shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
γιατι ρε λες ψέματα και εγω δουλεύω!!μονο εγω και ο φιλος-μπαρος
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
γιατι ρε λες ψέματα και εγω δουλεύω!!μονο εγω και ο φιλος-μπαρος
Δεν τσουλαει η μέρα , δεν τσουλαει !!!θα περιμενω να σχολασει η τρελη να παει το ροτβαιλερ βολτα να τους χασω και τους 2 να μην εχω να κανω τιποτα μετα να ξεκουραστω λιγο
βαλε τα λαστιχα του σαξο που εχουν λιωσει τα πελματα και θα πηγαινης σφαιραΔεν τσουλαει η μέρα , δεν τσουλαει !!!
δεν βαριεσαι μηπως ποια τσουλαει?Δεν τσουλαει η μέρα , δεν τσουλαει !!!
σε λιγες μερες θα καιγομαι με halo kai doomδεν βαριεσαι μηπως ποια τσουλαει?
θα περιμενουμε σιγα σιγα θα περασει θα κοιμηθουμε και θα ξυπνησουμε αυριο να ζησουμε το ιδιο μαρτυριο![]()
κατεβασε αυτο που σου ειπα το ρωσοουκρανικο με το τσερνομπιλ θα κολλησεις βγαζει καλες φρικεςσε λιγες μερες θα καιγομαι με halo kai doom
nai εννοειται..και το δικο σου θα το παιξω χαλαρα..δωσε τορρεντ να γινει η αποθηκευση κλπκατεβασε αυτο που σου ειπα το ρωσοουκρανικο με το τσερνομπιλ θα κολλησεις βγαζει καλες φρικες
τριλογια ειναι να σου βρω τορρεντ?
εγω θα σου ελεγα να τα αφησεις αυτα και να αρχισεις να ψαχνεις για ιδρυμα υπεριληκων 50 χρονων κωλογεροςσε λιγες μερες θα καιγομαι με halo kai doom
μην σπαμμαρεις τωρα εχω σοβαρη δουλεια παπαρα με Ρεζεγω θα σου ελεγα να τα αφησεις αυτα και να αρχισεις να ψαχνεις για ιδρυμα υπεριληκων 50 χρονων κωλογερος
μισο γιατι ειναι παλιατζουρα και πρεπει να εχει σπρωχτεςnai εννοειται..και το δικο σου θα το παιξω χαλαρα..δωσε τορρεντ να γινει η αποθηκευση κλπ
στα κρυφα τοτε(πμ) να μην σας βλεπει ο σεσκουλας και ζηλευειμην σπαμμαρεις τωρα εχω σοβαρη δουλεια παπαρα με Ρεζ
ετοιμο και τα 3 μαζιμην σπαμμαρεις τωρα εχω σοβαρη δουλεια παπαρα με Ρεζ
to apofasiseς telika ..μην ξεχασεις να μου γραψεις το σαξοπαιδια λιγες μερες ακομα θα με χαιρεστε μετα θα ριξω λιγο μαυρη πετρα![]()
φιλε μπλοκαρεται η σελιδα απο ενα κρατικο φορεαετοιμο και τα 3 μαζι
STALKER Bundle / S.T.A.L.K.E.R. Trilogy [GOG] (download torrent) - TPB
απλα ινσταλ νεξτ νεξτ κλπ γλωσσα αλλαξε μονο στην αρχη στο μενου γιατι ειναι στα ρωσικα
vpn θες για τορρεντ δεν εχεις?φιλε μπλοκαρεται η σελιδα απο ενα κρατικο φορεα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
EDPPI Block Page
opi.gr
πρακτορακος και εσυετοιμο και τα 3 μαζι
STALKER Bundle / S.T.A.L.K.E.R. Trilogy [GOG] (download torrent) - TPB
απλα ινσταλ νεξτ νεξτ κλπ γλωσσα αλλαξε μονο στην αρχη στο μενου γιατι ειναι στα ρωσικα
RE κουτα την γαμησες την μπενζιναΤην καλημέρα μου σε όλα τα αλάνια και σε όλα τα σπαθολουρα του νήματος....