You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.834
- Πόντοι
- 10.411
Σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μοίρα...Πάρα πολύ φτωχικά την βγάζω παιδιά , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είχε αστακό και πήρα καραβίδα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Με γάμησε , καλύτερα να μην είχε εμφιαλωμένο νερόΣου έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μοίρα...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.205
- Πόντοι
- 28.246
Με τις τι έσιαξες τις καραβίδες;Πάρα πολύ φτωχικά την βγάζω παιδιά , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Είπα να τις κάνουν με κάνα λινγκουνι φίλε μου να μας πιάσουν .. φτώχια καταραμένη , ετσι όπως πάει η κατάσταση σε λίγο θα αρχίσω να τρώω και ψωμί ..Με τις τι έσιαξες τις καραβίδες;
Να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις , τι ώρα σχολανε τα παιδιά εδώ από τα μεροκάματα ; Άδειο το νήμα
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.834
- Πόντοι
- 10.411
Κάποιον μου θυμίζουν τα λόγια σουΠτώμα είμαι , ΠΤΩΜΑ
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Στην κωλοχτύπα μη ξεπέσεις...Πάρα πολύ φτωχικά την βγάζω παιδιά , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Αδερφέ , τι ώρα σχολανε εδώ οι μισθωτοί ; Γιατί εγώ αχολασα πιο νωρίς σήμεραΚάποιον μου θυμίζουν τα λόγια σου![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.205
- Πόντοι
- 28.246
Ωραία με Λιγκουίνια.Είπα να τις κάνουν με κάνα λινγκουνι φίλε μου να μας πιάσουν .. φτώχια καταραμένη , ετσι όπως πάει η κατάσταση σε λίγο θα αρχίσω να τρώω και ψωμί ..
Να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις , τι ώρα σχολανε τα παιδιά εδώ από τα μεροκάματα ; Άδειο το νήμα
Χτυπάνε υπερωρίες. Φτώχεια όπως είπες.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
Εύχομαι να είναι μαύρες οι υπερωρίες τουλάχιστον να τους μένει κάτι , γιατί ο Χατζηδάκης έκανε τις υπερωρίες να τις παίρνεις ρεπόΩραία με Λιγκουίνια.
Χτυπάνε υπερωρίες. Φτώχεια όπως είπες.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.085
- Πόντοι
- 19.795
Πηρες 428 45αρια ευρω, επιδοματα βενζινης του Κουλη ρε τυπε. Αχαριστος εισαι. Αχαριστος.Είπα να τις κάνουν με κάνα λινγκουνι φίλε μου να μας πιάσουν .. φτώχια καταραμένη , ετσι όπως πάει η κατάσταση σε λίγο θα αρχίσω να τρώω και ψωμί ..
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.688
- Πόντοι
- 5.006
Από του ξαπλοπουλουτωρα σχολασα σερνομαι απο την κουραση![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Piss :piss: :piss:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/piss.gif)
![Piss :piss: :piss:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/piss.gif)
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
αν θες εχω περίσσευμα να σου στειλω delivery φρεσκο πραγμαΔεν είχε αστακό και πήρα καραβίδα
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.447
- Πόντοι
- 2.306
Το ψυγείο μου έχει δυο γιαούρτια και ένα τσαμπί μπανάνες, όχι τις Τσικιτα, αλλά τις φτηνές. Από λεφτά έχω εξήντα ευρώ, πήρα μια Ρωσίδα τηλέφωνο για ραντεβού και με είπε να πάω στο διάολο. Η πρώην μου μαθαίνω βγάζει 3000 τη βδομάδα καθαρά, παρτουζώνεται με κόκες, και ξεχρεώνει σπίτι όπου να ναι με την πτώση που έχει το ρούβλι. Η πιο πρώην μου, πέντε χρόνια σχέσης, μόλις έκανε το πρώτο της παιδάκι με τον 50αρη σύζυγο λεφτά από Γλυφάδα. Η γιαγιά μου μου είπε «πότε θα δω εγγόνι βρε». Η μάνα μου μου είπε «χάθηκες ένα χρόνο έχουμε να σε δούμε». Στο σάιτ έφτασα αισίως τα 855 λαικ, συζητάω για τον εθισμό του αγοραίου έρωτα. Ο ύπνος μου πήγε από 8 ώρες στις 6. Πονάει ο αυχένας μου. Το πουλί μου μου λέει «παράτα το». Στοιχημα παμε από κουβά σε κουβά. Τα φράγκα από το BTC λιγοστεύουν. Το στούντιο που ανακαινίζω για πώληση θέλει δυο μήνες γιατί ο μηχανικός έκανε μαλακια. Το Αουντι πάλι θέλει συνεργείο (χαλαρά ο άσχημος ο Ληξιαρχος κάτι ευχήθηκε). Έρχεται καλοκαίρι. Βίζιτες ούτε γι’ αστείο, βασικά το σιχάθηκα. Έκοψα τσιγαρο, μου λείπει, πολύ. Το κινητό μου πάλι πάει να χαλάσει η οθόνη του. Το Νετφλιξ μου δίνει κωδικό error ακόμα και με reset, προσπαθήστε αργότερα λέει. Τα ρούχα μου είναι μια στοίβα στο σαλόνι σα σκατα. Ο καναπες μου έχει ακόμα στάμπες από κρασί όταν η άλλη ήταν ντίρλα και τα είχα γαμησει όλα. Στην κουζίνα μου έχω μόνο ένα μαχαίρι, πιρούνι και κουτάλι γιατί με αγχώνουν τα πολλά.
