athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχω στειλε μην γαμησωvpn θες για τορρεντ δεν εχεις?
δεν εχω στειλε μην γαμησωvpn θες για τορρεντ δεν εχεις?
Τασσαρε καλώς ήρθες αγόρι μου...πρακτορακος και εσυ KGBιτης
εγω θα ερθω μονο αν ειναι και το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης(αθηναιος σεσκουλας)Τασσαρε καλώς ήρθες αγόρι μου...
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες ...
Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια...
Μας έλειψες ρε τρελοκομείο...
Κανονίζουμε καφέ αυτές τις μέρες...
Ψησου...
ασε σβησε το καρελι και αραξε παραλια καλυτεραεγω θα ερθω μονο αν ειναι και το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης(αθηναιος σεσκουλας)
ε ναι σιγα μην ερθω να δω την μουτσουνα σου....ασε σβησε το καρελι και αραξε παραλια καλυτερα
αρα θα πας αγκαζε με σεσκουλα..την ευχη μουε ναι σιγα μην ερθω να δω την μουτσουνα σου....
δεν νομιζω ποτε δεν μπαινω αναμεσα σε ερωτευμενα ζευγαρια ...και που εισαι να μου κρατησετε ενα κανελι γιατι η γατα δεν εκανε κανενααρα θα πας αγκαζε με σεσκουλα..την ευχη μου
στον δινω και θα γινω και κουμπαρος σαςδεν νομιζω ποτε δεν μπαινω αναμεσα σε ερωτευμενα ζευγαρια ...και που εισαι να μου κρατησετε ενα κανελι γιατι η γατα δεν εκανε κανενα
δεν κανω τετοια εγω ειμαι τιμιος εμπορακοςστον δινω και θα γινω και κουμπαρος σας
γαμιολα πας να ξεφυγεις απο τις σεσκουλοδαγκανεςδεν κανω τετοια εγω ειμαι τιμιος εμπορακος
μην εισαι ψευτης απο την πρωτη στιγμη εσενα χαλβαδιαζει ..στο κατω κατω το μαρτυρανε ατελειωτα ποστ ερωτα και αγαπηςγαμιολα πας να ξεφυγεις απο τις σεσκουλοδαγκανες
αν μου γραψει το οικοπεδο στο Ελληνικο ισως τον κανω παρεαμην εισαι ψευτης απο την πρωτη στιγμη εσενα χαλβαδιαζει ..στο κατω κατω το μαρτυρανε ατελειωτα ποστ ερωτα και αγαπης
ρε γαμιολη ολα στον βωμο του χρηματος ...φτου σουαν μου γραψει το οικοπεδο στο Ελληνικο ισως τον κανω παρεα
θα προσφερω την φιλια μου ομως πραγμα ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟρε γαμιολη ολα στον βωμο του χρηματος ...φτου σου
παω για δουλεια@athinaios44 την γαμησες καριολη μπηκε ο σεσκουλας να πει την αληθεια επιτελους
γαμιοληηηηηηηηηηηηηηη φευγεις εεεεπαω για δουλεια
ειμαι στο νησι ,αν το κανονίσετε αρχες ιουνιου πολυ ευχαριστωςεγω θα ερθω μονο αν ειναι και το ζευγαρακι της αγιας παρασκευης(αθηναιος σεσκουλας)
αν μου γραψει το οικοπεδο στο Ελληνικο ισως τον κανω παρεα
Γιατί στα Ελληνικά νομίζεις θα καταλάβει τίποτα ; Πιο τύχη μπορεί να έχει με τα Ρώσικαετοιμο και τα 3 μαζι
STALKER Bundle / S.T.A.L.K.E.R. Trilogy [GOG] (download torrent) - TPB
απλα ινσταλ νεξτ νεξτ κλπ γλωσσα αλλαξε μονο στην αρχη στο μενου γιατι ειναι στα ρωσικα