Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.170
- Πόντοι
- 10.411
δωσε λινκ να δικάσουμε εδω στο νημαΤα γνωστά. Φύτρωσε εκεί που δεν την έσπειραν, της έκαναν "έρωτα" παρά φύσιν, και εσκουζε.
δεν ξερω που παιχτηκε η κεντα οποιος εχει ρεπορταζ να μας πειΤι εκανε τυπε;Μετα τα βοιδοματια και τα λουκανοδακτυλα εδειξε και το γουρουνοπαπαρι;
εφαγες αναφορα
μπα που να σου γαμηθουν τα πάντα σου , μακριά απο εμάςδεν ξερω που παιχτηκε η κεντα οποιος εχει ρεπορταζ να μας πει
γουρουνοπαπαρι φωτο εχει ο νιπης νομιζω
επισης.εφαγες αναφορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί και νωρίτερα. Κάτι μου λέει πως θα μεσολαβήσει ο Μεγαλειότατος.Μάλιστα...
Πρώτη ποινή φαντάζομαι, άρα πριν τον 15αύγουστο θα βγει.
Στανταρ....γιαυτον τον ελεγε κοτα.Ηθελε να βρεθουν απο κοντα να κανουν παπαρομαχιες....δεν ξερω που παιχτηκε η κεντα οποιος εχει ρεπορταζ να μας πει
γουρουνοπαπαρι φωτο εχει ο νιπης νομιζω
εχει καλο κονε?Μπορεί και νωρίτερα. Κάτι μου λέει πως θα μεσολαβήσει ο Μεγαλειότατος.
εσενα εψαχνε πάντωςΣτανταρ....γιαυτον τον ελεγε κοτα.Ηθελε να βρεθουν απο κοντα να κανουν παπαρομαχιες....
Βαλε λινκ εκει που φυτρωσε η ανθρωποφαγος γουρουνα να γελασουμε λιγακι....το εχουμε ΠΕΛΩΡΙΑ αναγκη!Μπορεί και νωρίτερα. Κάτι μου λέει πως θα μεσολαβήσει ο Μεγαλειότατος.
τυπαρα λογικα έσπασαν τα νευρα της διεύθυνσης απο τους αυτιστικούς διαλόγους με μέλος δικηγόρο «χμμμ» «σημειώνεται» «ελαβα γνωση» κλπΈγινε κάτι;
δωσε λινκ να δικάσουμε εδω στο νημα
Γιατι της ειπαν οτι κανω καλο ψητο στον φουρνο;εσενα εψαχνε πάντως
πες το και έτσιΓιατι της ειπαν οτι κανω καλο ψητο στον φουρνο;
Νομίζω πως εσύ βγήκες τελευταίος φίλε βάροθα σου τα εξηγησει ο βαρυποινιτης του νηματος.
τον απειλουσε οτι θα του στειλει και αλλες πιστευωΣτανταρ....γιαυτον τον ελεγε κοτα.Ηθελε να βρεθουν απο κοντα να κανουν παπαρομαχιες....
Καλο αρκιντι εισαι και εσυ πρωτα μας φτιαχνεις και μετα μας αφηνεις ξεκρεμαστους να πουμε....Βαριέμαι να ψάχνω. Εχω πιεί και τα ουζάκια μου...