Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.693
- Πόντοι
- 6.056
σοβαρα?Οχι βριστηκε με τον αντι![]()
ειναι μονιμο ομως το μπαν?
σοβαρα?Οχι βριστηκε με τον αντι![]()
Μαλλονσοβαρα?
ειναι μονιμο ομως το μπαν?
εγω το εχω πει αυτο πριν κανα χρόνο οτι εδω ειναι ενας μικρόκοσμος της εξω κοινωνίαςτελικα σχεδον μετα 8 χρονια εδω μεσα παρατηρησα οτι μπορει ολοι να κρυβομαστε πισω απο ενα πληκτρολογιο και μια ανωνυμια η ψευδονημια πες την οπως θες..αλλα τελικα αυτο που ειμαστε εδω ειμαστε και εξω..
Τρωγε αυτά με στέβια.ρε τυποι help κατι η θαλασσα κατι ο ηλιος με εχει πιάσει μια λαιμαργία να τρωω συνεχεία γλυκα ,υπαρχει καποιο που να μην παχαίνει? εχουμε και πρόβα κουστουμιού![]()
τραβα παρε μια σοκολατα με 85% κακαο και αν ξαναφας γλυκο να χεσεις την αγαπη σουρε τυποι help κατι η θαλασσα κατι ο ηλιος με εχει πιάσει μια λαιμαργία να τρωω συνεχεία γλυκα ,υπαρχει καποιο που να μην παχαίνει? εχουμε και πρόβα κουστουμιού![]()
Δεν τρώγεται με τίποτατραβα παρε μια σοκολατα με 85% κακαο και αν ξαναφας γλυκο να χεσεις την αγαπη σου
φαντασου οτι στην σκληρη κετο ετρωγα 90%...ενα πολυ μικρο κομματακιΔεν τρώγεται με τίποτα
Την είχα πάρει και εγώ να την δοκιμάσω αλλά με την καμία λέμε και την πέταξα....υγείας(μπλε),ή ΙΟΝ μόνοφαντασου οτι στην σκληρη κετο ετρωγα 90%...ενα πολυ μικρο κομματακι
aderfes gemise to nhma...me aderfistika glyka
η καταρα του Ατζελο θα πεσει βαρια πανω σας
Την είχα πάρει και εγώ να την δοκιμάσω αλλά με την καμία λέμε και την πέταξα....υγείας(μπλε),ή ΙΟΝ μόνο
![]()
έστειλα βαζελακο για σουβλάκια αδελφέ Πειραιά
Του είπατου ειπες να πει οτι ειναι απο εσενα η να παω προβλητα 10 να τσεκαρω αν εγινε κανα τσιμεντωμα?
τι τρολλαρα εισαι ρε αρρωστιαΈνα είναι το γλυκό.
![]()
Είναι και σε σχήμα πουτσας, ολως παραδόξως. Τι να κάνουμε, αδυναμίες.
Έλα μαν , θα σε βολέψει καλύτερα...Ένα είναι το γλυκό.
![]()
Είναι και σε σχήμα πουτσας, ολως παραδόξως. Τι να κάνουμε, αδυναμίες.
Μην τον απασχολείς για να ανοίξει το νήμα σήμερατι τρολλαρα εισαι ρε αρρωστια![]()
σωστο αλλιως θα φαμε τα ματια μας με την εθνικηΜην τον απασχολείς για να ανοίξει το νήμα σήμερα