baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
για σας θα ανοιξω ενα μπουκαλι κονιακ με σταρι.Κλείσε ένα βαρέλι ρε τσίπη!!!
Τα σαβανα δεν έχουν τσέπες.
για σας θα ανοιξω ενα μπουκαλι κονιακ με σταρι.Κλείσε ένα βαρέλι ρε τσίπη!!!
Τα σαβανα δεν έχουν τσέπες.
Άσε ρε κουβαρντά!!! Χορτάσαμε υποσχέσεις.για σας θα ανοιξω ενα μπουκαλι κονιακ με σταρι.![]()
Σποιλερ,δεν θα εχει σικουελστο 10λεπτο ειμαι εχει φαει 7-8 κομπαρσους χωρις λογο ηδη![]()
Ελα να φαμε στο Πελαγος στον Αστεραγια σας θα ανοιξω ενα μπουκαλι κονιακ με σταρι.![]()
ρε ποσο εχει το κονιακ?μην ταζω πραγματα που δεν θα κανω?
εχει ακομα 20 τα κακαρωνει ο μπαρμπας?Σποιλερ,δεν θα εχει σικουελ![]()
ωραια ταινια τι βαθμολογια εχει στο ιμβδ?Ελα να φαμε στο Πελαγος στον Αστερα
160 ευρω το ατομο προσθεσε και μια 300αρα κρασια ,
4 ατομα θα ειμαστε θα φερω εγω το επιπλο φερε και εσυ το δικό σου , κερνας εσυ ..
Ντυσου ευπρεπως γιατι αλλιως σε βλεπω να σε βαλουν να μαζευεις τα φυλλα απο τους κηπους
να εχεις το νου σου οτι δεν εχει καιζερωραια ταινια τι βαθμολογια εχει στο ιμβδ?![]()
![]()
![]()
Χου νοουζ?Μπορει να παιχτει τιποτα οπως στο Σερλοκ Χολμς με Καμπερμπατς και Φριμαν που επεστρεψεεχει ακομα 20 τα κακαρωνει ο μπαρμπας?![]()
να δωσω στον φιλο Αθηναιο μια χιαλιαρουμπα να ερθει αυτος με την κυρα τουΕλα να φαμε στο Πελαγος στον Αστερα
160 ευρω το ατομο προσθεσε και μια 300αρα κρασια ,
4 ατομα θα ειμαστε θα φερω εγω το επιπλο φερε και εσυ το δικό σου , κερνας εσυ ..
Ντυσου ευπρεπως γιατι αλλιως σε βλεπω να σε βαλουν να μαζευεις τα φυλλα απο τους κηπους
θα παρεις εφταστερο Μεταξα ειναι λιγο ακριβο αυτορε ποσο εχει το κονιακ?μην ταζω πραγματα που δεν θα κανω?![]()
καλο θα ειναι να αφησεις τα κουβαρντιλικια σε μενα και ειδικα οταν αναφερεσαι στην κυρα μουνα δωσω στον φιλο Αθηναιο μια χιαλιαρουμπα να ερθει αυτος με την κυρα του
στειλτην σε εμενα ,γιατι αυτος ειναι ικανος να ερθει χωρις την χιλιαρουμπα και να φυγει κολυμπωνταςνα δωσω στον φιλο Αθηναιο μια χιαλιαρουμπα να ερθει αυτος με την κυρα του
δεν γινεται να παρω εναος αστεριου?θα παρεις εφταστερο Μεταξα ειναι λιγο ακριβο αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλο θα ειναι να αφησεις τα κουβαρντιλικια σε μενα και ειδικα οταν αναφερεσαι στην κυρα μου
τύπε θα εχει και αθερίνα τηγανιτή να βρει κατι να κολατσίσει ο τυπος μπαρος;να εχεις το νου σου οτι δεν εχει καιζερ
δυσκολα τωρα που το βλεπωΧου νοουζ?Μπορει να παιζτει τιποτα οπως στο Σερλοκ Χολμς με Καμπερμπατς και Φριμαν που επεστρεψε![]()
στειλτην σε εμενα ,γιατι αυτος ειναι ικανος να ερθει χωρις την χιλιαρουμπα και να φυγει κολυμπωντας
γυφτος γεννηθηκες γυφτος θα πεθάνεις , μιζερος ανθρωποςδεν γινεται να παρω εναος αστεριου?![]()
ισα ρε βρωμοκουναβο.τύπε θα εχει και αθερίνα τηγανιτή να βρει κατι να κολατσίσει ο τυπος μπαρος;![]()