shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
για δες την να μας πεις
την εχω δει εγω εμένα μου αρεσε εχει σασπένς ωραιο σενάριο ,με αριστα το 10 ενα 7οκ θα κανω τον κασκαντερ και θα ενημερωσω![]()
για δες την να μας πεις
την εχω δει εγω εμένα μου αρεσε εχει σασπένς ωραιο σενάριο ,με αριστα το 10 ενα 7οκ θα κανω τον κασκαντερ και θα ενημερωσω![]()
δεν ξερω χθες το ελεγε πολυ σοβαρα...μαλακιες ελεγε , δεν μπαινεις Παρασκευη και βγαινεις Σαβ
μαλιστα ...δεν ξερω χθες το ελεγε πολυ σοβαρα...
μην αργησεις μανο sescoulas μεχρι τελευταῖο ἀσπασμὸ δεν μπορω ουτε να κουνηθώ απο το φαι ,περιμενω να περάσει λιγο η ωρα να παω για υπνο![]()
τον παρακολουθω..ο πρεζονετος γραφει στο τσατ οτι θελει να ξεκινησει στριμ και ρωταει πραγματα..πιστευει θα βγαλει λεφταΘα κανει στριμ ο δικος σου Αθηναιε
μαλάκα θα βγαλει , θα το δειςτον παρακολουθω..ο πρεζονετος γραφει στο τσατ οτι θελει να ξεκινησει στριμ και ρωταει πραγματα..πιστευει θα βγαλει λεφτα
αρχιδια....λιγες δεκαδες θα τον βλεπουν και θα τον κραζουν τον χαπακωνετομαλάκα θα βγαλει , θα το δεις
Το καράτε μη ξεχάσεις να δεις που μας έχει ζαλίσει τα παπαριατον παρακολουθω..ο πρεζονετος γραφει στο τσατ οτι θελει να ξεκινησει στριμ και ρωταει πραγματα..πιστευει θα βγαλει λεφτα
πανε αυτα τα ειδαΤο καράτε μη ξεχάσεις να δεις που μας έχει ζαλίσει τα παπαρια
δεν εχεις καταλαβει οτι αμα σε κραζουν βγαζεις χρημα , ειναι μαλάκας ο Ελληναςαρχιδια....λιγες δεκαδες θα τον βλεπουν και θα τον κραζουν τον χαπακωνετο
Γαμιολαπανε αυτα τα ειδα
Χόρτασες;Έλα μαν τα γνωστά αρνάκι κατσικάκι μιξ γουρουνοπουλα κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο μπριζόλες μπιφτέκια λουκάνικα σαντζικια τυροκαυτερη σαλάτες μπύρες zero πορτοκαλόπιτα με παγωτό και τώρα μιλφειγ.
Καλή θα είναι...την εχω δει εγω εμένα μου αρεσε εχει σασπένς ωραιο σενάριο ,με αριστα το 10 ενα 7
ναι παιζει και αυτη η μουναραΚαλή θα είναι...
![]()
Eiza González | Actress, Soundtrack, Music Department
Known for: Baby Driver, I Care a Lot, Godzilla vs. Kongwww.imdb.com
ο πρεζονετος δεν θα βγαλει και θα το δεις..εδω κλαιγεται και ο φλοριαν δεν το βλέπεις;βαρεθηκε ο κοσμοςδεν εχεις καταλαβει οτι αμα σε κραζουν βγαζεις χρημα , ειναι μαλάκας ο Ελληνας