ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.783
- Πόντοι
- 5.006
Τι θα τσιμπησεις μαν;Θα ανέλυα το γιατί είσαι λάθος αλλά πρέπει να φάω γιατί έχω ένα σώμα να διατηρήσω.
Τι θα τσιμπησεις μαν;Θα ανέλυα το γιατί είσαι λάθος αλλά πρέπει να φάω γιατί έχω ένα σώμα να διατηρήσω.
καμιά ψωλή?Τι θα τσιμπησεις μαν;
Τι θα τσιμπησεις μαν;
καμιά ψωλή?
Μια χαρά μαν.![]()
Εγκρίνεις πρόεδρε; Τώρα βγήκαν.
Θα σε πω κάτι για να μη κουράζεσαι, να σ’ εξηγήσω μερικά πράγματα μπας και σταματήσουν να σε δουλεύουν μέχρι και οι βίζιτες.
Δεν έχεις χιούμορ αλάνι. Δεν είχες ποτέ και οι απαντήσεις σου είναι αφόρητα κλισέ. Θα σε δώσω ένα μάθημα. Ο λόγος που ξέρουμε όλοι πλέον ότι το πουλί σου είναι μικρό είναι γιατί σε κάθε αναφορά σε αυτό, απαντάς. Σε αντίθεση με μένα που δεν απαντάω στα πενήντα χαζοποστ σας για κωλους, στραπ, τραβελια κτλ. Ο λόγος που είσαι τόσο μπούφος γενικά και με τις γυναίκες είναι γιατί ποτέ στη ζωη σου δεν είχες σχέση αλλά μόνο πληρωμένο σεξ, γι’ αυτό και είσαι πελάτης. Όχι, δε στο λέω γιατί το καυστικό χιούμορ και η σπιρτάδα σου με λύγισαν. Στο λέω γιατί τσάμπα κουραζεσαι.
Μη κουράζεσαι, μη σπαμαρεις. Είσαι πρωινό για μένα Γιωργακη. Φιλικά.
Μια χαρά μαν.
Ναι μαν θα υπογράφω εγωΣτις πατατούλες έχω βάλει και μέλι, λιώνουν στο στόμα.
Να ανοίξω νήμα «Μυστικά της κουζίνας με τον Τζορμακα» ;
ποσα φορας τις αλλες μερες?![]()
2 σωβρακα το ένα πάνω στο άλλο μάλλον...
Για να σκανδαλίσει τον μισθωτό όλα αυτά ..
Τι τραβάμε ρε μαλακά εδώ μέσα
δεν φοράω τιποτα μεσα στην καυλα έτοιμος για ολατις άλλες μέρες φοράς δύο;![]()
Ναι μαν θα υπογράφω εγω![]()
ΈτσιΜπαίνει ήδη στα πλάνα μου αρχηγέ.
Τι λέει μανΕ ρε τι γίνεται
και που να χτυπήσουν τα 40+ εκεί να δειςΕ ρε τι γίνεται
Δουλειά μανΤι λέει μαν![]()
Στου ξαπλωπουλου;Δουλειά μαν
Ρε γαμιολη δουλεύω έξω στον ήλιοΣτου ξαπλωπουλου;
Θα ανέλυα το γιατί είσαι λάθος αλλά πρέπει να φάω γιατί έχω ένα σώμα να διατηρήσω.
Με καπέλο με ανεμιστήρακι;Ρε γαμιολη δουλεύω έξω στον ήλιο
Μπορείτε πάντα να το κάνετε και μετά το φαγητό, αν βέβαια έχετε κάτι να αναλύσετε.