Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
δεν θα φτάσεις κάν στην είσοδο , θα σε εχουν γδάρει απο πριν , ειδικά αν έρθεις με το σμαρτ των Αλβανωντακη θα κατουρησω στην εισοδο σου.
δεν θα φτάσεις κάν στην είσοδο , θα σε εχουν γδάρει απο πριν , ειδικά αν έρθεις με το σμαρτ των Αλβανωντακη θα κατουρησω στην εισοδο σου.
εχω εγω παντου στο σπιτι , ελα και θα σου δωσω και το αρχειο να το ανεβάσεις onlyfans
δωσε οδο και αριθμο και σε μιση ωρα ειμαι εκει.
μια φορα πηγε να διοργανωθει ενα σωστο ραντεβου θανατου και το χαλασατε μπαχαλακηδες.
μια φορα πηγε να διοργανωθει ενα σωστο ραντεβου θανατου και το χαλασατε μπαχαλακηδες.
παραιτουμαι,
τελευταιο μισαωρο γινεται τιποτα? το παρατησαΥγ Ειδα father stu ρε νιαμου.Καλο ηταν
τι γινεται μαν?θα μας πεις για την κρυφη ζωη σου αναμεσα 6-10?Eκανα καφε και μπηκα να διαβασω το νημα.Λακισαν ολα τα νιαμου.Ντροπη
Γινεται πιο συναισθηματικο,ερχονται κοντα σαν οικογενεια,πολλη καλη ερμηνεια ο Γκιμπσον(περιμενα να βαριεται).Το γουσταρα.Ηταν και ριαλ περσον ο φαδερ στουτελευταιο μισαωρο γινεται τιποτα? το παρατησα
Έφαγες κανένα παγωτίνη σήμερα;τι γινεται μαν?θα μας πεις για την κρυφη ζωη σου αναμεσα 6-10?
Παω για ψαρεμα στο βουνο.Ή για ορειβασια στην θαλασσα?Μισο τα μπερδεψατι γινεται μαν?θα μας πεις για την κρυφη ζωη σου αναμεσα 6-10?
Καφέ πίνεις ή τσίπουρο?Παω για ψαρεμα στο βουνο.Ή για ορειβασια στην θαλασσα?Μισο τα μπερδεψα
Ναι της πουταναςτελευταιο μισαωρο γινεται τιποτα? το παρατησα
ναι.Έφαγες κανένα παγωτίνη σήμερα;
Πακοτινι μαλλονΈφαγες κανένα παγωτίνη σήμερα;
Παγωτινη και ουχι παγωτινι.Ειναι η δραστικη ουσια που κρατα ξυπνιο τον Βαρο τους θερινους μηνεςΈφαγες κανένα παγωτίνη σήμερα;
Τι ειπαμε?Μονο καφε,τα αλλα εχει λιγα χρονια που τα κοψαμεΚαφέ πίνεις ή τσίπουρο?
Είδα ότι μπερδέψαμε το βουνό με την θάλασσα όμως...Τι ειπαμε?Μονο καφε,τα αλλα εχει λιγα χρονια που τα κοψαμε