ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.792
- Πόντοι
- 5.006
Όχι ιδέα σου ητανΜη τσιμπας
Τι εβρισες μαν
Όχι ιδέα σου ητανΜη τσιμπας
Τι εβρισες μαν
Ενταξει τοτενεςΌχι ιδέα σου ηταν
δεν εχω μαλλια ειμαι φαλακρος..παω και μου ξυριζει τα πλαγια για να μην ειμαι σαν καπουτσινος μοναχος
Η αληθεια ειναι οτι αρχισε να πλησιαζει το ανυποφοροπολυ δουλεια,καυσωνας,λιβας,ιδρωτας,θερμοπληξια,αυπνια,15,5 ωρες δουλειας![]()
Κυριακη θα εχει καυσωναΗ αληθεια ειναι οτι αρχισε να πλησιαζει το ανυποφορο
είπε ο άλλος καράφλας....Οι Ρωσίδες γουστάρουν κασιδα και μουσκουλα, αρρενωπούς. Τυχερος είσαι, όχι άτυχος. Άσε τα γατάκια να τρίβουν πηλό στα χεράκια τους για να κάτσει όρθια η φράντζα.
είπε ο άλλος καράφλας....σε προδίδει η αλληλεγγύη μικρέ...
Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν ανεβάσεις σήμερα νήμα !! Αύριο είναι δύσκολη μέρα , και είσαι μεσημέρι που λες θα πάει απατοΝόμιζα ότι ήταν ευρέως γνωστό, ποιος σου είπε ότι κρυβόμαστε; Καλά βόλια με τα φτηνά πρωκτικά για τα οποία δε γραφεις αδερφέ, απλά να ξες ότι άλλο εγώ που είμαι νταβάς στα ρεπό και άλλο εσυ που είσαι πελάτης. Θα διαβάσεις το αποψινό νήμα και θα καταλάβεις μερικά πράγματα. Πολλά βασικά, όχι μερικά.
Τη γαμησαμε. Θα παω επισκεψη στο πυραμιδαιικοΚυριακη θα εχει καυσωνα
θα σε χρεωσει τις κιλοβατωρες του μηνα που ΘΑ καψειΤη γαμησαμε. Θα παω επισκεψη στο πυραμιδαιικο
Μην κάνεις καμιά μαλακία και δεν ανεβάσεις σήμερα νήμα !! Αύριο είναι δύσκολη μέρα , και είσαι μεσημέρι που λες θα πάει απατο
Θα του παω δωρο κατι υπεροχα σοκολατακια που κερναγα στα προ-προπερσινα γενεθλια μου.θα σε χρεωσει τις κιλοβατωρες του μηνα που ΘΑ καψει
πανε και τα δαχτυλα σουΘα του παω δωρο κατι υπεροχα σοκολατακια που κερναγα στα προ-προπερσινα γενεθλια μου.
Ζεστηπανε και τα δαχτυλα σου![]()
ναι εχει..τωρα που θα ξαναβγω θα τον πιω
Και εγώ τώρα φευγωναι εχει..τωρα που θα ξαναβγω θα τον πιω
Ποντίων;Και εγώ τώρα φευγω![]()
αααα μάλιστα θα γίνει της αείπουστας δηλαδής! θα κάνεις δηλώσεις? θα βγείς από την ντουλάπα όπως αμερική?Νόμιζα ότι ήταν ευρέως γνωστό, ποιος σου είπε ότι κρυβόμαστε; Καλά βόλια με τα φτηνά πρωκτικά για τα οποία δε γραφεις αδερφέ, απλά να ξες ότι άλλο εγώ που είμαι νταβάς στα ρεπό και άλλο εσυ που είσαι πελάτης. Θα διαβάσεις το αποψινό νήμα και θα καταλάβεις μερικά πράγματα. Πολλά βασικά, όχι μερικά.
αααα μάλιστα θα γίνει της αείπουστας δηλαδής! θα κάνεις δηλώσεις? θα βγείς από την ντουλάπα όπως αμερική?
δεν είναι ντροπή το πουστριλίκι μικρέ...