athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.583
- Πόντοι
- 12.756
ε παρε απο τα λιντλ φθηνοδεν γινεται να παρω εναος αστεριου?![]()
ε παρε απο τα λιντλ φθηνοδεν γινεται να παρω εναος αστεριου?![]()
πουτσα μου οταν πεθανω.γυφτος γεννηθηκες γυφτος θα πεθάνεις , μιζερος ανθρωπος
με ενα σεντονι θα σε θαψουμε για οικονομία
κάτι θα κανει ο σεφ, κατι θα κανει .. μπορει να του φερει κανα ψαροκοκκαλο να το κάνει μπρελοκτύπε θα εχει και αθερίνα τηγανιτή να βρει κατι να κολατσίσει ο τυπος μπαρος;![]()
Ναι βρε,απο τα λιδλ θα παρεις κανενα με 1-2 γιουρα το λιτρο και θα γεμιζεις τα μπουκαλια απο τα εφταστερα Μεταξαδεν γινεται να παρω εναος αστεριου?![]()
εισαι σωτηρας τετοια θα πινουν και στο μνημοσυνο του μαγουλινιο.ε παρε απο τα λιντλ φθηνο
θα βγαλω επικηδειο που θα σειστουν και οι πετρεςεισαι σωτηρας τετοια θα πινουν και στο μνημοσυνο του μαγουλινιο.
Καλώς το και το άλλο το κουβαρντόπαιδο!να δωσω στον φιλο Αθηναιο μια χιαλιαρουμπα να ερθει αυτος με την κυρα του
σιγα μωρε μλκ μονο εσυ και η πινεζα.θα βγαλω επικηδειο που θα σειστουν και οι πετρες
και ο ΚουταΚαλώς το και το άλλο το κουβαρντόπαιδο!
Γεμίσαμε φορτόγκες εδώ μέσα.
Ο Καβαλοκαλαμόγερος και ο Μπαρμπασκοτογλειφτης λοιπουν μόνο.
θα ζητήσει ζεστή άμστελ, χωρίς ποτήρι, και τα βλέπω τα γκαρσόνια να τους μαζεύουν από το πάτωμα και τους σεφ/σου σεφ να παίρνουν αναβολήνα εχεις το νου σου οτι δεν εχει καιζερ
μπα μονο εγω...η πινεζα θα κλεψει ασημικα και οτι μπορει να κουβαλησει στα τραπεζομαντηλα και μην την ειδατεσιγα μωρε μλκ μονο εσυ και η πινεζα.![]()
Εδω ανεστησαν τον Χαν στο Φαστ εντ Φιουριους που διαλυθηκε το αμαξι σε κλασματα δευτερολεπτου(πρεπει να παιξε flash ή quicksilver για να τον σωσει,μπορουν να τα παντρεψουν τωρα Φαστ και Μαρβελ-Ντισι)δυσκολα τωρα που το βλεπω![]()
γύρισες από το φεστιβάλ των Καννών?Χου νοουζ?Μπορει να παιχτει τιποτα οπως στο Σερλοκ Χολμς με Καμπερμπατς και Φριμαν που επεστρεψε![]()
εισαι μια σιχαμένη πουτάνα που λεει και ο Σνικσιγα μωρε μλκ μονο εσυ και η πινεζα.![]()
στον αστερα να πατε για ψαροσουπα.μπα μονο εγω...η πινεζα θα κλεψει ασημικα και οτι μπορει να κουβαλησει στα τραπεζομαντηλα και μην την ειδατε
στον Φαροστον αστερα να πατε για ψαροσουπα.
καλα τα λες.εισαι μια σιχαμένη πουτάνα που λεει και ο Σνικ
στο νησι 15 ευρω το ατομο.στον Φαρο
γλαροσουπα να φαςστον αστερα να πατε για ψαροσουπα.
εσυ στειλε τη χιλιαρικουμπα και σπασε.γλαροσουπα να φας![]()