Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.539
- Πόντοι
- 12.756
Που να πάει το ραμολιμεντο φίλε μου .. εκεί αθλητικά, καφέδες , Ελληνική βιομηχανία τεμπέληδωνο αθηναιος εχει ριξει αγκυρα στο νημα του οσφπ να μην τον παρει ο αερας
Που να πάει το ραμολιμεντο φίλε μου .. εκεί αθλητικά, καφέδες , Ελληνική βιομηχανία τεμπέληδωνο αθηναιος εχει ριξει αγκυρα στο νημα του οσφπ να μην τον παρει ο αερας
πως το καταφερες αυτο για πες λεπτομερειες?Να πεθάνω πήγα γαμώ το θεό τους νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή και λεφτά για φάγωμα ..
Ένα οικόπεδο να δω και θα γινόταν ο τάφος μου
Τι να σου πρωτοπώ φίλε μου αγαπημένε , πρωτοξαδερφε της Νικολούλη ..πως το καταφερες αυτο για πες λεπτομερειες?
με τσεσνα πηγες να δεις το οικοπεδο? αυτα πεφτουν ρε δεν ειδες τον πηριοχο που ακομα τον λεει τον στουκο που εφαγε πανω στις μουσμουλιες?Τι να σου πρωτοπώ φίλε μου αγαπημένε , πρωτοξαδερφε της Νικολούλη ..
Σαν τον Αλέξανδρο Ωνάση θα πήγαινα, άστα γάμησε τα
Όχι Τσεσνα τυπεμε τσεσνα πηγες να δεις το οικοπεδο? αυτα πεφτουν ρε δεν ειδες τον πηριοχο που ακομα τον λεει τον στουκο που εφαγε πανω στις μουσμουλιες?
φιλε Νιπλη ανησυχώ για σενα τον τελευταίο καιρο ζεις ριψοκίνδυναΝα πεθάνω πήγα γαμώ το θεό τους νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή και λεφτά για φάγωμα ..
εχω και εγω ενα οικοπεδακι στο ελληνικο 1200 μετρα κοντα στο praktiker με εχουν φαει να το δωσω κατι κατασκευαστικες μεχρι και 1,5 εκατομμυριο μου δίνουν αλλα δεν το δινω ,ελα να κανουμε εμπορικο κεντρο η πολυκατοικίαΝα πεθάνω πήγα γαμώ το θεό τους νέος άνθρωπος γεμάτος ζωή και λεφτά για φάγωμα ..
Η αγαπημένη μου είναι αυτήΓια τον κ.πρέσβη
Πούλα το τώραεχω και εγω ενα οικοπεδακι στο ελληνικο 1200 μετρα κοντα στο praktiker με εχουν φαει να το δωσω κατι κατασκευαστικες μεχρι και 1,5 εκατομμυριο μου δίνουν αλλα δεν το δινω ,ελα να κανουμε εμπορικο κεντρο η πολυκατοικία
Η αγαπημένη μου είναι αυτή
Ναι ναι τυπε , τα ξέρωVeronika Rajek
Kαι φτωχος και αχρηστος.Τι αλλο κακο θα τον βρει τον καημενοΝερό ξέρεις να βράσεις;
Πέτρα στον λαιμό και φούντο στην θάλασσα να γλυτώσει.Kαι φτωχος και αχρηστος.Τι αλλο κακο θα τον βρει τον καημενο
Να μολυνθει η θαλασσα και τα ψαρακια?ΑκαρδεΠέτρα στον λαιμό και φούντο στην θάλασσα να γλυτώσει.
Αχρηστος και γι αυτό ακόμα είναι. Πριν πέσει στο νερό, θα έχει ξεφορτωθεί την πέτρα γιατί δεν ξέρει τι δουλειά κάνει.Να μολυνθει η θαλασσα και τα ψαρακια?Ακαρδε
Δεν ξερει τι δουλεια κανει η πετρα ή αυτος?Να τα διευκρινιζουμε αυτα παιδια,να μην υπαρχει συγχυσηΑχρηστος και γι αυτό ακόμα είναι. Πριν πέσει στο νερό, θα έχει ξεφορτωθεί την πέτρα γιατί δεν ξέρει τι δουλειά κάνει.
Κάτσε να δει ο άλλος τι προίκα έχεις να αρχίσει τα κουνήματαεχω και εγω ενα οικοπεδακι στο ελληνικο 1200 μετρα κοντα στο praktiker με εχουν φαει να το δωσω κατι κατασκευαστικες μεχρι και 1,5 εκατομμυριο μου δίνουν αλλα δεν το δινω ,ελα να κανουμε εμπορικο κεντρο η πολυκατοικία
γιαυτο σου λεω να κανουμε μια πολυκατοικία να του δώσουμε 2-3 διαμερισματάκια να παντρευτεί το παλικάριΚάτσε να δει ο άλλος τι προίκα έχεις να αρχίσει τα κουνήματα