baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.676
- Πόντοι
- 5.097
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο @Τροβαδούρος αλλα κανει το παγωνι.
Αν κάνετε βαθύ λαρυγγωτό, ενδιαφέρομαι.μια καλη λυση για να φυγουν τα νευρά ειναι μια πιπα να σου παρουν
Δεν ξερω ρε τρομπα, ρωταω, καποτε, οταν ασχολιομουν με τα κονσερβοκουτια των windows κανεις δεν επαιρνε τιποτα γνησιο.eisai malakas re...ολα γνησια..
για σενα μπαρμπα θα σου στειλω κατι καλυτερο αναλογα με τα γουστα σουΑν κάνετε βαθύ λαρυγγωτό, ενδιαφέρομαι.
Τει ηλιοθεραπειας;Όταν τον ηρεμήσεις πες μου να περάσω για την εγκατασταση τότε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι φοιτητής ;
ναι οκ εξω απο τον χωρο ο καθενας λεει τα δικα του ο φιλος Τροβα του το εδωσε δωρεαν και ο Αθηναιος μονο το εφτιαξεΔεν ξερω ρε τρομπα, ρωταω, καποτε, οταν ασχολιομουν με τα κονσερβοκουτια των windows κανεις δεν επαιρνε τιποτα γνησιο.
Τοτε θα εχει καποιο προβλημα το update, γυρνα το στο προηγουμενο και ξαναδοκιμαζεις.
Οταν σου ελεγα παρε Mac να εχεις ησυχο το κεφαλι σου, πουτσα σου
εδω μιλας με τον κυριο ΤΑΞΙΣ,ΗΘΙΚΗΝ,ΤΙΜΙΟΤΗΣ....Δεν ξερω ρε τρομπα, ρωταω, καποτε, οταν ασχολιομουν με τα κονσερβοκουτια των windows κανεις δεν επαιρνε τιποτα γνησιο.
Τοτε θα εχει καποιο προβλημα το update, γυρνα το στο προηγουμενο και ξαναδοκιμαζεις.
Οταν σου ελεγα παρε Mac να εχεις ησυχο το κεφαλι σου, πουτσα σου
Είστε φιλενάδες; Μη μου στείλετε καμιά άγνωστη που θα είναι έπιπλο.για σενα μπαρμπα θα σου στειλω κατι καλυτερο αναλογα με τα γουστα σου
ΕτσιΑυτή η εμπιστοσύνη που δείχνεις σε ακατάλληλα άτομα θα σε φάει!
εδω μιλας με τον κυριο ΤΑΞΙΣ,ΗΘΙΚΗΝ,ΤΙΜΙΟΤΗΣ....
Φίλε βάρε ψεύδεσαι...ο αθηναιος.
τιναυτορε κομπογιαννιτη?
ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!
εγινες χακερ επειδη καταφερες να εγκαταστησεις την καρτα γραφικων....που πατας οκ και το κανει μονο του...καλα εχω γινει χακερ ρε μουνοπανα...τα καταφερα
Δεν γαμιεστε λεω εγω;Τον ηπιε η Ποπαρα!Κηρυττω τριημερο πενθος....
Βαρύτο μονο ραντεβου που μπορει να σου δωσει ειναι για να σου ανακουφισει τις μπαλες και να δει σε ποσα δευτερολεπτα μπορει με το μικρο του στομα να στον κανει κονταρι
ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!
οχι δεν ειμαστε ,δωρο για σενα θα ειναι τον καλύτερο θα σου στειλω μονο μην αγχώνεσαι και παθεις κατι !!Είστε φιλενάδες; Μη μου στείλετε καμιά άγνωστη που θα είναι έπιπλο.