shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
μην σκίσεις κάνα καλσόνΟ γαμιάς σας![]()
μην σκίσεις κάνα καλσόνΟ γαμιάς σας![]()
Τι κερδιζω;Το ότι καταπίνει σπερμα δηλαδή ολημερίς δε σας πτόησε. Η πουτσιλα ανάμεσα στα δόντια της δε σας πτόησε. Σας ενόχλησε η πικάντικη μυρωδιά των γεννητικών μου οργάνων.
Θλίβομαι αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμώ να χαλάσω την διάθεση σας.
@barock εσυ θα μας πεις σε ποια νησίδα μένεις τελικά ή όχι;
Τι κερδιζω;
ΤσουτσουριασαΈνα φέρι για αθηνα.
Σε στηρίζουμε μάν.Κοίταξε, ένα κέρατο το έχω φάει, δε θα σε πω ψέμματα. Αλλά όχι και κριάρι...
Σε στηρίζουμε μάν.
![]()
Του εδωσε αδεια ο γκομενος να λογκαρει και να τον παραθετει κιολαςμην σκίσεις κάνα καλσόν![]()
Όχι μαν.Δε το βλέπω. Τα σχόλια σας είναι ειρωνικά και πληγώνουν. Πάω για τσιγάρα, μισό.
που να το ξερε ο ερμος ο ουμπερτο οτι στην πλατη του θα δινονταν μαχες περι πουτσιλας και πικαντικες οσμες οργανων...Περιεργη θεματολογία το νήμα ..
Όχι μαν.
Δες το από την εύθυμη πλευρά.
Έξυπνος και πολύ είσαι.
Απλά κάποια φίδια σου σε στοχοποιήσαν....
Άδικα λες?
![]()
που να το ξερε ο ερμος ο ουμπερτο οτι στην πλατη του θα δινονταν μαχες περι πουτσιλας και πικαντικες οσμες οργανων...
![]()
Και από πάνω μπορεί να είναι αν νομιζει οτι απειλείται με κάποιο τρόπο....Μάρκο, να ξες έναν κανόνα. Το μίσος έρχεται πάντα από κάτω. Ποτέ από πανω. Άρα, όλα καλά.
ΤΟ νου σου αυνανα μου γιατι εχουν αρχισει κατι τρελα χιτσκοκικα κολπα στην αθηνα και τα βλεπω και δω σε χρονο ντετε.....να κοιτας ψηλας συνεχεια γιατι πετανε φλεγομενα πουλια....γεμισε ο τοπος ,χαημος παντου λενε !Δε το βλέπω. Τα σχόλια σας είναι ειρωνικά και πληγώνουν. Πάω για τσιγάρα, μισό.
ΤΟ νου σου αυνανα μου γιατι εχουν αρχισει κατι τρελα χιτσκοκικα κολπα στην αθηνα και τα βλεπω και δω σε χρονο ντετε.....να κοιτας ψηλας συνεχεια γιατι πετανε φλεγομενα πουλια....γεμισε ο τοπος ,χαημος παντου λενε !
Λίγο απ' όλα είναι ή αλλιώς ότι να'ναι ... κάπως.Περιεργη θεματολογία το νήμα ..
Θα μπει να μπινελικωσει κι ο αλλος και μετα θα ζηταει να πεσουν τα πνευματα και οι τονοιΛίγο απ' όλα είναι ή αλλιώς ότι να'ναι ... κάπως.
Παράλληλοι διάλογοι... κάποιοι είναι και ξεβράκωτοι και καλά λόγω ζέστης... άντε βγάλε άκρη...
Θα αρχίσουμε την ποίηση σε λίγο...Θα μπει να μπινελικωσει κι ο αλλος και μετα θα ζηταει να πεσουν τα πνευματα και οι τονοι![]()
Ποια ποιηση?Εδω το ανωτερο που θα βρεις ειναι το "Αστην να λεει,αστην να λεει"Θα αρχίσουμε την ποίηση σε λίγο...
Ποιητής Φανφάρας.
Ποια ποιηση?Εδω το ανωτερο που θα βρεις ειναι το "Αστην να λεει,αστην να λεει"![]()