athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.315
- Πόντοι
- 12.756
θα παμε Ρομβης αυριο;
θα παμε Ρομβης αυριο;
Ναι αμέ κατά τις 2;θα παμε Ρομβης αυριο;
Ναι αμέ κατά τις 2;
Συνεχίζετε να συγχείτε την εκ φερομονων διέγερση που είναι μια βιοχημική διαδικασία, με την αμιγώς εγκεφαλική διέγερση που έχει ως αφετηρία προσλαμβάνουσες άλλων αισθήσεων και ουχί οσφρητικές. Αν η διέγερση επιτυγχανόταν αποκλειστικά μέσω της όσφρησης, τότε κανείς δεν θα διεγείρετω με την θέα ενός γυμνού κορμιού που διαγράφεται μέσα από το φέγγισμα ενός αραχνοΰφαντου φορέματος. Πόσο μάλλον παρακολουθώντας μια ταινία πορνογραφικού περιεχομένου, ή βλέποντας εικόνες ολόγυμνων γυναικών. Επίσης κανείς δεν θα διεγείρετω μέσω της διαδικασίας του φλερτ που δεν είναι τίποτα περισσότερο από λόγια, ματιές, κινήσεις και αγγίγματα. Αυτή άλλωστε είναι και η ειδοποιός μας διαφορά από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο. Το ότι μπορεί να μας διεγείρει ερωτικά μια εικόνα, ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα, μια ανάμνηση, ένα παιχνίδι. Αλλιώς θα πηγαίναμε κι εμείς σαν τους σκύλους που μυρίζουν ο ένας τον άλλον και ζευγαρώνουν όταν μυρίσουν την κατάλληλη μυρωδιά.Αν είναι συναχωμένη φίλτατε, τότε είστε τυχερός γιατί έχει έρθει από πιώμα επομένως της πιάνετε τη μύτη ανοιχτά κάτω από τα μάτια, στα ζυγωματικά μπροστά και κάνετε απαλές κυκλικές κινήσεις για να ξεμπλοκάρει. Με ένα μπουκάλι κρασί είναι σίγουρο ότι θα δώσει ψυχή και σώμα.
Από Γαλακτοπωλείο Δημητρίου;
Της γειτονιάς χειροποίηταΑπό Γαλακτοπωλείο Δημητρίου;
Έχω την εντύπωση πως όλοι τα αγοράζουν από συγκεκριμένη πηγή και τα παρουσιάζουν ως δικά τουςΤης γειτονιάς χειροποίητα
Βλέπω να κάνουμε και έκθεση ζωγραφικής σε λίγοΑύρα ποιότητας στο νήμα... κάτι άλλαξε στον αέρα...![]()
Πολύ πιθανό να έχετε δίκιοΈχω την εντύπωση πως όλοι τα αγοράζουν από συγκεκριμένη πηγή και τα παρουσιάζουν ως δικά τους
Σίγουρα !!!Βλέπω να κάνουμε και έκθεση ζωγραφικής σε λίγο
Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχει και ένα τέτοιο νήμα.Βλέπω να κάνουμε και έκθεση ζωγραφικής σε λίγο
Κάτι είχε φτιάξει ο john100 περί τέχνης και αγοραίου έρωτα στο οποίο είχα συμμετοχή(art photos,ζωγραφική)πλέον δεν υπάρχει αφού αποχώρησε από το siteΔεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση πως υπάρχει και ένα τέτοιο νήμα.
Θα αναλάβουν οι κ κ Κολλιαβούτας και Ατενέζος που εκτιμούν την ζωγραφική και έχουν επενδύσει σε έργα τέχνης επάνω τους.Σίγουρα !!!
Πριν λίγο ξεκίνησεΒρέχει??