You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
το καλύτερο μετα το φαγητό ειναι μια περιποιημενη μαλακιαΜπορείτε πάντα να το κάνετε και μετά το φαγητό, αν βέβαια έχετε κάτι να αναλύσετε.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.317
- Πόντοι
- 12.756
Τέτοια γράφεις και θα σε γαμησει ο φίλος Πυραμίδαςτο καλύτερο μετα το φαγητό ειναι μια περιποιημενη μαλακια![]()
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Έχω βάλει να δω Τζειμς Μποντ στην υπηρεσία της αυτού μεγαλειοτητος με τον Λάζεμπι που σέρνεται. Βαριέμαι.
Δεύτερη υπεκφυγή. Αν δεν έχετε τίποτα να αναλύσετε και η δήλωσή σας ήταν απλά ένα πυροτέχνημα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, μην μου στενοχωριέστε. Δεν πειράζει. Συμβαίνει καθημερινά στον παρόντα.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Δεύτερη υπεκφυγή. Αν δεν έχετε τίποτα να αναλύσετε και η δήλωσή σας ήταν απλά ένα πυροτέχνημα για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, μην μου στενοχωριέστε. Δεν πειράζει. Συμβαίνει καθημερινά στον παρόντα.![]()
Θα αναλύσω. Κάτσε μια να φάω, να κάνω ποζ την ταινία, να σαλιαρίσω με το μωρό μου, να πάρω τσιγάρα, να πλύνω δόντια και έτοιμος.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Ποσώς. Η βρώμα είναι πάντα βρώμα. Απλώς εσείς είστε αυτός που θέλει να την ωραιοποιήσει δίνοντας της ηδονιστική υπόσταση.
Οποιαδήποτε επαφή θεωρείται βρώμικη, αφού είμαστε γεμάτοι μικρόβια. Ειδικά η συνεύρεση με εκδιδόμενη, και δη αν υπάρχει ακάποτο στοματικό, κάτι το οποίο εσείς παίρνετε ως υπηρεσία τακτικά, κακές γλώσσες λένε.
Η μυρωδιά είναι από τα πιο μεγάλα διεγερτικά, γι’ αυτό και όταν ένας άντρας και μια γυναίκα έλκονται από την μυρωδιά του αλλου, ταιριάζουν (ισχύει πάντα). Και το αντίθετο. Άρα όταν εγώ την πιάνω απ το μαλλί και χώνω το προσωπάκι της ανάμεσα στο πόδι και το δεξί μου αρχιδι, με αυτήν να βρίσκεται σε έξταση και να μυρίζει μανιωδώς την περιοχή, είναι απόλυτα φυσιολογικό όπως εξήγησα. Είναι το παιχνίδι υποταγής μαζί με την ευωδία τεστοστερόνης που αναβλύζει και τρελαίνει το γυναικείο μυαλό της. Ώστε όταν την γυρίσω με τα χεράκια στον τοίχο και σαλιωσω το κεφαλάκι, θα γλιστρισω με άνεση στον πρωκτό της, αφού έχει ήδη λιπανθεί με φυσικό τρόπο από την ίδια λόγω καυλας/αναμονής.
Σας κάλυψα σε ικανοποιητικό βαθμό;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Το " πιάσε τοίχο για θα σμπρώξω γερά", δεν έχει τίποτα το οσμητικά διεγερτικό και είναι μια διαδικασία ανεξάρτητη από "ρομαντικές" εσάνς κωλίλας , αρχιδίλας, ποδαρίλας, μουνομπακαλιαρίλας και λοιπών συναφών αρωμάτων.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Γρασαδορος;πιο σκληρη ακομα
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Το " πιάσε τοίχο για θα σμπρώξω γερά", δεν έχει τίποτα το διεγερτικό και είναι μια διαδικασία ανεξάρτητη από "ρομαντικές" εσάνς κωλίλας , αρχιδίλας, ποδαρίλας, μουνομπακαλιαρίλας και λοιπών συναφών αρωμάτων.
Δεν υπάρχει κωλίλα πάντα. Βασικά θα σου εξηγήσω πώς υπάρχει κωλίλα σε μερικές ενώ σε άλλες όχι, γιατί είμαι απλά θαυμάσιος.
