Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.024
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ειχες μπαστακωθει απο πριν ναυαγιο....απλα εδω μεσα καποιοι εχουν αναγκη να ανοιγουν διαλογο με τον καθε αυτιστικο.
Oφείλω να ζητήσω συγγνώμη, εγώ φταίω, ένα ποστ μου πριν μέρες ήταν αρκετό για να πάθει νευρικό κλονισμό...:sunglasses:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ειχες μπαστακωθει απο πριν ναυαγιο....απλα εδω μεσα καποιοι εχουν αναγκη να ανοιγουν διαλογο με τον καθε αυτιστικο.
Τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτό σου είπα, ότι προσγειώθηκες χωρίς να με ξέρεις κι άρχισες να κάνεις πλάκα μαζί μου. Είσαι ή δεν είσαι ηλίθιος; Αμοιβάδα που δεν έχει μυαλό να κατανοήσει τι λέγεται και τι γράφεται. Βλέπει μπούγιο και ορμάει, κάτι σαν τα χουλιγκανάκια.
Άντε κάνε μου τη χάρη και μη με ζαλίζεις, ανόητε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτό σου είπα, ότι προσγειώθηκες χωρίς να με ξέρεις κι άρχισες να κάνεις πλάκα μαζί μου. Είσαι ή δεν είσαι ηλίθιος; Αμοιβάδα που δεν έχει μυαλό να κατανοήσει τι λέγεται και τι γράφεται. Βλέπει μπούγιο και ορμάει, κάτι σαν τα χουλιγκανάκια.
Άντε κάνε μου τη χάρη και μη με ζαλίζεις, ανόητε.
Ρε αντε απο εδω ρε σουργελο κακομοιρη που θελεις και σπονσορετες...τραβα βρες κανεναν Φεραρι να σου δωσει το κωλαντερο στο χερι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Μαλακα μη δεις αυτοδημιουργητο και πλουσιο...αλλεργια σε πιανει..
Ετσι ακριβως εχω αλλεργια σε ναυαγια που ειναι λεφταδες και γαμιαδες και παρολαυτα ολη μερα ψωλαρμενιζουν εδω μεσα και παρακαλανε για αποδοχη....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Oφείλω να ζητήσω συγγνώμη, εγώ φταίω, ένα ποστ μου πριν μέρες ήταν αρκετό για να πάθει νευρικό κλονισμό...:sunglasses:
Καλα εσυ εχεις βεβαρημενο ιστορικο.....μην δεις ανθρωπινη κουραδα αμεσως να τη κουβαλησεις εδω μεσα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.

Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
Δεν το βρίσκω κι άσχημο πλάνο.

ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη.... :confused:

Ρε μλκ στη μπαλκονάρα σου θα γίνουν όλα αυτά τα όργια...:2funny::2funny::2funny:

Le balcon de kourad.jpg

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.018
Πόντοι
30.733
Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.

Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
Δεν το βρίσκω κι άσχημο πλάνο.

ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη.... :confused:
Φιλε μου καλε κανοντας γυρα στο σαητ τρακαρα μετωπικα με το ποστ σου και ηθελα να σου πω 2 πραγματα . Το να χεις μια κοπελια να ριχνεις ενα μανικι και να κανεις κανα δωρακι ειναι λογικο κ κατανοητο ειτε εισαι μονος ειτε με χαλκα στα χερια εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη της οικογενειας σου ( οικονομικα βασικα) αν εχεις κανα κουτσουβελο. Να πας στη πουτανα να ριχνεις κανα μανικι κι αυτο λογικο να ξεδινεις, ασχετα αν εισαι σε σχεση ή οχι . Πληρωνεις για το μπαλαμουτι κ γεια σας με μονη εξαιρεση να γνωριζεις οτι ειναι δεσμια η κορασιδα ( της κραταν με το ζορι δλδ χαρτια ) και δε το κανει απο επιλογη ( εκει εισαι οφσαητ )

Τωρα αυτο που λες εσυ να εχεις μια μικρη που χει αναγκη τη δουλεια και να τη πληρωνεις να κανει τις δουλειες του σπιτιου με υποχρεωση να σου καθεται επιπλεον για να βγαλει το ψωμακι της, ρε μαγκα μου δε στεκει . Παρε τη για γκομενιτσα οκ αλλα οχι να βγαζει δουλειες σαν εργαζομενη κανονικα και μεσα στις υποχρεωσεις να τη πηδας, δεν ειναι παντελονατο αυτο.
Με σεβασμο στο λεω χωρις καμια διαθεση να σε θιξω και να με συμπαθατε για τη παρεμβαση στη κουβεντα σας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Φιλε μου καλε κανοντας γυρα στο σαητ τρακαρα μετωπικα με το ποστ σου και ηθελα να σου πω 2 πραγματα . Το να χεις μια κοπελια να ριχνεις ενα μανικι και να κανεις κανα δωρακι ειναι λογικο κ κατανοητο ειτε εισαι μονος ειτε με χαλκα στα χερια εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη της οικογενειας σου ( οικονομικα βασικα) αν εχεις κανα κουτσουβελο. Να πας στη πουτανα να ριχνεις κανα μανικι κι αυτο λογικο να ξεδινεις, ασχετα αν εισαι σε σχεση ή οχι . Πληρωνεις για το μπαλαμουτι κ γεια σας με μονη εξαιρεση να γνωριζεις οτι ειναι δεσμια η κορασιδα ( της κραταν με το ζορι δλδ χαρτια ) και δε το κανει απο επιλογη ( εκει εισαι οφσαητ )

Τωρα αυτο που λες εσυ να εχεις μια μικρη που χει αναγκη τη δουλεια και να τη πληρωνεις να κανει τις δουλειες του σπιτιου με υποχρεωση να σου καθεται επιπλεον για να βγαλει το ψωμακι της, ρε μαγκα μου δε στεκει . Παρε τη για γκομενιτσα οκ αλλα οχι να βγαζει δουλειες σαν εργαζομενη κανονικα και μεσα στις υποχρεωσεις να τη πηδας, δεν ειναι παντελονατο αυτο.
Με σεβασμο στο λεω χωρις καμια διαθεση να σε θιξω και να με συμπαθατε για τη παρεμβαση στη κουβεντα σας
Παρεξηγησες τυπε...να τον στραποναρει θελει οχι να την πηδαει.Και μετα θα τη βγαζει στη μπαλκοναρα του 1χ1 να βλεπουν την θεα στον ακαλυπτο....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.024
Πόντοι
3.656
Και τώρα έχει κατεβασμένα ρολά, γιατί τους χτυπάει ο ήλιος. Εγώ έχω μπαλκόνι από άλλη πλευρά.
H αληθεια ειναι τυπε οτι καπως αλλιως ειχα εγω την Ριβιερα στο μυαλο μου...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.689
Πόντοι
6.256
Και τώρα έχει κατεβασμένα ρολά, γιατί τους χτυπάει ο ήλιος. Εγώ έχω μπαλκόνι από άλλη πλευρά.
Ρε κακομοιρογλου 5Κ και κινδυνευεις με που βγεις στο μπαλκονι να βρεθεις κατω στην εισοδο!!!:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4