Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
τα εχω μπλοκάρει όλα απο τότετον απειλουσε οτι θα του στειλει και αλλες πιστευω
τα εχω μπλοκάρει όλα απο τότετον απειλουσε οτι θα του στειλει και αλλες πιστευω
ειχα πιο ελαφρια ποινη κατα 1 μηνα νομιζω.Νομίζω πως εσύ βγήκες τελευταίος φίλε βάρο
Έχει μεγάλη γλώσσα.εχει καλο κονε?
Αποκλειστικο για το νημα....η φωτογραφια που εστειλε ο Νανας στον Νιπλη και εχασε 20 χρονια απο τη ζωη του.τον απειλουσε οτι θα του στειλει και αλλες πιστευω
ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣειχα πιο ελαφρια ποινη κατα 1 μηνα νομιζω.
θα σε δωσω @αλεκουκοτυπαρα λογικα έσπασαν τα νευρα της διεύθυνσης απο τους αυτιστικούς διαλόγους με μέλος δικηγόρο «χμμμ» «σημειώνεται» «ελαβα γνωση» κλπ
Και Αλβανός και ρουφιάνοςθα σε δωσω @αλεκουκο
βαρβατες απωλειες το νημα
αθηναιος dead νανα ban τζορμακκας βρηκε γκομενα και μας εγραψε
κατα διαολου παμε παλι
προσεχε καλοκαιριασε μην κανεις παλι μαλακιες και γινουμε κοκκινιστοι.ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ
Έχει μεγάλη γλώσσα.
για πεταξου μια βολτα και ρωτα τον.ο Ζερο τι έχει πάθει με το νημα της Ουκρανίας ... εχει γαμηθει εκει μέσα , Ουκρανός ειναι ?
θα πω οτι εσυ ρωταςγια πεταξου μια βολτα και ρωτα τον.
Α ωραια μπηκε και ο καυλοραπανος με τα μουνακια....αι στα διαλα να πουμε.
κατσε εδω καλυτερα.θα πω οτι εσυ ρωτας
τι εγινε μαν θελεις νανα μηπως?Α ωραια μπηκε και ο καυλοραπανος με τα μουνακια....αι στα διαλα να πουμε.
Τωρα τα θελει ο κωλος σου σκατατζη με το σμαρτακι αλλα σε λυπαμαι....κατσε εδω καλυτερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι εγινε μαν θελεις νανα μηπως?
Α ωραια μπηκε και ο καυλοραπανος με τα μουνακια....αι στα διαλα να πουμε.
σε καλει ο πιξι.Τωρα τα θελει ο κωλος σου σκατατζη με το σμαρτακι αλλα σε λυπαμαι....
Ρε μλκ,αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να τον καταλάβω.Ενώ έχει δείξει πως μπορείς να μιλήσεις άνετα μαζί του,αν τον πιάσει το γαμωσταύρισμα γίνεται ανυπόφοροςσε καλει ο πιξι.