athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.583
- Πόντοι
- 12.756
οχι δεν μου παει η καρδια ειναι ο φιλος-ΠΥΡΑΜΙΔΑΣγια το καλο της πατριδος φιλε αθηναιο....θα τον βγαλεις με εγγυηση μετα
οχι δεν μου παει η καρδια ειναι ο φιλος-ΠΥΡΑΜΙΔΑΣγια το καλο της πατριδος φιλε αθηναιο....θα τον βγαλεις με εγγυηση μετα
εξαφανιστηκε μολις ακουσε νανα,οπως οταν ακουει ΣΔΟΕ.ΠΟΤΕ δεν προκειται να ρουφιανεψω τον φιλο-Πυραμιδα ΠΟΤΕ
ενταξει...αλλα εχει γαμηθει στο ρευστο ο πουστης με τα επιδοματα που πηρε φετοςοχι δεν μου παει η καρδια ειναι ο φιλος-ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ
και στα κερασματα.ενταξει...αλλα εχει γαμηθει στο ρευστο ο πουστης με τα επιδοματα που πηρε φετος
και ρουφιανος ρε γαμιολη ? δεν φτανει ολα τα άλλα που εισαι ?ΠΟΤΕ δεν προκειται να ρουφιανεψω τον φιλο-Πυραμιδα ΠΟΤΕ
δεν πειραζει ας ειναι καλα να τα χαρειενταξει...αλλα εχει γαμηθει στο ρευστο ο πουστης με τα επιδοματα που πηρε φετος
ΡΕ γαμημενε εχεις πρεσβυωπεια;εγραψα οτι ΔΕΝ προκειται ποτε να ρουφιανεψω ΕΣΕΝΑ...αρκετα θεματα με τον νομο εχεις απο μενα ελευθερος να κλεβεις και να πιστολίαζεις αβερτακαι ρουφιανος ρε γαμιολη ? δεν φτανει ολα τα άλλα που εισαι ?
για πες τι αλλο ειναι?και ρουφιανος ρε γαμιολη ? δεν φτανει ολα τα άλλα που εισαι ?
με τον νομο πιο πολλα θεματα εχεις εσυ παρα εγω !!δεν πειραζει ας ειναι καλα να τα χαρει
ΡΕ γαμημενε εχεις πρεσβυωπεια;εγραψα οτι ΔΕΝ προκειται ποτε να ρουφιανεψω ΕΣΕΝΑ...αρκετα θεματα με τον νομο εχεις απο μενα ελευθερος να κλεβεις και να πιστολίαζεις αβερτα
ψυχαρα ειναι ο αθηναιος ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑδεν πειραζει ας ειναι καλα να τα χαρει
ΡΕ γαμημενε εχεις πρεσβυωπεια;εγραψα οτι ΔΕΝ προκειται ποτε να ρουφιανεψω ΕΣΕΝΑ...αρκετα θεματα με τον νομο εχεις απο μενα ελευθερος να κλεβεις και να πιστολίαζεις αβερτα
τυπε δεν με φτανει το νημα να τα γραψωγια πες τι αλλο ειναι?
φιλε-νιπλη μυδια τρως?τυπε δεν με φτανει το νημα να τα γραψω
εισαι ΚΑΚΟΜΠΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ-ΠΥΡΑΜΙΔΑτυπε δεν με φτανει το νημα να τα γραψω
παλιομουνοεισαι ΚΑΚΟΜΠΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ
συγκρατησου και μη βριζεις.εισαι ΚΑΚΟΜΠΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ
τι θες μωρε μαλάκα και εσυ μας σκοτισες τ αρχιδιαφιλε-νιπλη μυδια τρως?
συγκρατησου και μη βριζεις.τι θες μωρε μαλάκα και εσυ μας σκοτισες τ αρχιδια
φίλε-βάρο έκανες μπάνιο σήμερα?συγκρατησου και μη βριζεις.
φίλε-βάρο έκανες μπάνιο σήμερα?