Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.024
- Πόντοι
- 3.656
Αντε τωρα να του ζητησουμε να μας αναλυσει πιο διεξοδικα τις εννοιες σπονσορετες,μεντορετες,μαζορετες.Με τι μουτρα??Ζηλόφθονες. Τον φάγανε τον άνθρωπο.
Αντε τωρα να του ζητησουμε να μας αναλυσει πιο διεξοδικα τις εννοιες σπονσορετες,μεντορετες,μαζορετες.Με τι μουτρα??Ζηλόφθονες. Τον φάγανε τον άνθρωπο.
Πωπω τι γαμημενος αυτιστικος ειναι αυτος ρε μαλακες και μας μπαστακωθηκε εδω μεσα.....
Oφείλω να ζητήσω συγγνώμη, εγώ φταίω, ένα ποστ μου πριν μέρες ήταν αρκετό για να πάθει νευρικό κλονισμό...Ειχες μπαστακωθει απο πριν ναυαγιο....απλα εδω μεσα καποιοι εχουν αναγκη να ανοιγουν διαλογο με τον καθε αυτιστικο.
Καλόγερο σε χρειάζεται για μέντορα...Παρών !!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτό σου είπα, ότι προσγειώθηκες χωρίς να με ξέρεις κι άρχισες να κάνεις πλάκα μαζί μου. Είσαι ή δεν είσαι ηλίθιος; Αμοιβάδα που δεν έχει μυαλό να κατανοήσει τι λέγεται και τι γράφεται. Βλέπει μπούγιο και ορμάει, κάτι σαν τα χουλιγκανάκια.Ειχες μπαστακωθει απο πριν ναυαγιο....απλα εδω μεσα καποιοι εχουν αναγκη να ανοιγουν διαλογο με τον καθε αυτιστικο.
Ρε αντε απο εδω ρε σουργελο κακομοιρη που θελεις και σπονσορετες...τραβα βρες κανεναν Φεραρι να σου δωσει το κωλαντερο στο χερι.Τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτό σου είπα, ότι προσγειώθηκες χωρίς να με ξέρεις κι άρχισες να κάνεις πλάκα μαζί μου. Είσαι ή δεν είσαι ηλίθιος; Αμοιβάδα που δεν έχει μυαλό να κατανοήσει τι λέγεται και τι γράφεται. Βλέπει μπούγιο και ορμάει, κάτι σαν τα χουλιγκανάκια.
Άντε κάνε μου τη χάρη και μη με ζαλίζεις, ανόητε.
Ετσι ακριβως εχω αλλεργια σε ναυαγια που ειναι λεφταδες και γαμιαδες και παρολαυτα ολη μερα ψωλαρμενιζουν εδω μεσα και παρακαλανε για αποδοχη....Μαλακα μη δεις αυτοδημιουργητο και πλουσιο...αλλεργια σε πιανει..
Καλα εσυ εχεις βεβαρημενο ιστορικο.....μην δεις ανθρωπινη κουραδα αμεσως να τη κουβαλησεις εδω μεσα.Oφείλω να ζητήσω συγγνώμη, εγώ φταίω, ένα ποστ μου πριν μέρες ήταν αρκετό για να πάθει νευρικό κλονισμό...
Κλαίω ρε μλκ χελΚαλα εσυ εχεις βεβαρημενο ιστορικο.....μην δεις ανθρωπινη κουραδα αμεσως να τη κουβαλησεις εδω μεσα.
Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.
Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
Δεν το βρίσκω κι άσχημο πλάνο.
ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη....
Σε κλουβι σε εχουν ρε μαλακα Καβλογερε;Ρε μλκ στη μπαλκονάρα σου θα γίνουν όλα αυτά τα όργια...
Φιλε μου καλε κανοντας γυρα στο σαητ τρακαρα μετωπικα με το ποστ σου και ηθελα να σου πω 2 πραγματα . Το να χεις μια κοπελια να ριχνεις ενα μανικι και να κανεις κανα δωρακι ειναι λογικο κ κατανοητο ειτε εισαι μονος ειτε με χαλκα στα χερια εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη της οικογενειας σου ( οικονομικα βασικα) αν εχεις κανα κουτσουβελο. Να πας στη πουτανα να ριχνεις κανα μανικι κι αυτο λογικο να ξεδινεις, ασχετα αν εισαι σε σχεση ή οχι . Πληρωνεις για το μπαλαμουτι κ γεια σας με μονη εξαιρεση να γνωριζεις οτι ειναι δεσμια η κορασιδα ( της κραταν με το ζορι δλδ χαρτια ) και δε το κανει απο επιλογη ( εκει εισαι οφσαητ )Το έχω σκεφτεί ως εξής. Θα έρχεται μία φορά τη βδομάδα κατευθείαν με τα ψώνια από το σούπερμαρκετ με παραγγελία που θα της έχω στείλει με email. Θα συγυρίζει και θα σιδερώνει κάνα ρούχο, και θα μαγειρεύει κάνα εξωτικό φαγητό. Μετά μπάνιο, μασάζ με σεξ και άραγμα στο μπαλκόνι με κοκτέιλ ή καμμιά βόλτα στην παραλία συζητώντας.
