RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 18.655
- Πόντοι
- 3.556
ακουγεται στους διαδρόμους οτι εχει παιξει ζάρια στο καθρέπτηελα να δεις τον Αλβανο μέλος μας με το ΤΟΥΚ-ΤΟΥΚ
ακουγεται στους διαδρόμους οτι εχει παιξει ζάρια στο καθρέπτηελα να δεις τον Αλβανο μέλος μας με το ΤΟΥΚ-ΤΟΥΚ
πρεπει να σβησω πινακιδα και να την βαλω σε ατομα που εκτιμουν.Με το που την έσβησες έχασες ένα like
την εσβησε ο μαλάκας , λες και δεν ξερουμε οτι γυρναει με smart 15ετίας σαν τις Αλβανίδες κομμωτριεςΜε το που την έσβησες έχασες ένα like
κουναβι γαμημενο δεν εχω δει.ακουγεται στους διαδρόμους οτι εχει παιξει ζάρια στο καθρέπτη
10 ετιας ΒΛΑΚΑ.την εσβησε ο μαλάκας , λες και δεν ξερουμε οτι γυρναει με smart 15ετίας σαν τις Αλβανίδες κομμωτριες
κατάλαβα , ουτε οταν βγηκε δεν ειχες τα λεφτα να το παρειςκουναβι γαμημενο δεν εχω δει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
10 ετιας ΒΛΑΚΑ.
Κερνάω ό,τι τραβάει η όρεξη σου.κατάλαβα , ουτε οταν βγηκε δεν ειχες τα λεφτα να το παρεις
θα μου κανεις δωρο το καινουριο και δεν θελω τσιγκουνιες.κατάλαβα , ουτε οταν βγηκε δεν ειχες τα λεφτα να το παρεις
δεν βγηκε καλο , το πηρα στην πρωην μου , μεινε με αυτο που εχεις να σε λυπούνταιθα μου κανεις δωρο το καινουριο και δεν θελω τσιγκουνιες.
δεν πειραζει παρε μου εσυ και πληρωνω εγω τις ζημιες.δεν βγηκε καλο , το πηρα στην πρωην μου , μεινε με αυτο που εχεις να σε λυπούνται
ελα να σου σκίσω τον πατο και βλέπουμεδεν πειραζει παρε μου εσυ και πληρωνω εγω τις ζημιες.
σκισε καμια ακαλυπτη επιταγη πρωτα.ελα να σου σκίσω τον πατο και βλέπουμε
ελα εσυ να την σκίσεις και στην βαζω και αυτη στον πατο αφου τόσο θεςσκισε καμια ακαλυπτη επιταγη πρωτα.
θα μου κανεις δωρο το καινουριο και δεν θελω τσιγκουνιες.
ερχομαι γλυφαδα ρε μουνι φωναξε καμερες.ελα εσυ να την σκίσεις και στην βαζω και αυτη στον πατο αφου τόσο θες
εχω εγω παντου στο σπιτι , ελα και θα σου δωσω και το αρχειο να το ανεβάσεις onlyfansερχομαι γλυφαδα ρε μουνι φωναξε καμερες.
δωσε οδο και αριθμο και σε μιση ωρα ειμαι εκει.εχω εγω παντου στο σπιτι , ελα και θα σου δωσω και το αρχειο να το ανεβάσεις onlyfans
δωσε οδο και αριθμο και σε μιση ωρα ειμαι εκει.
τακη θα κατουρησω στην εισοδο σου.