Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Α οκ, είμαι εκτός Αθήνας.Πριν λίγο ξεκίνησε
Α οκ, είμαι εκτός Αθήνας.Πριν λίγο ξεκίνησε
Είμαι βέβαιοςΘα αναλάβουν οι κ κ Κολλιαβούτας και Ατενέζος που εκτιμούν την ζωγραφική και έχουν επενδύσει σε έργα τέχνης επάνω τους.
Τι λέει;Άντε να ξελογγάρω λίγο για να μπει και η πηγαδο-παρθένα γιατί θα έχει βγάλει αφρούς από το στερητικό.
εδω μαν..περνοδιαβαινουν πουτσες,παγωτινια,εργα τεχνης,ρομαντικες βροχες...ολα νορμαλΤι λέει;![]()
ποσο εκτος εισαι ? γιατι δεν μιλαμε με επαρχιώτεςΑ οκ, είμαι εκτός Αθήνας.
Ναι κάργα σφυνωματα αλλαξοκολιες κτλο αεριτζης που ειναι?κλεινει καμια συμφωνια εκατομμυριων
εδω μαν..περνοδιαβαινουν πουτσες,παγωτινια,εργα τεχνης,ρομαντικες βροχες...ολα νορμαλ
Κάτι είχε φτιάξει ο john100 περί τέχνης και αγοραίου έρωτα στο οποίο είχα συμμετοχή(art photos,ζωγραφική)πλέον δεν υπάρχει αφού αποχώρησε από το site
Είχε μπει και ο Ζανκλώ για λίγο για να τον κράξει,αλλά η τέχνη τον έκανε να αποχωρήσει μόνος του σύντομα αν θυμάμαι καλάΤυχαίο που το έφτιαξε ο Τζον;![]()
Είχε μπει και ο Ζανκλώ για λίγο για να τον κράξει,αλλά η τέχνη τον έκανε να αποχωρήσει μόνος του σύντομα αν θυμάμαι καλά![]()
![]()
Αποχώρησε από το site όπως είχε πειΘυμάμαι ο Τζον είχε κράξει τη Νικολ και μετά τον έφαγε η μαρμάγκα αλλά δεν έμπαινα τότε να διαβάσω. Από τι πήγε;
που ειναι αυτη η μορφη?Είχε μπει και ο Ζανκλώ για λίγο για να τον κράξει,αλλά η τέχνη τον έκανε να αποχωρήσει μόνος του σύντομα αν θυμάμαι καλά![]()
![]()
μουνοπανο.
Εκτίει ποινή(για ακόμα μια φορά)που ειναι αυτη η μορφη?
με κεφαλαιαμουνοπανο.
Αποχώρησε από το site όπως είχε πει
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ......με κεφαλαια
Πολύ πιθανό να είναι απλός επισκέπτης ή με άλλο προφίλ σιωπηλός να παρακολουθείΑρχιδια, οποιος φεύγει ξαναγυρνάει, δε κόβεται το μπου. Να απέχεις ναι, αλλά να κόψεις; Ούτε καν.
Τζον αν μας ακούς, σφύρα.
ΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥΜΟΥΝΟΠΑΝΟ......
ρε τυπε λυσε μας μια απορια οτανα γαμας τραβελι τσουγκριζουν τ'αρχιδια σας?Αρχιδια, οποιος φεύγει ξαναγυρνάει, δε κόβεται το μπου. Να απέχεις ναι, αλλά να κόψεις; Ούτε καν.
Τζον αν μας ακούς, σφύρα.
εχεις φιλησει λαγο στη μυτη?ΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