troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.139
- Πόντοι
- 5.506
γιατι πληθυντικος? ποιος ειναι ο αλλος? ο νιπλης?φτιαχτά δικά μας ... σχέδιο της philips ...
μολογα
γιατι πληθυντικος? ποιος ειναι ο αλλος? ο νιπλης?φτιαχτά δικά μας ... σχέδιο της philips ...
χωρίς τον πρόεδρα δε νομίζω...ο προεδρος ειναι προσωρινος ο συλλογος ειναι για παντα.![]()
μπα βαριέμαι, εξάλλου σε πειράζω...ο προεδρος ειναι προσωρινος ο συλλογος ειναι για παντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διαβασε λιγο πισω.
εγω ποτε,νιπλικα αλλα νομιμα οχι δικα του κολπα.ναι αλλα την πουλεψες και δεν πληρωσες τιποτα
Στόμα σας.πουτσα μας.
σε κουρασαμε μπαρε?πουτσα μας.
μπουρδελο εχει γινει εδω ...βαλε ταξηΣτόμα σας.
Audio Kontosouvliτι ηχεια εχεις?
Μίλα όμορφαμπουρδελο εχει γινει εδω ...βαλε ταξη
σκεφτεσαι για μπουκα?γιατι πληθυντικος? ποιος ειναι ο αλλος? ο νιπλης?
μολογα
ποσο δικιο ΠΟΣΟ.Γαμιολες ολες , μια Κυριακη ζείτε και μας εχετε ζαλίσει τ αρχιδια
Γαμιολες ολες , μια Κυριακη ζείτε και μας εχετε ζαλίσει τ αρχιδια
συμβαινουν αυτάΣας παρασύρει ο αρχιδοηλεκτρολογος και σας πήρε η κουβέντα...
σε εχει βαλει στο ματι ο πουστης ο μητσοτακης....συμβαινουν αυτά
δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω κοφτη πουθενά, πουτσα μου τον γραφω.σε εχει βαλει στο ματι ο πουστης ο μητσοτακης....
![]()
Κυριακές χωρίς αυτοκίνητο, κόφτης στα κλιματιστικά: Τα μέτρα που έρχονται στην Ελλάδα για εξοικονόμηση ενέργειας
Εν όψει των νέων ανακοινώσεων για την καταπολέμηση της ενεργειακής κρίσης που πλήττει όλον τον κόσμο έρχονται νέα μέτρα από την κυβέρνηση. Με τη θερμοκρασίwww.enimerotiko.gr
Θα τον γαμήσει ο νίπλαρος τον κούλη, 24/7 το αιρκοντισιο και το αμάξι στο γκαράζ δουλεύει συνέχεια, δε σβήνει ΠΟΤΕ.σε εχει βαλει στο ματι ο πουστης ο μητσοτακης....
![]()
Κυριακές χωρίς αυτοκίνητο, κόφτης στα κλιματιστικά: Τα μέτρα που έρχονται στην Ελλάδα για εξοικονόμηση ενέργειας
Εν όψει των νέων ανακοινώσεων για την καταπολέμηση της ενεργειακής κρίσης που πλήττει όλον τον κόσμο έρχονται νέα μέτρα από την κυβέρνηση. Με τη θερμοκρασίwww.enimerotiko.gr
η νανα σε μελεταγε.δεν υπαρχει περιπτωση να βαλω κοφτη πουθενά, πουτσα μου τον γραφω.
ο Αθηναιος θα βαλει κοφτη για τον Κουλη του , κουροδοκοφτη
θα σε συλλαβει...δινει πληροφοριες ο γαμιολης ο αθηναιοςδεν υπαρχει περιπτωση να βαλω κοφτη πουθενά, πουτσα μου τον γραφω.
ο Αθηναιος θα βαλει κοφτη για τον Κουλη του , κουροδοκοφτη
ΠΟΤΕ δεν προκειται να ρουφιανεψω τον φιλο-Πυραμιδα ΠΟΤΕθα σε συλλαβει...δινει πληροφοριες ο γαμιολης ο αθηναιος
για το καλο της πατριδος φιλε αθηναιο....θα τον βγαλεις με εγγυηση μεταΠΟΤΕ δεν προκειται να ρουφιανεψω τον φιλο-Πυραμιδα ΠΟΤΕ