Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.018
Πόντοι
30.733
Χορηγό ψάχνει. Αυτή μου την έπεσε, είναι κύκλωμα με αφρικάνες. Πιάνουν δουλειά σαν οικιακές βοηθοί για να εξασφαλίσουν γρηγορότερα ένα καλό επίδομα στη Γαλλία.

Αυτό το επίδομα δίνεται στη βάση ενός συνυποσχετικού. Εσύ δεσμεύεσαι να ψάχνεις για δουλειά και το κράτος δεσμεύεται να σε στηρίζει όσο ψάχνεις. Χωρίς περιθώριο χρόνου. Το να βρεις μία δουλειά αμέσως εκλαμβάνεται ως διάθεση να δουλέψεις και καταργείται η χρονική προυπόθεση που απαιτείται για το επίδομα. Τώρα δεν ξέρω και λεπτομέρειες για τις προυποθέσεις, αλλά η εξεύρεση δουλειάς εξυπηρετεί.

Κι έτσι βρήκαν το κόλπο για να παίρνουν το επίδομα από την αρχή, πράγμα που σταθεροποιεί την εγκατάστασή τους στη Γαλλία, τους ανοίγει ένα σωρό άλλα δικαιώματα και στη συνέχεια κάνουν ότι ψάχνουν για δουλειά, αλλά τάχα δεν βρίσκουν ή δουλεύουν πότε πότε.

Εν τω μεταξύ κάνουν ζωάρα από το σπόνσοριγκ. Άλλα τα λεφτά σαν οικιακή βοηθός κι άλλα τα έξτρα για το σπόνσοριγκ.
Ενταξει φιλε μου , εσυ τα ξερεις καλυτερα . Απλα στηλιτευσα αν εψαχνε πραγματι για δουλεια και οχι κατ επιφαση να πατησει καποιος πανω σε αυτο και να εκμεταλλευτει μια κατασταση να την υποχρεωνει εμμεσα εκτος απο τις δουλειες να του καθεται κιολας . Αυτα για μενα δεν ειναι αντρικια . Αν ψαχνει χορηγο και δεν ενδιαφερεται να δουλεψει οκ .

Ακομα και στον αγοραιο ερωτα εχω καποιους κωδικες ηθικης οπως σου ειπα πχ δε παω με γυναικα που εκδιδεται με το ζορι ( εχει τυχει να μου το πει μια αλλοδαπη πιτσιρικα που πληρωσα για να παω σε διαμερισμα οτι την εξεδιδε ενας ελληνας με εναν αλβανο και ειχα 10 χρονια δικαστηρια τραβηγματα απο οσα συνεβησαν μετα ) . Καποια πραγματα πρεπει να μαστε ακεραιοι ασχετα αν μας αρεσει το γυναικειο φυλο και το σεξακι

Να σαι καλα λοιπον και να περνας καλα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.691
Πόντοι
6.256
Στη πολυκατοικια του Καβλογερου εχουν καταργησει το ασανσερ....

ThoseScarceAnemonecrab-max-1mb.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Για την Σενεγαλίς-ετών-27 ούτε λόγος. Το μπαλκόνι που θα αράξουμε για κοκτέιλ σάς πείραξε. Λες και σας κάλεσε κανείς και δυσανασχετείτε και για το χώρο. Άσε που όπως είπα δεν είναι δικό μου αυτό το μπαλκόνι. Εγώ έχω από άλλη πλευρά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506
Για την Σενεγαλίς-ετών-27 ούτε λόγος. Το μπαλκόνι που θα αράξουμε για κοκτέιλ σάς πείραξε. Λες και σας κάλεσε κανείς και δυσανασχετείτε και για το χώρο. Άσε που όπως είπα δεν είναι δικό μου αυτό το μπαλκόνι. Εγώ έχω από άλλη πλευρά.
Ποιου ειναι αυτο το μπαλκονι τυπε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.051
Πόντοι
5.506

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Και γιατι βγαζεις φωτογραφιες τα ξενα μπαλκονια; Ντροπη σου τυπε
Ήθελα να φαίνεται η πισίνα, για να στηρίξω όλη εκείνη την παπαριά με τις μεντορέτες που ξετρελαίνοταν με την πισίνα και βγάζαν φωτό και βίντεο για τα σόσιαλ κι ότι για όλο αυτό που τους παρείχα μου κάθονταν κιόλας. Εν τω μεταξύ η πισίνα είναι και κοινόχρηστη. :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.433
Πόντοι
12.756
Παιδιά κάτι για πολυκατοικίες πήρε το μάτι μου , άμα παίζει καμιά δουλειά για βάψιμο μην είστε μουνόπανα εδώ στο αδερφό σας να βγάλει μεροκάματο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.464
Πόντοι
5.006
Παιδιά κάτι για πολυκατοικίες πήρε το μάτι μου , άμα παίζει καμιά δουλειά για βάψιμο μην είστε μουνόπανα εδώ στο αδερφό σας να βγάλει μεροκάματο
Άσε ηλιαση πάθαμε σήμερα από το πολύ κλιματιστικο :sad2:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Νόμισα ότι ο Νίπλης έχει μια φιλιπινέζα στο ίδιο στυλ με τη δικιά μου, δηλαδή κατά βάθος σπονσορέτα με κάλυψη οικιακή βοηθός. Ε, από τέτοια φάση δεν έχω εμπειρία. Και το feedback που ανάφερα, αφορούσε τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από μία τέτοια φάση, δηλ, μην έχω κάνα μπλέξιμο.
Το υπηρετικό προσωπικό ξενοδοχείου είναι διαφορετική περίπτωση.
O κ. @Νίπλης (ομοίως με εμένα) γνωρίζει πολύ καλά ότι απαγορεύεται αυστηρά τόσο να πηδάμε το "εμπόρευμα", όσο και να έχουμε τέτοιου είδους "οικειότητες" με το προσωπικό, κύριε.

Παρά τούτο λίγο δύσκολο το να δικαιολογηθεί η άγνοια σας για την εργατική νομοθεσία.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
O κ. @Νίπλης (ομοίως με εμένα) γνωρίζει πολύ καλά ότι απαγορεύεται αυστηρά τόσο να πηδάμε το "εμπόρευμα", όσο και να έχουμε τέτοιου είδους "οικειότητες" με το προσωπικό, κύριε.

Παρά τούτο λίγο δύσκολο το να δικαιολογηθεί η άγνοια σας για την εργατική νομοθεσία.
Παλιά αυτό...ο Νιπλης τώρα γαμαει το πρώτο πινέλο...:confused::confused::confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Έχει πολλές οικοδομικές δουλειές το Montpellier, γιατί αναπτύσσεται ραγδαία. Απέχει από τη θάλασσα κάπου 10χμ κι όλη αυτή η απόσταση έχει αρχίσει να οικοδομείται από χρόνια και κάποια στιγμή η πόλη θα φτάσει μέχρι τη θάλασσα. Δυστυχώς δεν εξυπηρετείται με απευθείας πτήση για/από Αθήνα, παρά μόνο τη θερινή περίοδο με την transavia και πτήσεις κάθε 15 μέρες.
Αν περάσει αυτή η στασιμότητα του κωρονοιού κι επεκτείνουν τις απευθείας πτήσεις σε όλο το έτος, τότε η περιοχή γίνεται θαυμάσιος μεταναστευτικός προορισμός για επαγγέλματα σχετιζόμενα με τις οικοδομές.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
το μανιμαλ τον φαγανε τα κουναβια. :confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)