το ότι (όπως γράφετε παραπάνω) δεν έχτε ασχοληθεί καθόλου με τέτοια φάση και δεν έχετε feedback από την στιγμή που επιχειρείτε ως ξενοδόχος. Δεν σας έτυχε ποτέ ως ξενοδόχος να έχετε υπηρετικό προσωπικό;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Προχτές που προσγειώθηκες στην τελευταία σελίδα του νήματος και έκανες χαβαλέ με κάποιον που δεν ξέρεις ήταν καλά, ε; Αυτά έχουν και συνέπειες. :confused:
Ειχες μπαστακωθει απο πριν ναυαγιο....απλα εδω μεσα καποιοι εχουν αναγκη να ανοιγουν διαλογο με τον καθε αυτιστικο.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.024
Πόντοι
3.656

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.070
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :kiss-mark: :think: :think:
Καλημέρα κύριοι...για να δω την απάντηση από ψαγμενους..
Τί είναι τό La Jonquera??
Η αν έχετε πάει??

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μου είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσω το ότι (όπως γράφετε παραπάνω) δεν έχτε ασχοληθεί καθόλου με τέτοια φάση και δεν έχετε feedback από την στιγμή που επιχειρείτε ως ξενοδόχος. Δεν σας έτυχε ποτέ ως ξενοδόχος να έχετε υπηρετικό προσωπικό;
Νόμισα ότι ο Νίπλης έχει μια φιλιπινέζα στο ίδιο στυλ με τη δικιά μου, δηλαδή κατά βάθος σπονσορέτα με κάλυψη οικιακή βοηθός. Ε, από τέτοια φάση δεν έχω εμπειρία. Και το feedback που ανάφερα, αφορούσε τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από μία τέτοια φάση, δηλ, μην έχω κάνα μπλέξιμο.
Το υπηρετικό προσωπικό ξενοδοχείου είναι διαφορετική περίπτωση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom