Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.441
- Πόντοι
- 12.756
τις καποτες τις πλενεις και τις ξαναχρησιμοποιεις ρε μαλάκα , ειμαι σιγουροςκαλα τα λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο νησι 15 ευρω το ατομο.
τις καποτες τις πλενεις και τις ξαναχρησιμοποιεις ρε μαλάκα , ειμαι σιγουροςκαλα τα λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στο νησι 15 ευρω το ατομο.
μονο στον φιλο Αθηναιο αν θελειεσυ στειλε τη χιλιαρικουμπα και σπασε.
ακουγεται στους διαδρόμους οτι ο σεφ εχει φτιαξει ειδικο μενού για τυπο μπαρόκάτι θα κανει ο σεφ, κατι θα κανει .. μπορει να του φερει κανα ψαροκοκκαλο να το κάνει μπρελοκ
Μόνο κακαβιά φτιάχνει το πέλαγος. Το το πέρασες το μαγαζί ρε φτωχομπινέ; Για τις Γοργόνες και Μάγκες στον περιφερειακό πολυγώνου;στον αστερα να πατε για ψαροσουπα.
συγνωμη δεν ηξερα.Μόνο κακαβιά φτιάχνει το πέλαγος. Το το πέρασες το μαγαζί ρε φτωχομπινέ; Για τις Γοργόνες και Μάγκες στον περιφερειακό πολυγώνου;
γαμει η αθερινα.ακουγεται στους διαδρόμους οτι ο σεφ εχει φτιαξει ειδικο μενού για τυπο μπαρό![]()
ανακυκλωση.τις καποτες τις πλενεις και τις ξαναχρησιμοποιεις ρε μαλάκα , ειμαι σιγουρος
δωσε και σε μενα μπαρμπα.μονο στον φιλο Αθηναιο αν θελει
το έχεις έτοιμο μου φαίνεται...θα βγαλω επικηδειο που θα σειστουν και οι πετρες
εγω θα γραψω τη μουσικη.το έχεις έτοιμο μου φαίνεται...![]()
εγω θα γραψω τη μουσικη.
ξερεις αρπα?Με τι όργανο;
Θα βάλεις τα αρχίδια σου στην πρίζα και θα τσιρίζεις;
φιλε ,ξερεις τελικα που ακριβως ειναι αυτο το μυθικο πολυγωνο?Μόνο κακαβιά φτιάχνει το πέλαγος. Το το πέρασες το μαγαζί ρε φτωχομπινέ; Για τις Γοργόνες και Μάγκες στον περιφερειακό πολυγώνου;
Μπορει να χρησιμοποιησει τον ιδιο,την βραδια που θα χανει τις εκλογες ο γουρλοςτο έχεις έτοιμο μου φαίνεται...![]()
Παίζω άψογα μπομπινόφωνο.ξερεις αρπα?
Μεταξύ Γκύζη - Άνω Κυψέλης - Αμπελοκήπων - Νέας Φιλοθέης.φιλε ,ξερεις τελικα που ακριβως ειναι αυτο το μυθικο πολυγωνο?
κανε ονειρα,αυτο το θεμα το εχει κλειδωσει ο πανσοφος...αυτη η μαστιγα του θεου θα εκλεγεται μεχρι να μην μεινει πετρα πανω στην πετρα ....ειναι θελημα του υψιστου!Μπορει να χρησιμοποιησει τον ιδιο,την βραδια που θα χανει τις εκλογες ο γουρλος![]()
ετσι λενε οι μυθοι ,πρεπει να ειναι κατι σαν το τριγωνο των βερμουδων,υπαρχει αλλα κανεις δεν γυρισε να μας πει ακριβως που !Μεταξύ Γκύζη - Άνω Κυψέλης - Αμπελοκήπων - Νέας Φιλοθέης.
έρχεται νέο επίδομα σε λίγες μέρες...Μπορει να χρησιμοποιησει τον ιδιο,την βραδια που θα χανει τις εκλογες ο γουρλος![]()
Αηδιεςκανε ονειρα,αυτο το θεμα το εχει κλειδωσει ο πανσοφος...αυτη η μαστιγα του θεου θα εκλεγεται μεχρι να μην μεινει πετρα πανω στην πετρα ....ειναι θελημα του υψιστου!
Ελεος ρε,με το ζορι να γινουμε πλουσιοι,φτανει καπουέρχεται νέο επίδομα σε λίγες μέρες...![]()
ετσι λενε οι μυθοι ,πρεπει να ειναι κατι σαν το τριγωνο των βερμουδων,υπαρχει αλλα κανεις δεν γυρισε να μας πει ακριβως που !
έρχεται νέο επίδομα σε λίγες μέρες...![]()