celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 6.256
Eχει πολλα εκλεκτα μελη που σε ξεπερνανε για πλακα.Εκει να δεις σπασιμο "αυγων"5-0 στο σπάσιμο αυγών...
Ούτε ο Καραμανλής με ξύλινο αυγό τέτοιο ρεκόρ...![]()
![]()

Eχει πολλα εκλεκτα μελη που σε ξεπερνανε για πλακα.Εκει να δεις σπασιμο "αυγων"5-0 στο σπάσιμο αυγών...
Ούτε ο Καραμανλής με ξύλινο αυγό τέτοιο ρεκόρ...![]()
![]()
Τζατζίκι, σαλάτες, πατάτες τηγανητές, λίγο κοκορέτσι, λίγο σουβλιστό κατσίκι, πολύ κοντοσούβλι, κρασιά, τούρτες, παγωτά, κρασιά κλπ...Τι τσιμπήσες μάν;
Eχει πολλα εκλεκτα μελη που σε ξεπερνανε για πλακα.Εκει να δεις σπασιμο "αυγων"![]()
Τίποτα δηλαδηΤζατζίκι, σαλάτες, πατάτες τηγανητές, λίγο κοκορέτσι, λίγο σουβλιστό κατσίκι, πολύ κοντοσούβλι, κρασιά, τούρτες, παγωτά, κρασιά κλπ...
Με εξαίρεση το κοντοσούβλι που του άλλαξα τα φώτα, στα υπόλοιπα λίγο απ' όλα.Τίποτα δηλαδη
δωσε μενου αντζελε να ντραπουν οι λιτοδιαιτοι να πουμεΤίποτα δηλαδη
Ναι ωραία κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο;Με εξαίρεση το κοντοσούβλι που του άλλαξα τα φώτα, στα υπόλοιπα λίγο απ' όλα.
τι παιχτηκε;![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για κόκκινα αυγά...
Είδες τι έγινε στο ίδρυμα αναπήρων?![]()
Έλα μαν τα γνωστά αρνάκι κατσικάκι μιξ γουρουνοπουλα κοντοσούβλι χοιρινό και κοτόπουλο μπριζόλες μπιφτέκια λουκάνικα σαντζικια τυροκαυτερη σαλάτες μπύρες zero πορτοκαλόπιτα με παγωτό και τώρα μιλφειγ.δωσε μενου αντζελε να ντραπουν οι λιτοδιαιτοι να πουμε![]()
για πες εσυ τι εφαγες και τι ηπιεςακομη γραφει ο αντζελο![]()
Χοιρινό και λίγη προβατίνα.Ναι ωραία κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο;
Μου αρεσειςΧοιρινό και λίγη προβατίνα.
Κάποιος έβγαλε πασχαλιάτικο μεροκάματο.τι παιχτηκε;
Τύπε έκανα και τη βραδινή καταδρομική και τώρα πάω για γαλακτομπούρεκο για να τραβήξει το σιμιγδάλι τη κρεατιλα!!
Τύπε έκανα και τη βραδινή καταδρομική και τώρα πάω για γαλακτομπούρεκο για να τραβήξει το σιμιγδάλι τη κρεατιλα!!
εγω τρωω σαν γκομενα ρε μονο το κοκορετσι βιασα τα αλλα ουτε τα ακουμπησα αλλα πηρε το αιμα του πισω τωρα που βογκαωγια πες εσυ τι εφαγες και τι ηπιες
και εγω λιτα εφαγαεγω τρωω σαν γκομενα ρε μονο το κοκορετσι βιασα τα αλλα ουτε τα ακουμπησα αλλα πηρε το αιμα του πισω τωρα που βογκαω![]()
δωσε μενουκαι εγω λιτα εφαγα
10 παιδακια αρνακι,μιση μοσχαρισια,μισο κοκορετσακι,μισο γαρδουμπακι,σαλατα μαρουλι,κρασι,ζιρο,μιση παστα,μισο τσιζκεικδωσε μενου