Μόνη αχτίδα φωτός μια αιθερια ύπαρξη που γνώρισα πρόσφατα. Κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη. Κρατώ τις ελπίδες μου, μέχρι νεοτέρας πρήζω αρχιδια εδώ.
Καλώς σας βρήκα.
Μόνη αχτίδα φωτός μια αιθερια ύπαρξη που γνώρισα πρόσφατα. Κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη. Κρατώ τις ελπίδες μου, μέχρι νεοτέρας πρήζω αρχιδια εδώ.
Καλώς σας βρήκα.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.660
- Πόντοι
- 6.056
τζορ η αιθερια υπαρξη ειναι της δουλειας?Το ψυγείο μου έχει δυο γιαούρτια και ένα τσαμπί μπανάνες, όχι τις Τσικιτα, αλλά τις φτηνές. Από λεφτά έχω εξήντα ευρώ, πήρα μια Ρωσίδα τηλέφωνο για ραντεβού και με είπε να πάω στο διάολο. Η πρώην μου μαθαίνω βγάζει 3000 τη βδομάδα καθαρά, παρτουζώνεται με κόκες, και ξεχρεώνει σπίτι όπου να ναι με την πτώση που έχει το ρούβλι. Η πιο πρώην μου, πέντε χρόνια σχέσης, μόλις έκανε το πρώτο της παιδάκι με τον 50αρη σύζυγο λεφτά από Γλυφάδα. Η γιαγιά μου μου είπε «πότε θα δω εγγόνι βρε». Η μάνα μου μου είπε «χάθηκες ένα χρόνο έχουμε να σε δούμε». Στο σάιτ έφτασα αισίως τα 855 λαικ, συζητάω για τον εθισμό του αγοραίου έρωτα. Ο ύπνος μου πήγε από 8 ώρες στις 6. Πονάει ο αυχένας μου. Το πουλί μου μου λέει «παράτα το». Στοιχημα παμε από κουβά σε κουβά. Τα φράγκα από το BTC λιγοστεύουν. Το στούντιο που ανακαινίζω για πώληση θέλει δυο μήνες γιατί ο μηχανικός έκανε μαλακια. Το Αουντι πάλι θέλει συνεργείο (χαλαρά ο άσχημος ο Ληξιαρχος κάτι ευχήθηκε). Έρχεται καλοκαίρι. Βίζιτες ούτε γι’ αστείο, βασικά το σιχάθηκα. Έκοψα τσιγαρο, μου λείπει, πολύ. Το κινητό μου πάλι πάει να χαλάσει η οθόνη του. Το Νετφλιξ μου δίνει κωδικό error ακόμα και με reset, προσπαθήστε αργότερα λέει. Τα ρούχα μου είναι μια στοίβα στο σαλόνι σα σκατα. Ο καναπες μου έχει ακόμα στάμπες από κρασί όταν η άλλη ήταν ντίρλα και τα είχα γαμησει όλα. Στην κουζίνα μου έχω μόνο ένα μαχαίρι, πιρούνι και κουτάλι γιατί με αγχώνουν τα πολλά.
Καλώς σας βρήκα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
ειναι δυνατη μεταγραφη ο Τζοτζορ η αιθερια υπαρξη ειναι της δουλειας?
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ειναι δυνατη μεταγραφη ο Τζορ
![]()