celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.184
- Πόντοι
- 6.056
Και θα ετρεχα να υπερασπιστω τον τσιφ,οπωσδηποτεαν σου εσκαγαν τα μισα απο οτι σκαει εμενα θα εκανες ορο καφεδες για να αντεξεις
Και θα ετρεχα να υπερασπιστω τον τσιφ,οπωσδηποτεαν σου εσκαγαν τα μισα απο οτι σκαει εμενα θα εκανες ορο καφεδες για να αντεξεις
του εχω εμπιστοσυνη ρε κατσαπλιαΚαι θα ετρεχα να υπερασπιστω τον τσιφ,οπωσδηποτε
του εχω εμπιστοσυνη ρε κατσαπλια
Είναι κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν δυστυχώς.Και θα ετρεχα να υπερασπιστω τον τσιφ,οπωσδηποτε
Mαν αυτο το κατσαπλιας το χρησιμοποιειτε σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη?Ειναι ενα δυνατο επιχειρημα-απαντηση σε καθε κριτικη που ασκειτε στο αριστερ εε στο αριστο κομα σαςΜια 12 ετια ακομα Κουλη θα μας κανει καλοτου εχω εμπιστοσυνη ρε κατσαπλια
ειπαμε οτι στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...Αυτή η εμπιστοσύνη που δείχνεις σε ακατάλληλα άτομα θα σε φάει!
κατσαπλιαδες λεγω τους συριζαιους ρεMαν αυτο το κατσαπλιας το χρησιμοποιειτε σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη?Ειναι ενα δυνατο επιχειρημα-απαντηση σε καθε κριτικη που ασκειτε στο αριστερ εε στο αριστο κομα σαςΜια 12 ετια ακομα Κουλη θα μας κανει καλο
Αυτός είναι και μονόφθαλμος και αλλήθωρος....πρωτοφανή πράγματα .ειπαμε οτι στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
ειπαμε οτι στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κατσαπλιαδες λεγω τους συριζαιους ρε
ναι αλλα η λυση μετα ειναι Τσιπρας,,προτιμω να γαμαω τραβελια με τζορμακκα παρα να δω αυτον πρωθυπουργοΑυτός είναι και μονόφθαλμος και αλλήθωρος....πρωτοφανή πράγματα .
ποιοι ειναι οι στρεητ πουστηδες;Οφείλω πάντως να δηλώσω, πως από τότε που πλάκωσαν οι ρουφιανόπουστες στο νήμα, άρχισα να εκτιμώ τους στρέιτ πούστηδες.
Η λύση είναι να μοιραστεί σωστά η τράπουλα στις εκλογές για να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται.ναι αλλα η λυση μετα ειναι Τσιπρας,,προτιμω να γαμαω τραβελια με τζορμακκα παρα να δω αυτον πρωθυπουργο
ενδιαφερον....για ανεπτυξε τοΗ λύση είναι να μοιραστεί σωστά η τράπουλα στις εκλογές για να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται.
ναι αλλα η λυση μετα ειναι Τσιπρας,,προτιμω να γαμαω τραβελια με τζορμακκα παρα να δω αυτον πρωθυπουργο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποιοι ειναι οι στρεητ πουστηδες;
Αν ο Κυριάκουλας σαρώσει αυτό θα ληφθεί από πλευράς τους ως μήνυμα πως όλα πάνε καλά και όλα τα κάνουν καλά, με την έπαρση που τους διακατέχει θα γαμήσουν τα πάντα μετά και θα λένε "έχουμε την έγκριση του λαού".ενδιαφερον....για ανεπτυξε το
Επιτέλους αναγνωρίστηκε η αξία μου...Γιαρμάκας, Σεσούκωλος, Τραμπαδόρος, κ.α.
μου αρεσει η αποψη σου και το πιθανοτερο ειναι οτι θα γινει ετσι οπως τα γραφεις..Αν ο Κυριάκουλας σαρώσει αυτό θα ληφθεί από πλευράς τους ως μήνυμα πως όλα πάνε καλά και όλα τα κάνουν καλά, με την έπαρση που τους διακατέχει θα γαμήσουν τα πάντα μετά και θα λένε "έχουμε την έγκριση του λαού".
Πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε μικρότερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές (6-7 μονάδες) και να αναγκαστούν σε συγκυβέρνηση στις δεύτερες εκλογές, να μην αισθάνονται παντοδύναμοί.
Φουλ παντοδυναμία Κούλη, από τον πρώτο γύρο να ξεμπερδευει, 67% να πάρει να ηρεμήσουν οι αγορές , να νιώσει σταθερότητα ο τόπος , να νιώσουν οι επενδυτές ασφαλείς
ΝΑΙ75% να πάρει! Να γίνουμε έπειτα Κουλιστάν!!!