Κανονική πληρωμή για τις οικιακές δουλειές με κουπόνι του (γαλλικού) ΟΑΕΔ που δίνει και φοροελάφρυνση και τα υπόλοιπα στο χέρι.
Δεν το βρίσκω κι άσχημο πλάνο.
ΥΓ Τα κάτεργα της Καγιένης καταργήθηκαν το 1938. Το κάτεργο που ζει ο Τροβαδούρος συνεχίζεται ακόμη....
Παρεξηγησες τυπε...να τον στραποναρει θελει οχι να την πηδαει.Και μετα θα τη βγαζει στη μπαλκοναρα του 1χ1 να βλεπουν την θεα στον ακαλυπτο....Φιλε μου καλε κανοντας γυρα στο σαητ τρακαρα μετωπικα με το ποστ σου και ηθελα να σου πω 2 πραγματα . Το να χεις μια κοπελια να ριχνεις ενα μανικι και να κανεις κανα δωρακι ειναι λογικο κ κατανοητο ειτε εισαι μονος ειτε με χαλκα στα χερια εφοσον δεν επηρεαζει τη ζωη της οικογενειας σου ( οικονομικα βασικα) αν εχεις κανα κουτσουβελο. Να πας στη πουτανα να ριχνεις κανα μανικι κι αυτο λογικο να ξεδινεις, ασχετα αν εισαι σε σχεση ή οχι . Πληρωνεις για το μπαλαμουτι κ γεια σας με μονη εξαιρεση να γνωριζεις οτι ειναι δεσμια η κορασιδα ( της κραταν με το ζορι δλδ χαρτια ) και δε το κανει απο επιλογη ( εκει εισαι οφσαητ )
Τωρα αυτο που λες εσυ να εχεις μια μικρη που χει αναγκη τη δουλεια και να τη πληρωνεις να κανει τις δουλειες του σπιτιου με υποχρεωση να σου καθεται επιπλεον για να βγαλει το ψωμακι της, ρε μαγκα μου δε στεκει . Παρε τη για γκομενιτσα οκ αλλα οχι να βγαζει δουλειες σαν εργαζομενη κανονικα και μεσα στις υποχρεωσεις να τη πηδας, δεν ειναι παντελονατο αυτο.
Με σεβασμο στο λεω χωρις καμια διαθεση να σε θιξω και να με συμπαθατε για τη παρεμβαση στη κουβεντα σας
Και τώρα έχει κατεβασμένα ρολά, γιατί τους χτυπάει ο ήλιος. Εγώ έχω μπαλκόνι από άλλη πλευρά.Ρε μλκ στη μπαλκονάρα σου θα γίνουν όλα αυτά τα όργια...
H αληθεια ειναι τυπε οτι καπως αλλιως ειχα εγω την Ριβιερα στο μυαλο μου...Και τώρα έχει κατεβασμένα ρολά, γιατί τους χτυπάει ο ήλιος. Εγώ έχω μπαλκόνι από άλλη πλευρά.
Ρε κακομοιρογλου 5Κ και κινδυνευεις με που βγεις στο μπαλκονι να βρεθεις κατω στην εισοδο!!!Και τώρα έχει κατεβασμένα ρολά, γιατί τους χτυπάει ο ήλιος. Εγώ έχω μπαλκόνι από άλλη πλευρά.
Μαλάκας σαν και σένα είναι με τη διαφορά ότι αυτός έχει γούστο.Καλα εσυ εχεις βεβαρημενο ιστορικο.....μην δεις ανθρωπινη κουραδα αμεσως να τη κουβαλησεις εδω μεσα.
Το καλό το μπαλκόνι το χει στον φωταγωγό ρε συ...Ρε κακομοιρογλου 5Κ και κινδυνευεις με που βγεις στο μπαλκονι να βρεθεις κατω στην εισοδο!!!
Το καλο το μπαλκονι τυπε....Το καλό το μπαλκόνι το χει στον φωταγωγό ρε συ...