athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.591
- Πόντοι
- 12.756
τι λεει γιατι σκεφτομαι να το μπουμπουνισω σε λιγοναι τετοια σπελλ οφ ντεστραξιον κλπ
καινουργιο λιαμ εχω βαλει και βλεπω το Memory
τι λεει γιατι σκεφτομαι να το μπουμπουνισω σε λιγοναι τετοια σπελλ οφ ντεστραξιον κλπ
καινουργιο λιαμ εχω βαλει και βλεπω το Memory
στο 10λεπτο ειμαι εχει φαει 7-8 κομπαρσους χωρις λογο ηδητι λεει γιατι σκεφτομαι να το μπουμπουνισω σε λιγο
Ένα ελαφρολαικό φορκλορ συγκρότημα (black metal στην αρχή τους...) από την Νορβηγία. Της εκκλησίας....τι ειναι μπουρζουμ θειο?
του σατανα ειναι θειο? εμενα ο σνικ μου αρεσειΈνα ελαφρολαικό φορκλορ συγκρότημα (black metal στην αρχή τους...) από την Νορβηγία. Της εκκλησίας....![]()
![]()
Ο αρχηγός και ιδρυτής, από τα καλύτερα παιδιά της πιάτσας.
The word "burzum" means "darkness" in the black speech, a fictional language crafted by Lord of the Rings writer J. R. R. Tolkien. ...
Burzum - Wikipedia
en.wikipedia.org
Ναι, λίγο... κάποτε...του σατανα ειναι θειο? εμενα ο σνικ μου αρεσει
παρεξηγηση ηταν επειδη εκαψε 25 εκκλησιες και μετα σκοτωσε τον αλλον με 50 μαχαιριες στα μουτραΝαι, λίγο... κάποτε...
Μετά μεγάλωσαν και σοβαρεύτηκαν αλλά ήταν αργά για κάποιους.
ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΠΛΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑπαρεξηγηση ηταν επειδη εκαψε 25 εκκλησιες και μετα σκοτωσε τον αλλον με 50 μαχαιριες στα μουτρα
καταβαθος καλο παιδι ειναι ο βικ![]()
δεν πανηγυρίζεις φίλε-βάρο?πουτσα μας.
μας γαμησε τα τσακρα ο παλιομουνης ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ
γιατι?δεν πανηγυρίζεις φίλε-βάρο?
που δεν σε εχει βγαλει βολτα το γυναικακι σημερα να σε ξεπαραδιασει παλιγιατι?
τι γιατί, δεν έμαθες τι έγινε?γιατι?
τι ηχεια εχεις?θειάφι
βγηκαμε ρε μπακαλιαρε το μεσημερι.που δεν σε εχει βγαλει βολτα το γυναικακι σημερα να σε ξεπαραδιασει παλι
πόσα ξόδεψες φίλε-βάρο?βγηκαμε ρε μπακαλιαρε το μεσημερι.![]()
φτιαχτά δικά μας ... σχέδιο της philips ...τι ηχεια εχεις?
ο προεδρος ειναι προσωρινος ο συλλογος ειναι για παντα.τι γιατί, δεν έμαθες τι έγινε?
δεν χαίρεσαι για τον πρόεδρα βαγγέλα?
διαβασε λιγο πισω.πόσα ξόδεψες φίλε-βάρο?
ναι αλλα την πουλεψες και δεν πληρωσες τιποταβγηκαμε ρε μπακαλιαρε το μεσημερι.![]()