barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.295
- Πόντοι
- 5.506
Εσενα σου ειπα να φας σκατα, σημερα;
Όχι πολύ αργά τυπε όμως
ΝΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ
Εσενα σου ειπα να φας σκατα, σημερα;
Όχι πολύ αργά τυπε όμως
Τύπου :Αποχωρώ διότι βρήκα το άλλο μου μισό;
Μη τέτοια μαν,τρώμε στη ρομβηςΕσενα σου ειπα να φας σκατα, σημερα;
ΝΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ
Πηγες λαμπρινη
Όχι πολύ αργά τυπε όμως
τι ωρα θα το μπουμπουνισεις να πιασω στασιδι?Όχι βέβαια. Αυτά είναι νήματα αδύναμων αρσενικών που επιζητούν την προσοχή. Εδώ έχουμε ποιότητα. Θα είναι νήμα που αναλύει τα πάντα, θα λέει αλήθειες, μερικές από αυτές πικρές, ίσως τπ καλύτερο νήμα απ’ την ίδρυση του σάιτ. Είπα να το πω «αλήθειες με τον Τζορμακα», θα δείξει.
απο το δικιοΜη βρίζεις μαν![]()
θα αντεξω γαμιολεςΑφήστε το από Σεπτέμβρη που θα δροσίσει. Μην σας τρέχουμε στα επείγοντα από ανακοπή καλοκαιριάτικα .
Καλό. Δε λέω! Αλλά μην ζητήσει τίποτα πνευματικά δικαιώματα η Κουσελίνη.Όχι βέβαια. Αυτά είναι νήματα αδύναμων αρσενικών που επιζητούν την προσοχή. Εδώ έχουμε ποιότητα. Θα είναι νήμα που αναλύει τα πάντα, θα λέει αλήθειες, μερικές από αυτές πικρές, ίσως τπ καλύτερο νήμα απ’ την ίδρυση του σάιτ. Είπα να το πω «αλήθειες με τον Τζορμακα», θα δείξει.
βαλτο κατα τις 9 το βραδυ που θα ειμαστε αραχτοι να γινει επικοδομητικη κουβεντα και ισως κανα ξεκατινιασμα,γαμωμανες κλπΌχι βέβαια. Αυτά είναι νήματα αδύναμων αρσενικών που επιζητούν την προσοχή. Εδώ έχουμε ποιότητα. Θα είναι νήμα που αναλύει τα πάντα, θα λέει αλήθειες, μερικές από αυτές πικρές, ίσως τπ καλύτερο νήμα απ’ την ίδρυση του σάιτ. Είπα να το πω «αλήθειες με τον Τζορμακα», θα δείξει.
κατσε να μας πει ωρα να ξερω τι θα ακυρωσωαληθειες με τον τζορμακα ρε φιλε τι επος θα ειναι αυτο?![]()
μας γαμησες ακυρωνω και βαλια και αλενα να ειμαι φρι ολη μεραβαλτο κατα τις 9 το βραδυ που θα ειμαστε αραχτοι να γινει επικοδομητικη κουβεντα και ισως κανα ξεκατινιασμα,γαμωμανες κλπ![]()
9 το βραδυ που πεφτουν οι αναστολες...Λογικά κατά τις εννέα, μετά το δελτίο ειδήσεων. Αλλιώς αύριο το μεσημέρι. Μην ακυρώσετε, θα νιώσω άσχημα.
μας γαμησες ακυρωνω και βαλια και αλενα να ειμαι φρι ολη μερα![]()
χωρις πλακα για βαλια το ψηνω λιγοΒαλια και Αλενα, ας επικεντρωθούμε εδώ για μια στιγμή. Για πες.
λειπει και θα λειπει απο το σαιΑΠΟ ΧΕΛ...
Μουνηδες και αρκιντια μετα απο σχεδον 5 χρονια παραμονης στο νταβαντζοσαι της συμφορας ηρθε η ωρα να χαιρετησω οριστικα.
Δυστυχως σοδομησα τη Πιξουλα τη γκομενα με μονιμη συνδεση της γλωσσας του με το κωλαντερο του Αντισθενη και του εκατσε βαρια.
Να περνατε καλα ολοι οσοι ειπαμε δεκα μαλακιες και γελασαμε και ξεχαστηκαμε λιγακι απο τα σκατα της ζωης.
Νταβατζηδες και πρεζονια σακ μαι ντικ!!!
Αντιος χαμουρηδες!!!
Υ.Γ
Αντζελος και Αθηναιος να ετοιμαζονται για μασαμπουκα προσεχως....
Γαμιολεςλειπει και θα λειπει απο το σαι
![]()
χωρις πλακα για βαλια το ψηνω λιγο
αλενα τσουκ
καλη η αναστω δεν λεω αλλα 29 πρεπει να ηταν οταν πηραμε το γιουροΑλένα όχι, θα βγει φόλα. Βάλια σε καταλαβαίνω, φαίνεται κορίτσι διπλανής πόρτας και ίσως δώσει κάτι παραπάνω, ίσως έχει και λιγότερη πελατεία γιατί η οδοντοστοιχία έχει κατεβει ίσα με τριάντα παραθέσεις, αλλά... δε το βλέπω.
Αναστασια πάνε, με πρωκτικό. Δυναμικά. Είναι μια ενδιαφέρουσα παρουσία και αυτή η νέα με τα τατουάζ αλλά στα κιλα είναι δυο Ευες, άρα προσπερνάς. Ή τολμάς.
καλη η αναστω δεν λεω αλλα 29 πρεπει να ηταν οταν πηραμε το γιουρο![]()
αυτο το πουστρακι -xenitemenos ειναι ο ρουφιανος τον εχω παειΚαι πουστράκι ξενιτεμενος χθες-προχθές
Τους έχω πετσοκόψει...![]()