shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
στο κουρεα να πεις να στα κανει πρασινα όπως τα δικα μου να ξεχωριζουμε στο πλήθοςεχω κουρεμα και απογευμα παλια γειτονια να παω![]()
στο κουρεα να πεις να στα κανει πρασινα όπως τα δικα μου να ξεχωριζουμε στο πλήθοςεχω κουρεμα και απογευμα παλια γειτονια να παω![]()
δεν εχω μαλλια ειμαι φαλακρος..παω και μου ξυριζει τα πλαγια για να μην ειμαι σαν καπουτσινος μοναχοςστο κουρεα να πεις να στα κανει πρασινα όπως τα δικα μου να ξεχωριζουμε στο πλήθος
δεν εχω μαλλια ειμαι φαλακρος..παω και μου ξυριζει τα πλαγια για να μην ειμαι σαν καπουτσινος μοναχος
Κι απο κει κερδισμενος εισαι ρε καργχιοληδεν εχω μαλλια ειμαι φαλακρος..παω και μου ξυριζει τα πλαγια για να μην ειμαι σαν καπουτσινος μοναχος
βαζω και αντιλιακο για τον ηλιο μην καει η καραφλα μουΚι απο κει κερδισμενος εισαι ρε καργχιολη
βαζω και αντιλιακο για τον ηλιο μην καει η καραφλα μου
πηγαινε μια παραλια να δεις αν κουνιουνται οι βαρκεςπαω να ξαπλώσω λιγο κουράσει πολυ κουράσει![]()
![]()
Ναι αλλα γλιτωνεις κομμωτηρια και σαμπουαν ρε μιοληβαζω και αντιλιακο για τον ηλιο μην καει η καραφλα μου
εχει αερα σημερα βοριαπηγαινε μια παραλια να δεις αν κουνιουνται οι βαρκες
πως φαινεται οτι εισαι μαλακομπουκλακιας....κανονικα λουζομαστε οι φαλακροι,κανονικα παμε σε πακιστανο μπαρμπερη και εχουμε εξτρα κοστος τα αντιλιακα ρε πλεμπα γαμω τα λεφτα σουΝαι αλλα γλιτωνεις κομμωτηρια και σαμπουαν ρε μιολη
ναι.....εχει αερα σημερα βορια![]()
Ασε βρε απατεωνισκε, λιγο παλμολιβ στην καραφλα και ξυρισμα καθε δυο τρεις μερεςπως φαινεται οτι εισαι μαλακομπουκλακιας....κανονικα λουζομαστε οι φαλακροι,κανονικα παμε σε πακιστανο μπαρμπερη και εχουμε εξτρα κοστος τα αντιλιακα ρε πλεμπα γαμω τα λεφτα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι.....![]()
ΒΡΕ μαλακα τι λες;εδω μιλαμε για καραφλα περιωπης οχι για θαμνοκοπτικο χουσγκβαρναΑσε βρε απατεωνισκε, λιγο παλμολιβ στην καραφλα και ξυρισμα καθε δυο τρεις μερες
Αντιηλιακο ζητιανευεις απο την κυρα
Περιμενω τοποθετηση φιλου/φιδι/πυραμιδα που λεει παντα την αληθεια και ειναι αντικειμενικος.ΒΡΕ μαλακα τι λες;εδω μιλαμε για καραφλα περιωπης οχι για θαμνοκοπτικο χουσγκβαρνα
την καλυτερη καραφλα την εχει ο Αγιος...μετα ειμαι εγω...φιλος-Πυραμιδας τωρα ειναι στο Περαμα και δαγκωνει την φτωχολογια και μαλλον εκλεψε και το αφμ του φιλου-μπαρουΠεριμενω τοποθετηση φιλου/φιδι/πυραμιδα που λεει παντα την αληθεια και ειναι αντικειμενικος.
Εδιτ Ακυρο, φασωνει τη διψασμενη ο μουνικακας
Πως τεκμηριωνεται μια «καλη καραφλα» το φελεκη μου μεσα;την καλυτερη καραφλα την εχει ο Αγιος...μετα ειμαι εγω...φιλος-Πυραμιδας τωρα ειναι στο Περαμα και δαγκωνει την φτωχολογια και μαλλον εκλεψε και το αφμ του φιλου-μπαρου![]()
γυαλιζει,δεν εχει ουτε χνουδι,ομορφο σχημα κλπΠως τεκμηριωνεται μια «καλη καραφλα» το φελεκη μου μεσα;
Α, το χουμε παει σε αλλο επιπεδο. Αντε και νημα με τιτλο «καλλιστεια καραφλων».γυαλιζει,δεν εχει ουτε χνουδι,ομορφο σχημα κλπ
Μη τσιμπαςΡε μαλακες![]()
![]()