athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.309
- Πόντοι
- 12.756
ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΟΣΤ..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;παω ανετα με φιλο μπαρο και φιλο Αθηναιο τα εξοδα δικα μου![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΟΣΤ..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;παω ανετα με φιλο μπαρο και φιλο Αθηναιο τα εξοδα δικα μου![]()
ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΟΣΤ..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;
![]()
A,αυτο σε πειραξε δηλαδηΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΟΣΤ..ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;
![]()
τα αλλα τα εχω συνηθισειA,αυτο σε πειραξε δηλαδη![]()
ελα μαν για πες ποσους?A,αυτο σε πειραξε δηλαδη![]()
Ξεκινάει Παπακαλιάτης
Τον Οκτώβριο![]()
μονο εγω και ο φιλος-μπαροςΔουλεύετε?![]()
Oπως καταλαβες κι απο την απαντηση του μισθωτου,κανεις δεν δουλευειΔουλεύετε?![]()
ρε πρεζοκαφεδιαρη τι λες;απο αξημερωτα δουλευω...στηριζω το νημα μονο εγω και φιλος-μπαροςOπως καταλαβες κι απο την απαντηση του μισθωτου,κανεις δεν δουλευει![]()
Ποιος ειμαι εγω για να σε κρινω,εσυ εχεις ηδη 49819409184 ενσημα.Σαν σημερα γεννηθηκε ο Μαρκοςρε πρεζοκαφεδιαρη τι λες;απο αξημερωτα δουλευω...στηριζω το νημα μονο εγω και φιλος-μπαρος
apo thn pollh douleia?πτωμα ξυπνησα δεν μπορω να παω ουτε τον σκυλο βολτα απο την κουραση![]()
πρεπει να ειναι ψυχολογικη κουραση απο τις πολλες εγνοιες πιστευωapo thn pollh douleia?
σε νιωθω τα μαλα...για βαλε εγω που εχω και σωματικη κουραση απο τη πολυ δουλεια και ψυχολογικη απο τις πολλες εγνοιες...και εχεις και κατι μουνοπανα που επρεπε να σπανε πετρες στην φυλακη του Σινγκ-Σινγκ και αλωνιζουν στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ και μολυνουν τον αερα μαςπρεπει να ειναι ψυχολογικη κουραση απο τις πολλες εγνοιες πιστευω![]()
σε νιωθω τα μαλα...για βαλε εγω που εχω και σωματικη κουραση απο τη πολυ δουλεια και ψυχολογικη απο τις πολλες εγνοιες...και εχεις και κατι μουνοπανα που επρεπε να σπανε πετρες στην φυλακη του Σινγκ-Σινγκ και αλωνιζουν στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ και μολυνουν τον αερα μας![]()