The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.127
- Πόντοι
- 25.467
πινω ενα τετραπλο καπουτσινο....καιρο ειχα...απολαυση,χαρα,ευτυχια
Το 4πλο, σε κουβά το σερβίρουν;
πινω ενα τετραπλο καπουτσινο....καιρο ειχα...απολαυση,χαρα,ευτυχια
τεραστιο ποτηριΤο 4πλο, σε κουβά το σερβίρουν;
Παλι δε δουλευεις ρε μπουστη;τεραστιο ποτηρι
την μιση δουλεια μου να εκανες θα ειχες αποδημησειΠαλι δε δουλευεις ρε μπουστη;
Μεταξυ μας τωρα ( 7 μελη και 24 επισκεπτες) τα πιστευεις και τα λες ή να χαμε να λεγαμε;την μιση δουλεια μου να εκανες θα ειχες αποδημησει
δεν ειναι το θεμα τι λεγω και γραφω αλλα οτι ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑΜεταξυ μας τωρα, τα πιστευεις και τα λες ή να χαμε να λεγαμε;
Γι αυτο εισαι αδερφος, το γιαπι, το πιλοφορι, το μυστριδεν ειναι το θεμα τι λεγω και γραφω αλλα οτι ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ
κουραζομαι νοητικως,σωματικως,ψυχικωςΓι αυτο εισαι αδερφος, το γιαπι, το πιλοφορι, το μυστρι
Χθες μου έστειλε Ροπάο για ραντεβού θανάτου,αλλά είχα βαρύνει από την γουρνοπούλα και δεν πήγα.πινω ενα τετραπλο καπουτσινο....καιρο ειχα...απολαυση,χαρα,ευτυχια
Μπύρας 0.600ml?τεραστιο ποτηρι
το μονο ραντεβου που μπορει να σου δωσει ειναι για να σου ανακουφισει τις μπαλες και να δει σε ποσα δευτερολεπτα μπορει με το μικρο του στομα να στον κανει κονταριΧθες μου έστειλε Ροπάο για ραντεβού θανάτου,αλλά είχα βαρύνει από την γουρνοπούλα και δεν πήγα.
Είμαι και μακρυά....Δυόμισι+ ώρες....
περιπουΜπύρας 0.600ml?
Δικαολογιες, χεστηΧθες μου έστειλε Ροπάο για ραντεβού θανάτου,αλλά είχα βαρύνει από την γουρνοπούλα και δεν πήγα.
Είμαι και μακρυά....Δυόμισι+ ώρες....
Δεν θα μου σηκωθεί ρε Ατιναίος.το μονο ραντεβου που μπορει να σου δωσει ειναι για να σου ανακουφισει τις μπαλες και να δει σε ποσα δευτερολεπτα μπορει με το μικρο του στομα να στον κανει κονταρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
περιπου
ε παει μετα θα παρει το παπι του και θα καρφωθει σε καμμια κολωναΔεν θα μου σηκωθεί ρε Ατιναίος.
Ρε πηγαινε βαψε κανενα καγκελο που λεει και ο τακης με τον τρουμπακηε παει μετα θα παρει το παπι του και θα καρφωθει σε καμμια κολωνα
katse tora exo themaΡε πηγαινε βαψε κανενα καγκελο που λεει και ο τακης με τον τρουμπακη
Τι επαθες, πες μου να σου δωκω λυσηkatse tora exo thema
δεν μου εγκαθιστα ενα update της καρτας γραφικων...Τι επαθες, πες μου να σου δωκω λυση
Ετσι σκοτωνεσαι στη δουλεια ρε καργιολη;δεν μου εγκαθιστα ενα update της καρτας γραφικων...
γαμησε με εχω νευρα τωραΕτσι σκοτωνεσαι στη δουλεια ρε καργιολη;
Κανονισε να μπουρλοτιασεις παλι τα δικαστικα στη Γλυφαδα