Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
«Αυτό όμως που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος, είναι η σπάνια ικανότητα που διαθέτει αυτή η μικρή του να διαβάζει αυτόν που βρίσκεται απέναντι της, και να του προσφέρει αυτό που θα τον ικανοποιήσει»

Σα να λέμε βίζιτα δλδ. Κοίτα να δεις...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
«Αυτό όμως που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος, είναι η σπάνια ικανότητα που διαθέτει αυτή η μικρή του να διαβάζει αυτόν που βρίσκεται απέναντι της, και να του προσφέρει αυτό που θα τον ικανοποιήσει»

Σα να λέμε βίζιτα δλδ. Κοίτα να δεις...

Όχι.

Σαν να λέμε για τα "εγκεφαλικά διεγερτικά" στα οποία και αναφερθήκατε εκτενώς πιο πάνω, χωρίς τις "ρομαντικές" οσμές αρχιδίλας, κωλίλας, μουνομπακαλιαρίλας κ.λ.π. , γυφτομερακλίδικα. :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
Όχι.

Σαν να λέμε για τα "εγκεφαλικά διεγερτικά" στα οποία και αναφερθήκατε εκτενώς πιο πάνω, χωρίς τις "ρομαντικές" οσμές αρχιδίλας, κωλίλας, μουνομπακαλιαρίλας κ.λ.π. , γυφτομερακλίδικα. :sunglasses:
Περιμενεις τωρα εσυ ο γιαρμας να καταλαβει τη διαφορα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Όχι.

Το ότι καταπίνει σπερμα δηλαδή ολημερίς δε σας πτόησε. Η πουτσιλα ανάμεσα στα δόντια της δε σας πτόησε. Σας ενόχλησε η πικάντικη μυρωδιά των γεννητικών μου οργάνων.

Θλίβομαι αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμώ να χαλάσω την διάθεση σας.

@barock εσυ θα μας πεις σε ποια νησίδα μένεις τελικά ή όχι;

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Δεν υπάρχει κωλίλα πάντα. Βασικά θα σου εξηγήσω πώς υπάρχει κωλίλα σε μερικές ενώ σε άλλες όχι, γιατί είμαι απλά θαυμάσιος.

Κωλίλα - φυσικά - έχεις όταν η άλλη είναι πρωτάρα. Με το καθημερινό πρωκτικό φεύγει σιγά-σιγά, και χωρίς κλυσμα, γιατί μαθαίνει να λειτουργεί καλύτερα τους μύες. Αλλά το μυστικό είναι στα κωλομερια. Όταν τα κωλομερια δεν είναι μεγάλα και δεν μπλοκάρουν την τρύπα, η κωλίλα δεν υπάρχει καν. Όταν η άλλη έχει μεγάλα κωλομερια και ανατομικά είναι έτσι ώστε η κωλοτρυπιδα και η περιοχή γύρω γύρω «βρίσκει», δε ξέρω πώς αλλιώς να στο πω, μαζεύεται μυρωδιά, ιδρώτας κτλ. Επίσης ένα μπόνους, αν θες να δεις αν μια τυπισα ας πούμε βίζιτα κάνει πρωκτικό (είτε το έχει είτε όχι στο σέρβις), θα βλέπεις όταν είναι στα τέσσερα αν υπάρχει μια γραμμή / δίπλωμα μεταξύ μηρού και κοιλιάς. Όταν η άλλη ξεκινάει το πρωκτικό αλλάζει ολόκληρη η λεκάνη της και ειδικά στα τέσσερα (όπου τον τρώνε όλες).

Μάθατε κάτι και σήμερα. Ψηφίστε με γκλομπεαρχη να τελειώνουμε.
Εγώ σε ψηφίζω για μίστερ μαλακα μιας και ο πουσυ βαγκον δεν υπάρχει

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Το ότι καταπίνει σπερμα δηλαδή ολημερίς δε σας πτόησε. Η πουτσιλα ανάμεσα στα δόντια της δε σας πτόησε. Σας ενόχλησε η πικάντικη μυρωδιά των γεννητικών μου οργάνων.

Θλίβομαι αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμώ να χαλάσω την διάθεση σας.

@barock εσυ θα μας πεις σε ποια νησίδα μένεις τελικά ή όχι;
Δεν γνωρίζω με ποιες προτιμάτε να συνευρίσκεστε ερωτικά, αλλά αυτές με τις οποίες συνευρίσκομαι εγώ φροντίζω πάντα να μην διαθέτουν την απαραίτητη δι εσάς ( εικοτολογώ) πουτσίλα στα δόντια, καθώς και λοιπές ευωδίες κωλίλας και μουνομπακαλιαρίλας.

• Like
Αντιδράσεις: barock

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Δεν γνωρίζω με ποιες προτιμάτε να συνευρίσκεστε ερωτικά, αλλά αυτές με τις οποίες συνευρίσκομαι εγώ φροντίζω πάντα να μην διαθέτουν την απαραίτητη δι εσάς ( εικοτολογώ) πουτσίλα στα δόντια, καθώς και λοιπές ευωδίες κωλίλας και μουνομπακαλιαρίλας.

Λίστεριν; Το πράσινο είναι δυνατό, αλλά μπορείς και με Αλατόνερο. Τεσπα, καλή καρδιά.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Γαμησες παππού; Ανανεωμένο σε βρίσκω. Άντε, και του χρόνου, αν ζεις.
Είχες πάρει και το κόκκαλο για τα παπούτσια μαζί για να καταφέρεις να τον βάλεις ή πήγες κουμπωμένος με pfizer;
Όχι. Δεν πήγα κουμπωμένος, και ομολογώ πως ένεκα της ηλικίας ξέχασα και το κόκκαλο.

Σκέφτηκα όμως εσάς, και τα κατάφερα. :sunglasses:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom