Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.679
- Πόντοι
- 6.056
την μαγαρισες την αννουλα 24ρο βλεπω γεροσατυρεΠαρεξήγησης. Νόμιζα ότι μιλάμε για την κωλάρα του κ. Γιαρμά.
την μαγαρισες την αννουλα 24ρο βλεπω γεροσατυρεΠαρεξήγησης. Νόμιζα ότι μιλάμε για την κωλάρα του κ. Γιαρμά.
«Αυτό όμως που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος, είναι η σπάνια ικανότητα που διαθέτει αυτή η μικρή του να διαβάζει αυτόν που βρίσκεται απέναντι της, και να του προσφέρει αυτό που θα τον ικανοποιήσει»
Σα να λέμε βίζιτα δλδ. Κοίτα να δεις...
Περιμενεις τωρα εσυ ο γιαρμας να καταλαβει τη διαφοραΌχι.
Σαν να λέμε για τα "εγκεφαλικά διεγερτικά" στα οποία και αναφερθήκατε εκτενώς πιο πάνω, χωρίς τις "ρομαντικές" οσμές αρχιδίλας, κωλίλας, μουνομπακαλιαρίλας κ.λ.π. , γυφτομερακλίδικα.
Περιμενεις τωρα εσυ ο γιαρμας να καταλαβει τη διαφορα
Υπαρχει και η εξαιρεση του κανονα και το «δεν υπαρχει ελπιδα».Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Υπαρχει και η εξαιρεση του κανονα και το «δεν υπαρχει ελπιδα».
Όχι.
Σαν να λέμε για τα "εγκεφαλικά διεγερτικά" στα οποία και αναφερθήκατε εκτενώς πιο πάνω, χωρίς τις "ρομαντικές" οσμές αρχιδίλας, κωλίλας, μουνομπακαλιαρίλας κ.λ.π. , γυφτομερακλίδικα.
Ο γαμιάς σαςπου αναφέρεσαι τύπε?
Xμ,και τι γυρευες στα ΒΠ?2,395/λίτρο σήμερα κάπου στα ΒΠ
Xμ,και τι γυρευες στα ΒΠ?
Εγώ σε ψηφίζω για μίστερ μαλακα μιας και ο πουσυ βαγκον δεν υπάρχειΔεν υπάρχει κωλίλα πάντα. Βασικά θα σου εξηγήσω πώς υπάρχει κωλίλα σε μερικές ενώ σε άλλες όχι, γιατί είμαι απλά θαυμάσιος.
Κωλίλα - φυσικά - έχεις όταν η άλλη είναι πρωτάρα. Με το καθημερινό πρωκτικό φεύγει σιγά-σιγά, και χωρίς κλυσμα, γιατί μαθαίνει να λειτουργεί καλύτερα τους μύες. Αλλά το μυστικό είναι στα κωλομερια. Όταν τα κωλομερια δεν είναι μεγάλα και δεν μπλοκάρουν την τρύπα, η κωλίλα δεν υπάρχει καν. Όταν η άλλη έχει μεγάλα κωλομερια και ανατομικά είναι έτσι ώστε η κωλοτρυπιδα και η περιοχή γύρω γύρω «βρίσκει», δε ξέρω πώς αλλιώς να στο πω, μαζεύεται μυρωδιά, ιδρώτας κτλ. Επίσης ένα μπόνους, αν θες να δεις αν μια τυπισα ας πούμε βίζιτα κάνει πρωκτικό (είτε το έχει είτε όχι στο σέρβις), θα βλέπεις όταν είναι στα τέσσερα αν υπάρχει μια γραμμή / δίπλωμα μεταξύ μηρού και κοιλιάς. Όταν η άλλη ξεκινάει το πρωκτικό αλλάζει ολόκληρη η λεκάνη της και ειδικά στα τέσσερα (όπου τον τρώνε όλες).
Μάθατε κάτι και σήμερα. Ψηφίστε με γκλομπεαρχη να τελειώνουμε.
Δεν γνωρίζω με ποιες προτιμάτε να συνευρίσκεστε ερωτικά, αλλά αυτές με τις οποίες συνευρίσκομαι εγώ φροντίζω πάντα να μην διαθέτουν την απαραίτητη δι εσάς ( εικοτολογώ) πουτσίλα στα δόντια, καθώς και λοιπές ευωδίες κωλίλας και μουνομπακαλιαρίλας.Το ότι καταπίνει σπερμα δηλαδή ολημερίς δε σας πτόησε. Η πουτσιλα ανάμεσα στα δόντια της δε σας πτόησε. Σας ενόχλησε η πικάντικη μυρωδιά των γεννητικών μου οργάνων.
Θλίβομαι αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμώ να χαλάσω την διάθεση σας.
@barock εσυ θα μας πεις σε ποια νησίδα μένεις τελικά ή όχι;
Δεν γνωρίζω με ποιες προτιμάτε να συνευρίσκεστε ερωτικά, αλλά αυτές με τις οποίες συνευρίσκομαι εγώ φροντίζω πάντα να μην διαθέτουν την απαραίτητη δι εσάς ( εικοτολογώ) πουτσίλα στα δόντια, καθώς και λοιπές ευωδίες κωλίλας και μουνομπακαλιαρίλας.
Στο χωριό μου λένε το εξής: Το κριάρι αρνί δεν γίνεται.Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
Όχι. Δεν πήγα κουμπωμένος, και ομολογώ πως ένεκα της ηλικίας ξέχασα και το κόκκαλο.Γαμησες παππού; Ανανεωμένο σε βρίσκω. Άντε, και του χρόνου, αν ζεις.
Είχες πάρει και το κόκκαλο για τα παπούτσια μαζί για να καταφέρεις να τον βάλεις ή πήγες κουμπωμένος με pfizer;
Στο χωριό μου λένε το εξής: Το κριάρι αρνί δεν γίνεται.
Να σου γνωρίσουμε τον λιονταρακο και αυτός ένα κέρατο έχει φάει...Κοίταξε, ένα κέρατο το έχω φάει, δε θα σε πω ψέμματα. Αλλά όχι και κριάρι...