Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (0 μέλη και 78 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
πολυ δουλεια,καυσωνας,λιβας,ιδρωτας,θερμοπληξια,αυπνια,15,5 ωρες δουλειας:undecided:

• Λύπη
Αντιδράσεις: barock

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
δεν εχω μαλλια ειμαι φαλακρος..παω και μου ξυριζει τα πλαγια για να μην ειμαι σαν καπουτσινος μοναχος

Οι Ρωσίδες γουστάρουν κασιδα και μουσκουλα, αρρενωπούς. Τυχερος είσαι, όχι άτυχος. Άσε τα γατάκια να τρίβουν πηλό στα χεράκια τους για να κάτσει όρθια η φράντζα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.431
Πόντοι
5.946
Οι Ρωσίδες γουστάρουν κασιδα και μουσκουλα, αρρενωπούς. Τυχερος είσαι, όχι άτυχος. Άσε τα γατάκια να τρίβουν πηλό στα χεράκια τους για να κάτσει όρθια η φράντζα.
είπε ο άλλος καράφλας.... :2funny: σε προδίδει η αλληλεγγύη μικρέ...

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
είπε ο άλλος καράφλας.... :2funny: σε προδίδει η αλληλεγγύη μικρέ...

Νόμιζα ότι ήταν ευρέως γνωστό, ποιος σου είπε ότι κρυβόμαστε; Καλά βόλια με τα φτηνά πρωκτικά για τα οποία δε γραφεις αδερφέ, απλά να ξες ότι άλλο εγώ που είμαι νταβάς στα ρεπό και άλλο εσυ που είσαι πελάτης. Θα διαβάσεις το αποψινό νήμα και θα καταλάβεις μερικά πράγματα. Πολλά βασικά, όχι μερικά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.086
Πόντοι
12.756
Νόμιζα ότι ήταν ευρέως γνωστό, ποιος σου είπε ότι κρυβόμαστε; Καλά βόλια με τα φτηνά πρωκτικά για τα οποία δε γραφεις αδερφέ, απλά να ξες ότι άλλο εγώ που είμαι νταβάς στα ρεπό και άλλο εσυ που είσαι πελάτης. Θα διαβάσεις το αποψινό νήμα και θα καταλάβεις μερικά πράγματα. Πολλά βασικά, όχι μερικά.
Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν ανεβάσεις σήμερα νήμα !! Αύριο είναι δύσκολη μέρα , και είσαι μεσημέρι που λες θα πάει απατο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν ανεβάσεις σήμερα νήμα !! Αύριο είναι δύσκολη μέρα , και είσαι μεσημέρι που λες θα πάει απατο

σημερα το νημα εχω αγορασει ενα φορτηγο παγωτα και καινουριο σημειωματαριο

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.431
Πόντοι
5.946
αααα μάλιστα θα γίνει της αείπουστας δηλαδής! θα κάνεις δηλώσεις? θα βγείς από την ντουλάπα όπως αμερική?
δεν είναι ντροπή το πουστριλίκι μικρέ...

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.449
Πόντοι
2.306
αααα μάλιστα θα γίνει της αείπουστας δηλαδής! θα κάνεις δηλώσεις? θα βγείς από την ντουλάπα όπως αμερική?
δεν είναι ντροπή το πουστριλίκι μικρέ...

Μπορείς να σταματήσεις να βρίζεις, δεν έχει νόημα. Δεν κάνουμε αναφορές εδώ, είμαστε το φύλλο μηδέν, η αφρόκρεμα, η ελίτ. Σταμάτα να προσπαθείς να μπεις ανάμεσα μας, δεν σε θελουμε. Τράβα στα νήματα με τις βίζιτες. Φιλικά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom