The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Έγινε κάτι;ακουγεται εντονα στους διαδρόμους οτιο γυναικείος κλώνος του δικηγόρου τοσεβαστο μέλος νανα πηρε πουλο
μονο που το σκεφτομαι κανω εμετο
Έγινε κάτι;
για πεςΜυξοπαρθενιές.
συγνωμη θα βαλω τσαικοφσκι.μονο που το σκεφτομαι κανω εμετο
με το smart χερι να κρεμεται και αυτα που βαζεις εδω τερμα στο αυτοκινητο , μαυρος εσυ μεσα και να γυρνας με 40 χλμ την ωρα και το σμαρτ να κλοτσάει σαν μουλαρι οταν αλλαζει ταχυτητα
ετοιμος για το αλλοδαπων
Για να μην μπαίνει μέσα,πρέπει να πήγε για μπάνιο στην μπουζούΈγινε κάτι;
Τι εκανε τυπε;Μετα τα βοιδοματια και τα λουκανοδακτυλα εδειξε και το γουρουνοπαπαρι;ετσι ακουγεται
εισαι περιεργος?για πες
για το πέραμα είσαι , αλλα και εκει θα λενε κοιτα ενα γυφτοσυγνωμη θα βαλω τσαικοφσκι.
Μάλιστα...Μυξοπαρθενιές.
ακουσες Νανα και βγηκες απο την τρύπα σου αμέσως πουστηΤι εκανε τυπε;Μετα τα βοιδοματια και τα λουκανοδακτυλα εδειξε και το γουρουνοπαπαρι;
θα σου τα εξηγησει ο βαρυποινιτης του νηματος.Μάλιστα...
Πρώτη ποινή φαντάζομαι, άρα πριν τον 15αύγουστο θα βγει.
καλα που μου το θυμισες να σε γαμησω , εσυ φταις που ειχα φαει το μπανθα σου τα εξηγησει ο βαρυποινιτης του νηματος.
Ποιον ειπες πουστη ρε μησενεγαμησω;ακουσες Νανα και βγηκες απο την τρύπα σου αμέσως πουστη
εσυ φταις που εφαγα εγω το μπαν.καλα που μου το θυμισες να σε γαμησω , εσυ φταις που ειχα φαει το μπαν
για πες
Μου τα είπε ο Αντι όλα , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩεσυ φταις που εφαγα εγω το μπαν.
βασικα και για τα 2 ημουν παραπλευρη απωλεια.καλα που μου το θυμισες να σε γαμησω , εσυ φταις που ειχα φαει το μπαν