barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.965
- Πόντοι
- 5.506
Μην το διαβασει ο αρχιδης ο κοσκωτας αυτογαμησε με εχω νευρα τωρα
Μην το διαβασει ο αρχιδης ο κοσκωτας αυτογαμησε με εχω νευρα τωρα
μου γραφει σφαλμα και δεν κανει εγκατασταση χωρις να λεει τι φταιει..τι στα διαλαΜην το διαβασει ο αρχιδης ο κοσκωτας αυτο
φταιει η μιζερια σου που δεν πας να παρεις ενα μηχανημα της προκοπης και μας εχεις σπασει τα παπαρια 1 μηνα τωρα με το update...ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙμου γραφει σφαλμα και δεν κανει εγκατασταση χωρις να λεει τι φταιει..τι στα διαλα
Τα στοιχεια της καρτας ειναι σωστα; Η συνδεση σου οκ;μου γραφει σφαλμα και δεν κανει εγκατασταση χωρις να λεει τι φταιει..τι στα διαλα
ΤΣΑΚΩ γιατι εισαι ανενημερωτοςφταιει η μιζερια σου που δεν πας να παρεις ενα μηχανημα της προκοπης και μας εχεις σπασει τα παπαρια 1 μηνα τωρα με το update...ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ
ναι ρε εχουν κατεβει και δεν γινεται install γραφει σφαλμα...Τα στοιχεια της καρτας ειναι σωστα; Η συνδεση σου οκ;
ο αθηναιος.θυμάσαι ποιος έκανε ριφρές στην σελίδα με τις αιτήσεις μέχρι να στην δεχτούν?
όλοι που μπορούσαν το τσίμπησαν.
ετοιμάσου, ανοίγει για το ρεύμα
καλό χαρτζιλίκι...
μια καλη λυση για να φυγουν τα νευρά ειναι μια πιπα να σου παρουνγαμησε με εχω νευρα τωρα
καλησπερα φιλε-σεσκουλα.καλησπερα φιλε βαρο !
Καλησπερα πως και απο εδω τετοια ωρα?καλησπερα φιλε-σεσκουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καληπσρεα φιλε-αθηναιο.
φευγω.Καλησπερα πως και απο εδω τετοια ωρα?
Στειλ τα και ξανακατεβασεΤΣΑΚΩ γιατι εισαι ανενημερωτος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ρε εχουν κατεβει και δεν γινεται install γραφει σφαλμα...
Θα κάνεις και την εγκατασταση μετά όμως ;μια καλη λυση για να φυγουν τα νευρά ειναι μια πιπα να σου παρουν
eisai malakas re...ολα γνησια..Ειναι τιποτα γνησιο ή ολα σπασμενα;
θα στειλω εσενα που τα ξερεις αυτα .Θα κάνεις και την εγκατασταση μετά όμως ;
Όλα με voucher από KoulisoftΕιναι τιποτα γνησιο ή ολα σπασμενα;
εισαι τοσο ρομπας που αν μπορουσες θα το επαιζες φοιτητης για να παρεις βουσερ αλλα προς ωρας παρε τα αρχιδια μουΌλα με voucher από Koulisoft
Όταν τον ηρεμήσεις πες μου να περάσω για την εγκατασταση τότεθα στειλω εσενα που τα ξερεις αυτα .
Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι φοιτητής ;εισαι τοσο ρομπας που αν μπορουσες θα το επαιζες φοιτητης για να παρεις βουσερ αλλα προς ωρας παρε τα αρχιδια μου
πρεπει να αναλαβεις και να τον ηρεμήσεις εγω ειμαι μακρια ...το πολυ πολυ να σου στειλω αστακουδακιαΌταν τον ηρεμήσεις μες μου να περάσω για την εγκατασταση τότε
δαγκανες μην του στειλεις,εχει.πρεπει να αναλαβεις και να τον ηρεμήσεις εγω ειμαι μακρια ...το πολυ πολυ να σου στειλω αστακουδακια