Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Πάρα πολύ φτωχικά την βγάζω παιδιά , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είχε αστακό και πήρα καραβίδα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.834
Πόντοι
10.411

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.205
Πόντοι
28.246

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Με τις τι έσιαξες τις καραβίδες;
Είπα να τις κάνουν με κάνα λινγκουνι φίλε μου να μας πιάσουν .. φτώχια καταραμένη , ετσι όπως πάει η κατάσταση σε λίγο θα αρχίσω να τρώω και ψωμί ..

Να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις , τι ώρα σχολανε τα παιδιά εδώ από τα μεροκάματα ; Άδειο το νήμα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.205
Πόντοι
28.246
Είπα να τις κάνουν με κάνα λινγκουνι φίλε μου να μας πιάσουν .. φτώχια καταραμένη , ετσι όπως πάει η κατάσταση σε λίγο θα αρχίσω να τρώω και ψωμί ..

Να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις , τι ώρα σχολανε τα παιδιά εδώ από τα μεροκάματα ; Άδειο το νήμα
Ωραία με Λιγκουίνια.

Χτυπάνε υπερωρίες. Φτώχεια όπως είπες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Ωραία με Λιγκουίνια.

Χτυπάνε υπερωρίες. Φτώχεια όπως είπες.
Εύχομαι να είναι μαύρες οι υπερωρίες τουλάχιστον να τους μένει κάτι , γιατί ο Χατζηδάκης έκανε τις υπερωρίες να τις παίρνεις ρεπό

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.085
Πόντοι
19.795

Πηρες 428 45αρια ευρω, επιδοματα βενζινης του Κουλη ρε τυπε. Αχαριστος εισαι. Αχαριστος. :confused:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Κομμάτια ειμαι μονο 2 ωρες υπνω το μεσημέρι δεν κοιμάμαι καλα ,το χαβιάρι τελείωσε και οι tomahawk μπριζόλες ,με κατι αστακούς και εναν ροφο εχω μεινει ,βάσανα :undecided:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.447
Πόντοι
2.306
Το ψυγείο μου έχει δυο γιαούρτια και ένα τσαμπί μπανάνες, όχι τις Τσικιτα, αλλά τις φτηνές. Από λεφτά έχω εξήντα ευρώ, πήρα μια Ρωσίδα τηλέφωνο για ραντεβού και με είπε να πάω στο διάολο. Η πρώην μου μαθαίνω βγάζει 3000 τη βδομάδα καθαρά, παρτουζώνεται με κόκες, και ξεχρεώνει σπίτι όπου να ναι με την πτώση που έχει το ρούβλι. Η πιο πρώην μου, πέντε χρόνια σχέσης, μόλις έκανε το πρώτο της παιδάκι με τον 50αρη σύζυγο λεφτά από Γλυφάδα. Η γιαγιά μου μου είπε «πότε θα δω εγγόνι βρε». Η μάνα μου μου είπε «χάθηκες ένα χρόνο έχουμε να σε δούμε». Στο σάιτ έφτασα αισίως τα 855 λαικ, συζητάω για τον εθισμό του αγοραίου έρωτα. Ο ύπνος μου πήγε από 8 ώρες στις 6. Πονάει ο αυχένας μου. Το πουλί μου μου λέει «παράτα το». Στοιχημα παμε από κουβά σε κουβά. Τα φράγκα από το BTC λιγοστεύουν. Το στούντιο που ανακαινίζω για πώληση θέλει δυο μήνες γιατί ο μηχανικός έκανε μαλακια. Το Αουντι πάλι θέλει συνεργείο (χαλαρά ο άσχημος ο Ληξιαρχος κάτι ευχήθηκε). Έρχεται καλοκαίρι. Βίζιτες ούτε γι’ αστείο, βασικά το σιχάθηκα. Έκοψα τσιγαρο, μου λείπει, πολύ. Το κινητό μου πάλι πάει να χαλάσει η οθόνη του. Το Νετφλιξ μου δίνει κωδικό error ακόμα και με reset, προσπαθήστε αργότερα λέει. Τα ρούχα μου είναι μια στοίβα στο σαλόνι σα σκατα. Ο καναπες μου έχει ακόμα στάμπες από κρασί όταν η άλλη ήταν ντίρλα και τα είχα γαμησει όλα. Στην κουζίνα μου έχω μόνο ένα μαχαίρι, πιρούνι και κουτάλι γιατί με αγχώνουν τα πολλά.

Μόνη αχτίδα φωτός μια αιθερια ύπαρξη που γνώρισα πρόσφατα. Κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη. Κρατώ τις ελπίδες μου, μέχρι νεοτέρας πρήζω αρχιδια εδώ.

Καλώς σας βρήκα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.660
Πόντοι
6.056
Το ψυγείο μου έχει δυο γιαούρτια και ένα τσαμπί μπανάνες, όχι τις Τσικιτα, αλλά τις φτηνές. Από λεφτά έχω εξήντα ευρώ, πήρα μια Ρωσίδα τηλέφωνο για ραντεβού και με είπε να πάω στο διάολο. Η πρώην μου μαθαίνω βγάζει 3000 τη βδομάδα καθαρά, παρτουζώνεται με κόκες, και ξεχρεώνει σπίτι όπου να ναι με την πτώση που έχει το ρούβλι. Η πιο πρώην μου, πέντε χρόνια σχέσης, μόλις έκανε το πρώτο της παιδάκι με τον 50αρη σύζυγο λεφτά από Γλυφάδα. Η γιαγιά μου μου είπε «πότε θα δω εγγόνι βρε». Η μάνα μου μου είπε «χάθηκες ένα χρόνο έχουμε να σε δούμε». Στο σάιτ έφτασα αισίως τα 855 λαικ, συζητάω για τον εθισμό του αγοραίου έρωτα. Ο ύπνος μου πήγε από 8 ώρες στις 6. Πονάει ο αυχένας μου. Το πουλί μου μου λέει «παράτα το». Στοιχημα παμε από κουβά σε κουβά. Τα φράγκα από το BTC λιγοστεύουν. Το στούντιο που ανακαινίζω για πώληση θέλει δυο μήνες γιατί ο μηχανικός έκανε μαλακια. Το Αουντι πάλι θέλει συνεργείο (χαλαρά ο άσχημος ο Ληξιαρχος κάτι ευχήθηκε). Έρχεται καλοκαίρι. Βίζιτες ούτε γι’ αστείο, βασικά το σιχάθηκα. Έκοψα τσιγαρο, μου λείπει, πολύ. Το κινητό μου πάλι πάει να χαλάσει η οθόνη του. Το Νετφλιξ μου δίνει κωδικό error ακόμα και με reset, προσπαθήστε αργότερα λέει. Τα ρούχα μου είναι μια στοίβα στο σαλόνι σα σκατα. Ο καναπες μου έχει ακόμα στάμπες από κρασί όταν η άλλη ήταν ντίρλα και τα είχα γαμησει όλα. Στην κουζίνα μου έχω μόνο ένα μαχαίρι, πιρούνι και κουτάλι γιατί με αγχώνουν τα πολλά.

Μόνη αχτίδα φωτός μια αιθερια ύπαρξη που γνώρισα πρόσφατα. Κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη. Κρατώ τις ελπίδες μου, μέχρι νεοτέρας πρήζω αρχιδια εδώ.

Καλώς σας βρήκα.
τζορ η αιθερια υπαρξη ειναι της δουλειας?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom