Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
ο τζορ ειναι παιχτουριειναι δυνατη μεταγραφη ο Τζορ
ο τζορ ειναι παιχτουριειναι δυνατη μεταγραφη ο Τζορ
τζορ η αιθερια υπαρξη ειναι της δουλειας?
Όχι φίλε μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.
Τι λέει μαν;ειναι δυνατη μεταγραφη ο Τζο
Πάντως τυπε καλά έκανες και μπήκες εδώ , μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας θα παίρνεις καθημερινά , έχεις να διαβάσεις ζωή μισθωτών που θα αισθάνεσαι ζαμπλουτος και τυχερός ..Ένα σου λέω. Ξανθιά, γαλανά μάτια, φτυστη Ρωσίδα, σε σχολή χορού.
Περιττό να σου πω, όταν βγήκαμε, έλεγα από μέσα μου αν βγει κι αυτή τρελή βίζιτα από Ρωσία με παιδί μαλακα μα το θεό...
τι εννοεις υπαρχουν και αλλες γκομενες εκτος απο τρελες βιζιτες απο ρωσια με παιδι?Ένα σου λέω. Ξανθιά, γαλανά μάτια, φτυστη Ρωσίδα, σε σχολή χορού.
Περιττό να σου πω, όταν βγήκαμε, έλεγα από μέσα μου αν βγει κι αυτή τρελή βίζιτα από Ρωσία με παιδί μαλακα μα το θεό...
Σωστή ερώτηση και ψαγμενη από την παιχτουρα ΡεΖτι εννοεις υπαρχουν και αλλες γκομενες εκτος απο τρελες βιζιτες απο ρωσια με παιδι?
Όλοι βλέπουν σερβαιβορ, ΟΛΟΙδεν τσουλαει το νημα παιδιά ... εχει πεσει πολυ δουλεια , να το κλεισουμε και να το ανοιξουμε στις αδειες του καλοκαιριου καλυτερα ?
νομιζω γιουροβιιζον βλεπουν , τιγκα στις αδελφες ειμαστε εδω μεσαΌλοι βλέπουν σερβαιβορ, ΟΛΟΙ
νομιζω γιουροβιιζον βλεπουν , τιγκα στις αδελφες ειμαστε εδω μεσα
O Γουρλος τυπε καταπολεμαει την φοροδιαφυγη και την πειρατεια,μηπως εχεις αντιρρησεις ο μιστερ τιμιος,νομοταγης μισθωτος του σαηφιλε μπλοκαρεται η σελιδα απο ενα κρατικο φορεα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
EDPPI Block Page
opi.gr
ο τιμιος εχει βαλει κοντι , να βλεπει πειρατικα ρε μαλακα !!!!!!O Γουρλος τυπε καταπολεμαει την φοροδιαφυγη και την πειρατεια,μηπως εχεις αντιρρησεις ο μιστερ τιμιος,νομοταγης μισθωτος του σαη
Αποκλειεται,ειναι πατριωτης και στηριζει το κρατος,σιγα μην κανει λαμογιες για να γλυτωσει φραγκα.Αλλωστε τοσα τους χαριζει ο τσιφ,χωρια που ειναι ολα παμφθηναο τιμιος εχει βαλει κοντι , να βλεπει πειρατικα ρε μαλακα !!!!!!
που θα του στειλω ολες τις εταιρειες σπιτι να τον γαμησουν !!!
πρωτη πρωτη η κοσμοτε , μετα θα στειλω νοβα ..
τον βλεπω καλοκαιρι με βραχιολάκια να κανει διακοπες και να μαυρισει στην αυλη του Κορυδαλου
κατέβασε τον opera (browser της apple) ο οπόιος έχει δωρεαν vpn.φιλε μπλοκαρεται η σελιδα απο ενα κρατικο φορεα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
EDPPI Block Page
opi.gr
Ναι καλα μαν,μπραβο opera,browser,apple,vpn.Εδω εφαγε 8 ωρες να αλλαξει αβαταρ και με βοηθεια μελωνκατέβασε τον opera (browser της apple) ο οπόιος έχει δωρεαν vpn.
ειναι ικανος να κατεβασει Παβαρότι τωρα που του ειπε ο αλλος για όπεραΝαι καλα μαν,μπραβο opera,browser,apple,vpn.Εδω εφαγε 8 ωρες να αλλαξει αβαταρ και με βοηθεια μελων
Αυτό θα πει yatoputso βοήθεια!Ναι καλα μαν,μπραβο opera,browser,apple,vpn.Εδω εφαγε 8 ωρες να αλλαξει αβαταρ και με βοηθεια μελων