Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.424
- Πόντοι
- 12.756
Κοιτα ρε μαλάκα αρχοντιά ο τύπος , ΚΥΡΙΟΣ , οχι σαν τον αλλο τον βλακα που πιο πολλες φορες ειναι με μαγιο παρά με σακάκιΝα αφριζουν κατι Ατενεζοι![]()
Κοιτα ρε μαλάκα αρχοντιά ο τύπος , ΚΥΡΙΟΣ , οχι σαν τον αλλο τον βλακα που πιο πολλες φορες ειναι με μαγιο παρά με σακάκιΝα αφριζουν κατι Ατενεζοι![]()
Ωραίο το λιβανέζικοΚοιτα ρε μαλάκα αρχοντιά ο τύπος , ΚΥΡΙΟΣ , οχι σαν τον αλλο τον βλακα που πιο πολλες φορες ειναι με μαγιο παρά με σακάκι
Ο αλλος εχει την πετρια να δειχνει ωραιος και κουλ,ποζερας,ψαχνει μονο να φανει στις καμερες.Ασε που αν δεν ειναι δοσμενες οι ερτησεις πριν τις συνεντευξεις παθαινει μπλακ αουτ,τρομνερο πραγμα για καποιον με εξουσια,να τα χανει και να μην μπορει να απαντησει αμεσαΚοιτα ρε μαλάκα αρχοντιά ο τύπος , ΚΥΡΙΟΣ , οχι σαν τον αλλο τον βλακα που πιο πολλες φορες ειναι με μαγιο παρά με σακάκι
σε ποιο απο ολα πηγατε ?Ωραίο το λιβανέζικο
αμα επεφτε ξαφνικο διαγωνισμα στο σχολειο θα εγραφε ΑσσοΟ αλλος εχει την πετρια να δειχνει ωραιος και κουλ,ποζερας,ψαχνει μονο να φανει στις καμερες.Ασε που αν δεν ειναι δοσμενες οι ερτησεις πριν τις συνεντευξεις παθαινει μπλακ αουτ,τρομνερο πραγμα για καποιον με εξουσια,να τα χανει και να μην μπορει να απαντησει αμεσα![]()
Ένα έχει όλο και όλο πιο πάνω 50 μέτρα από το νησί στα γκουντις στο στενόσε ποιο απο ολα πηγατε ?
γενικα ειναι καλα τα λιβανεζικα κατω , εχει πολλους Λιβανεζους
εχει και αλλο ενα στην Εσπεριδων κοντα νομιζω οτι πηρε το ματι , ειχα παει παλιαΈνα έχει όλο και όλο πιο πάνω 50 μέτρα από το νησί στα γκουντις στο στενό
Νομίζω closedεχει και αλλο ενα στην Εσπεριδων κοντα νομιζω οτι πηρε το ματι , ειχα παει παλια
ω να σου γαμησω !!Νομίζω closed
Έτσι μου είπε αυτός εκεί ότι νιαου,δε ξέρω αν είναι αλήθεια.ωραιο μαγαζάκι δροσουλα κτλω να σου γαμησω !!
Τελικα τσιμπησες για οχι, μαν;Έτσι μου είπε αυτός εκεί ότι νιαου,δε ξέρω αν είναι αλήθεια.ωραιο μαγαζάκι δροσουλα κτλ
Όχι πήγα να δω αν κουνιουντουσαν η βαρκεςΤελικα τσιμπησες για οχι, μαν;
Κουνιουνται;Όχι πήγα να δω αν κουνιουντουσαν η βαρκες
Το πε η Μαρικα για τον εγγονο Κωστακη,οτι τον περνουσαν γιατι ηταν γιος της Ντοροθι.Για τον τσιφ ειπε οτι δεν το πιστευει οτι εγινε πολιτικοςσε ποιο απο ολα πηγατε ?
γενικα ειναι καλα τα λιβανεζικα κατω , εχει πολλους Λιβανεζους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμα επεφτε ξαφνικο διαγωνισμα στο σχολειο θα εγραφε Ασσο
Είχε λίγο αεράκιΚουνιουνται;
φοραγες την ενσαρπα σου να μην κρυώσεις ?Είχε λίγο αεράκι
Μηπως ρευτηκες και αρχισαν τα περα δωθεΕίχε λίγο αεράκι
Ναι και σαλοπετα ειχαφοραγες την ενσαρπα σου να μην κρυώσεις ?
Πόσους μαν;Μηπως ρευτηκες και αρχισαν τα περα δωθε![]()
6ος τωραΝαι και σαλοπετα ειχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσους μαν;
Μια χαρά μια χαρα6ος τωρα![]()
Κοιτα ρε μαλάκα αρχοντιά ο τύπος , ΚΥΡΙΟΣ , οχι σαν τον αλλο τον βλακα που πιο πολλες φορες ειναι με μαγιο παρά με σακάκι