barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.051
- Πόντοι
- 5.506
Θα γραφεις ολοκληρωμενα και δε θ αφηνεις ασαφειεςΡε κακομοιρογλου 5Κ δολαρια Ζιμπαμπουε και κινδυνευεις με που βγεις στο μπαλκονι να βρεθεις κατω στην εισοδο!!!
Θα γραφεις ολοκληρωμενα και δε θ αφηνεις ασαφειεςΡε κακομοιρογλου 5Κ δολαρια Ζιμπαμπουε και κινδυνευεις με που βγεις στο μπαλκονι να βρεθεις κατω στην εισοδο!!!
Ενταξει φιλε μου , εσυ τα ξερεις καλυτερα . Απλα στηλιτευσα αν εψαχνε πραγματι για δουλεια και οχι κατ επιφαση να πατησει καποιος πανω σε αυτο και να εκμεταλλευτει μια κατασταση να την υποχρεωνει εμμεσα εκτος απο τις δουλειες να του καθεται κιολας . Αυτα για μενα δεν ειναι αντρικια . Αν ψαχνει χορηγο και δεν ενδιαφερεται να δουλεψει οκ .Χορηγό ψάχνει. Αυτή μου την έπεσε, είναι κύκλωμα με αφρικάνες. Πιάνουν δουλειά σαν οικιακές βοηθοί για να εξασφαλίσουν γρηγορότερα ένα καλό επίδομα στη Γαλλία.
Αυτό το επίδομα δίνεται στη βάση ενός συνυποσχετικού. Εσύ δεσμεύεσαι να ψάχνεις για δουλειά και το κράτος δεσμεύεται να σε στηρίζει όσο ψάχνεις. Χωρίς περιθώριο χρόνου. Το να βρεις μία δουλειά αμέσως εκλαμβάνεται ως διάθεση να δουλέψεις και καταργείται η χρονική προυπόθεση που απαιτείται για το επίδομα. Τώρα δεν ξέρω και λεπτομέρειες για τις προυποθέσεις, αλλά η εξεύρεση δουλειάς εξυπηρετεί.
Κι έτσι βρήκαν το κόλπο για να παίρνουν το επίδομα από την αρχή, πράγμα που σταθεροποιεί την εγκατάστασή τους στη Γαλλία, τους ανοίγει ένα σωρό άλλα δικαιώματα και στη συνέχεια κάνουν ότι ψάχνουν για δουλειά, αλλά τάχα δεν βρίσκουν ή δουλεύουν πότε πότε.
Εν τω μεταξύ κάνουν ζωάρα από το σπόνσοριγκ. Άλλα τα λεφτά σαν οικιακή βοηθός κι άλλα τα έξτρα για το σπόνσοριγκ.
Σιγά, εσύ πέταγες εξαπλάσια σε ρευστό τότε με τον Φυλόβιο. Εκτός αν ήταν όλες σου οι οικονομίες.Θα γραφεις ολοκληρωμενα και δε θ αφηνεις ασαφειες
Ποιου ειναι αυτο το μπαλκονι τυπε;Για την Σενεγαλίς-ετών-27 ούτε λόγος. Το μπαλκόνι που θα αράξουμε για κοκτέιλ σάς πείραξε. Λες και σας κάλεσε κανείς και δυσανασχετείτε και για το χώρο. Άσε που όπως είπα δεν είναι δικό μου αυτό το μπαλκόνι. Εγώ έχω από άλλη πλευρά.
Των γειτόνων. Η φωτογραφία είναι βγαλμένη από την κουζίνα μου.Ποιου ειναι αυτο το μπαλκονι τυπε;
Και γιατι βγαζεις φωτογραφιες τα ξενα μπαλκονια; Ντροπη σου τυπεΤων γειτόνων. Η φωτογραφία είναι βγαλμένη από την κουζίνα μου.
Στη πολυκατοικια του Καβλογερου εχουν καταργησει το ασανσερ....
Ήθελα να φαίνεται η πισίνα, για να στηρίξω όλη εκείνη την παπαριά με τις μεντορέτες που ξετρελαίνοταν με την πισίνα και βγάζαν φωτό και βίντεο για τα σόσιαλ κι ότι για όλο αυτό που τους παρείχα μου κάθονταν κιόλας. Εν τω μεταξύ η πισίνα είναι και κοινόχρηστη.Και γιατι βγαζεις φωτογραφιες τα ξενα μπαλκονια; Ντροπη σου τυπε
Άσε ηλιαση πάθαμε σήμερα από το πολύ κλιματιστικοΠαιδιά κάτι για πολυκατοικίες πήρε το μάτι μου , άμα παίζει καμιά δουλειά για βάψιμο μην είστε μουνόπανα εδώ στο αδερφό σας να βγάλει μεροκάματο
Αδερφέ από τον ιδρώτα σήμερα φώναξαμε την πυροσβεστική , πήγαμε να πλημμυρίσουμεΆσε ηλιαση πάθαμε σήμερα από το πολύ κλιματιστικο
τι να πει και ο Αθηναίος άσε δύσκολα τα πράγματαΑδερφέ από τον ιδρώτα σήμερα φώναξαμε την πυροσβεστική , πήγαμε να πλημμυρίσουμε
Tι λες ρε μπαλκονογερε, κι εμείς που νομίζαμε πως την είχε αποκλειστική χρήση το κοτέτσι σου....Εν τω μεταξύ η πισίνα είναι και κοινόχρηστη.
O κ. @Νίπλης (ομοίως με εμένα) γνωρίζει πολύ καλά ότι απαγορεύεται αυστηρά τόσο να πηδάμε το "εμπόρευμα", όσο και να έχουμε τέτοιου είδους "οικειότητες" με το προσωπικό, κύριε.Νόμισα ότι ο Νίπλης έχει μια φιλιπινέζα στο ίδιο στυλ με τη δικιά μου, δηλαδή κατά βάθος σπονσορέτα με κάλυψη οικιακή βοηθός. Ε, από τέτοια φάση δεν έχω εμπειρία. Και το feedback που ανάφερα, αφορούσε τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από μία τέτοια φάση, δηλ, μην έχω κάνα μπλέξιμο.
Το υπηρετικό προσωπικό ξενοδοχείου είναι διαφορετική περίπτωση.
Παλιά αυτό...ο Νιπλης τώρα γαμαει το πρώτο πινέλο...O κ. @Νίπλης (ομοίως με εμένα) γνωρίζει πολύ καλά ότι απαγορεύεται αυστηρά τόσο να πηδάμε το "εμπόρευμα", όσο και να έχουμε τέτοιου είδους "οικειότητες" με το προσωπικό, κύριε.
Παρά τούτο λίγο δύσκολο το να δικαιολογηθεί η άγνοια σας για την εργατική νομοθεσία.
Έχει πολλές οικοδομικές δουλειές το Montpellier, γιατί αναπτύσσεται ραγδαία. Απέχει από τη θάλασσα κάπου 10χμ κι όλη αυτή η απόσταση έχει αρχίσει να οικοδομείται από χρόνια και κάποια στιγμή η πόλη θα φτάσει μέχρι τη θάλασσα. Δυστυχώς δεν εξυπηρετείται με απευθείας πτήση για/από Αθήνα, παρά μόνο τη θερινή περίοδο με την transavia και πτήσεις κάθε 15 μέρες.Παιδιά κάτι για πολυκατοικίες πήρε το μάτι μου , άμα παίζει καμιά δουλειά για βάψιμο μην είστε μουνόπανα εδώ στο αδερφό σας να βγάλει μεροκάματο