διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.426
- Πόντοι
- 5.006
Nομίζεις,ο boss τον έφαγε που τον αφήνεις νηστικό .......το μανιμαλ τον φαγανε τα κουναβια.
Nομίζεις,ο boss τον έφαγε που τον αφήνεις νηστικό .......το μανιμαλ τον φαγανε τα κουναβια.
45τμ είναι μια χαρά για εργένη. Μείνε εσύ κορόιδο σε μεγαλύτερο (έξοδα, συντήρηση, φόροι κλπ).Tι λες ρε μπαλκονογερε, κι εμείς που νομίζαμε πως την είχε αποκλειστική χρήση το κοτέτσι σου....
ναι το αρχιδι μου κανει νερα με το φαγητο.Nομίζεις,ο boss τον έφαγε που τον αφήνεις νηστικό .......
Σκέψου κάποιοι μαλάκες έχουν πισίνα 45τμ δικιά τους όχι κοινόχρηστη.....εκεί να δεις έξοδα....45τμ είναι μια χαρά για εργένη. Μείνε εσύ κορόιδο σε μεγαλύτερο (έξοδα, συντήρηση, φόροι κλπ).
ειναι λιγο στεναχωρα τυπε καλογερε45τμ είναι μια χαρά για εργένη. Μείνε εσύ κορόιδο σε μεγαλύτερο (έξοδα, συντήρηση, φόροι κλπ).
45 τετραγωνικα ειναι το κοτετσι σου ρε Καβλογερε;45τμ είναι μια χαρά για εργένη. Μείνε εσύ κορόιδο σε μεγαλύτερο (έξοδα, συντήρηση, φόροι κλπ).
προλαβες να δεις τα 18τμ του τραμουντανα με την απλωστρα διπλα στην 14" τηλεοραση σε βιομηχανηκη περιοχη με θεα κοντεινερ και φουγαρα45 τετραγωνικα ειναι το κοτετσι σου ρε Καβλογερε;
Βρήκε όμως δουλειά στο Νιπλη να σοβατίσει το μισο Μονπελιέ...Ρε μαλακες μας ζαλιζει τα αρχιδια για τη Γαλλικη Ριβιερα και τα 5Κ που βγαζει και μενει σε μια τρουπα 45 τετραγωνια με μπαλκονι μια βγηκα μια επεσα!!!Ρε μαλακες τι μαγεια ειναι αυτο το σαι;
προλαβες να δεις τα 18τμ του τραμουντανα με την απλωστρα διπλα στην 14" τηλεοραση σε βιομηχανηκη περιοχη με θεα κοντεινερ και φουγαρα
Νίπλη ξέχασα ρε. Να ζήσεις να θυμάσαι τον αήμνηστο που έχεις στην αβαταρ.Αδερφέ από τον ιδρώτα σήμερα φώναξαμε την πυροσβεστική , πήγαμε να πλημμυρίσουμε
εχει ρε γαμωτο αλλα που ηταν δεν θυμαμαι με λακη παντως ηταν η κοντρα
Οχι ρε τυπε εχουμε φωτογραφια αρχειου;
Μα εγώ σχολίασα αυτό που είπες για κοτέτσι. 45τμ είναι μια χαρά για μένα και για οποιονδήποτε εργένη φαντάζομαι. Η πισίνα μού είναι παραπανήσια στην ουσία, γιατί είμαι κοντά στη θάλασσα. Ο λόγος που υπάρχει είναι φαντάζομαι το socializing. Κάνουνε κάτι μπάρμπεκιου, φέρνουν και κάνα συγκρότημα το καλοκαίρι κλπ. Βοηθάει επίσης και να την αράξεις και να δουλεύεις με wifi κατευθείαν από το διαμέρισμά σου. Οι περισσότεροι όμως αν θέλουν κανονικό μπάνιο πάνε κατευθείαν στη θάλασσα.Σκέψου κάποιοι μαλάκες έχουν πισίνα 45τμ δικιά τους όχι κοινόχρηστη.....εκεί να δεις έξοδα....
Ελα ρε τυπε τωρα με απογοητευεις αυτα τα σωζουν στον σκληρονε δισκονε να πουμε!!!εχει ρε γαμωτο αλλα που ηταν δεν θυμαμαι με λακη παντως ηταν η κοντρα
προλαβες να δεις τα 18τμ του τραμουντανα με την απλωστρα διπλα στην 14" τηλεοραση σε βιομηχανηκη περιοχη με θεα κοντεινερ και φουγαρα
Τύπε πως πήγε εμβολιασες σήμερα τις γάτες;Ελα ρε τυπε τωρα με απογοητευεις αυτα τα σωζουν στον σκληρονε δισκονε να πουμε!!!
Μλκς μην φωνάξετε μόνο μαζί Σνικ και Light στις συναυλίες κι εχουμε τίποτα άλλα...Μα εγώ σχολίασα αυτό που είπες για κοτέτσι. 45τμ είναι μια χαρά για μένα και για οποιονδήποτε εργένη φαντάζομαι. Η πισίνα μού είναι παραπανήσια στην ουσία, γιατί είμαι κοντά στη θάλασσα. Ο λόγος που υπάρχει είναι φαντάζομαι το socializing. Κάνουνε κάτι μπάρμπεκιου, φέρνουν και κάνα συγκρότημα το καλοκαίρι κλπ. Βοηθάει επίσης και να την αράξεις και να δουλεύεις με wifi κατευθείαν από το διαμέρισμά σου. Οι περισσότεροι όμως αν θέλουν κανονικό μπάνιο πάνε κατευθείαν στη θάλασσα.
Ειπαμε απο Δευτερα τυπε....θα βγαλω και φωτογραφια απο το μπαλκονι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε πως πήγε εμβολιασες σήμερα τις γάτες;
Του καλου;Ειπαμε απο Δευτερα τυπε....θα βγαλω και φωτογραφια απο το μπαλκονι!
Ειπαμε απο Δευτερα τυπε....θα βγαλω και φωτογραφια απο το μπαλκονι!
Οχι απο το κουζινακι και θα φαινεται των γειτονων....ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!Του καλου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε και μια φωτογραφία τα κοντρολ από τα κλιματιστικά όπως ο Λαλακης...Οχι απο το κουζινακι και θα φαινεται των γειτονων....ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!