Κωλίλα - φυσικά - έχεις όταν η άλλη είναι πρωτάρα. Με το καθημερινό πρωκτικό φεύγει σιγά-σιγά, και χωρίς κλυσμα, γιατί μαθαίνει να λειτουργεί καλύτερα τους μύες. Αλλά το μυστικό είναι στα κωλομερια. Όταν τα κωλομερια δεν είναι μεγάλα και δεν μπλοκάρουν την τρύπα, η κωλίλα δεν υπάρχει καν. Όταν η άλλη έχει μεγάλα κωλομερια και ανατομικά είναι έτσι ώστε η κωλοτρυπιδα και η περιοχή γύρω γύρω «βρίσκει», δε ξέρω πώς αλλιώς να στο πω, μαζεύεται μυρωδιά, ιδρώτας κτλ. Επίσης ένα μπόνους, αν θες να δεις αν μια τυπισα ας πούμε βίζιτα κάνει πρωκτικό (είτε το έχει είτε όχι στο σέρβις), θα βλέπεις όταν είναι στα τέσσερα αν υπάρχει μια γραμμή / δίπλωμα μεταξύ μηρού και κοιλιάς. Όταν η άλλη ξεκινάει το πρωκτικό αλλάζει ολόκληρη η λεκάνη της και ειδικά στα τέσσερα (όπου τον τρώνε όλες).
Μάθατε κάτι και σήμερα. Ψηφίστε με γκλομπεαρχη να τελειώνουμε.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Ομπρελιτσα να παρειςΡε γαμιολη δουλεύω έξω στον ήλιο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Δεν υπάρχει κωλίλα πάντα. Βασικά θα σου εξηγήσω πώς υπάρχει κωλίλα σε μερικές ενώ σε άλλες όχι, γιατί είμαι απλά θαυμάσιος.
Κωλίλα - φυσικά - έχεις όταν η άλλη είναι πρωτάρα. Με το καθημερινό πρωκτικό φεύγει σιγά-σιγά, και χωρίς κλυσμα, γιατί μαθαίνει να λειτουργεί καλύτερα τους μύες. Αλλά το μυστικό είναι στα κωλομερια. Όταν τα κωλομερια δεν είναι μεγάλα και δεν μπλοκάρουν την τρύπα, η κωλίλα δεν υπάρχει καν. Όταν η άλλη έχει μεγάλα κωλομερια και ανατομικά είναι έτσι ώστε η κωλοτρυπιδα και η περιοχή γύρω γύρω «βρίσκει», δε ξέρω πώς αλλιώς να στο πω, μαζεύεται μυρωδιά, ιδρώτας κτλ. Επίσης ένα μπόνους, αν θες να δεις αν μια τυπισα ας πούμε βίζιτα κάνει πρωκτικό (είτε το έχει είτε όχι στο σέρβις), θα βλέπεις όταν είναι στα τέσσερα αν υπάρχει μια γραμμή / δίπλωμα μεταξύ μηρού και κοιλιάς. Όταν η άλλη ξεκινάει το πρωκτικό αλλάζει ολόκληρη η λεκάνη της και ειδικά στα τέσσερα (όπου τον τρώνε όλες).
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Και σε αυτές που εφάπτονται τα κωλομάγουλα τι πρέπει να κάνουμε; Να τις πάμε στο μηχανουργείο για φρεζάρισμα κώλου;Δεν υπάρχει κωλίλα πάντα. Βασικά θα σου εξηγήσω πώς υπάρχει κωλίλα σε μερικές ενώ σε άλλες όχι, γιατί είμαι απλά θαυμάσιος.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Και σε αυτές που εφάπτονται τα κωλομάγουλα τι πρέπει να κάνουμε; Να τις πάμε στο μηχανουργείο για φρεζάρισμα κώλου;
Υγρά μαντιλάκια, συχνό ντουζακι ή αλλάζεις. Και εννοείται αποτρίχωση...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Υγρά μαντιλάκια, συχνό ντουζακι ή αλλάζεις. Και εννοείται αποτρίχωση...
Η αποτρίχωση, με κερί; Ή με φλόγιστρο.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.680
- Πόντοι
- 6.056
με τσιμπιδακι μια μιαΗ αποτρίχωση, με κερί; Ή με φλόγιστρο.
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
με τσιμπιδακι μια μια![]()
Πολύ κούραση. Πώς θα πηδήξω μετά γέρος άνθρωπος;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.680
- Πόντοι
- 6.056
για τον κωλο της γκομενας νομιζα μιλουσαμεΠολύ κούραση. Πώς θα πηδήξω μετά γέρος άνθρωπος;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
Απ αυτο θελει ο θειος κι ας ειναι και κουρασμενοςγια τον κωλο της γκομενας νομιζα μιλουσαμε![]()
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
για τον κωλο της γκομενας νομιζα μιλουσαμε![]()
Παρεξήγησης. Νόμιζα ότι μιλάμε για την κωλάρα του κ. Γιαρμά.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Γαμησες παππού; Ανανεωμένο σε βρίσκω. Άντε, και του χρόνου, αν ζεις.Παρεξήγησης. Νόμιζα ότι μιλάμε για την κωλάρα του κ. Γιαρμά.
Είχες πάρει και το κόκκαλο για τα παπούτσια μαζί για να καταφέρεις να τον βάλεις ή πήγες κουμπωμένος με pfizer;