celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.457
- Πόντοι
- 6.056
Bαρος ειναι απο Ηπειρο.Βορεια Ηπειρο και λιγο πιο βορεια δηλαδηΈχω εγώ στη δουλειά ρωτά;
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Bαρος ειναι απο Ηπειρο.Βορεια Ηπειρο και λιγο πιο βορεια δηλαδηΈχω εγώ στη δουλειά ρωτά;
κατσε αν δεν παρουσιαστει ο πρεζακιας της καφεινης θα σου εξηγησω στο βαιμπερ
εισαι ηπειρωτης τιμημενος;μιλα σοβαρα θελω να ρωτησω κατιBαρος ειναι απο Ηπειρο.Βορεια Ηπειρο και λιγο πιο βορεια δηλαδη![]()
Για ρωτα,θα σου πω σε λιγοεισαι ηπειρωτης τιμημενος;μιλα σοβαρα θελω να ρωτησω κατι
Μη καυλαντιζεις ρε καφενεΓια ρωτα,θα σου πω σε λιγο![]()
Δεν μπορω μαν,ειναι κοντρα στην φυση μουΜη καυλαντιζεις ρε καφενε
ε μην μου τα κανεις μπαλονια ρε για ενα προιον θελω να ρωτησω που μου το εδινε μικρος η συγχωρεμενη η μανουλα μου που μπορω να το βρω και αν θυμαμαι την ονομασια σωσταΓια ρωτα,θα σου πω σε λιγο![]()
Έχω εγώ ρε από Γιάννενα στη δουλειάε μην μου τα κανεις μπαλονια ρε για ενα προιον θελω να ρωτησω που μου το εδινε μικρος η συγχωρεμενη η μανουλα μου που μπορω να το βρω και αν θυμαμαι την ονομασια σωστα
Δεν ειμαι απο Ηπειρο,τι προϊον εννοεις?Κανενα βοτανο?ε μην μου τα κανεις μπαλονια ρε για ενα προιον θελω να ρωτησω που μου το εδινε μικρος η συγχωρεμενη η μανουλα μου που μπορω να το βρω και αν θυμαμαι την ονομασια σωστα
Eκεί έμεινε το σάξο;ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ θελω να ρωτησω κατι...ποιος ειναι απο Ηπειρο;
Μη βρίζεις μανΓΑΜΙΕΣΑΙΙΙ![]()
στελνω βαιμπερΈχω εγώ ρε από Γιάννενα στη δουλειά
πιο βερος ελλην απο μενα δεν υπαρχει βουλγαρικη αποβολη.Bαρος ειναι απο Ηπειρο.Βορεια Ηπειρο και λιγο πιο βορεια δηλαδη![]()
Τι λες βρε μπαγλαμα?Τωρα που καλοκαιριαζει θα γινεις πιο σκουροςπιο βερος ελλην απο μενα δεν υπαρχει βουλγαρικη αποβολη.![]()
Κύριε πρέσβη τι κάνετε;πιο βερος ελλην απο μενα δεν υπαρχει βουλγαρικη αποβολη.![]()
μιλας εσυ που εχει ποτισει το δερμα σου καφε.Τι λες βρε μπαγλαμα?Τωρα που καλοκαιριαζει θα γινεις πιο σκουρος![]()
στεναχωρεθηκα παει χασαμε τον γκουσγκουνη.Κύριε πρέσβη τι κάνετε;
Συλληπητήρια, τον ήξερες προσωπικά?μιλας εσυ που εχει ποτισει το δερμα σου καφε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στεναχωρεθηκα παει χασαμε τον γκουσγκουνη.![]()