Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.223
- Πόντοι
- 2.606
Ο βάρος ακόμη τρώει λες?10 παιδακια αρνακι,μιση μοσχαρισια,μισο κοκορετσακι,μισο γαρδουμπακι,σαλατα μαρουλι,κρασι,ζιρο,μιση παστα,μισο τσιζκεικ![]()
Ο βάρος ακόμη τρώει λες?10 παιδακια αρνακι,μιση μοσχαρισια,μισο κοκορετσακι,μισο γαρδουμπακι,σαλατα μαρουλι,κρασι,ζιρο,μιση παστα,μισο τσιζκεικ![]()
νομιζω τωρα θα εχει ναρκωθει σαν τον βοα και θα κοιματαιΟ βάρος ακόμη τρώει λες?
ναι μωρη γαμιολα , γιατι αυριο ειμαι παλι καλεσμενοςδηλαδη ντερλικωσες χθες,σημερα,θα φουσκωσεις και αυριο και θα σταματησεις Τριτη;
ασε τυπε , μονο το υπηρετικο προσωπικο που ειχε δεν εφαγατι κατασπαραξες? σωζοταν η μιση αφρικη με αυτα η μπα?
Ολσ από ολίγη τύπε!!10 παιδακια αρνακι,μιση μοσχαρισια,μισο κοκορετσακι,μισο γαρδουμπακι,σαλατα μαρουλι,κρασι,ζιρο,μιση παστα,μισο τσιζκεικ![]()
και εγω θα φαω και αυριο..απο Τριτη ψαρακιναι μωρη γαμιολα , γιατι αυριο ειμαι παλι καλεσμενος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασε τυπε , μονο το υπηρετικο προσωπικο που ειχε δεν εφαγα
εγω Τριτη μονο fijiκαι εγω θα φαω και αυριο..απο Τριτη ψαρακι
μαλακα ειλικρινα εχω χεσει παμπολλες φορες...αυτο πιστευω με εσωσεεγω Τριτη μονο fiji
αφηνες τον κοσμο και πηγαινες και εχεζες .. ημαρτον ρε μαλακαμαλακα ειλικρινα εχω χεσει παμπολλες φορες...αυτο πιστευω με εσωσε
εφαγα,εφυγαν οι καλεσμενοι και ξεκινησαν οι κενωσεις..τωρα αισθανομαι ελαφρυς σαν πουλακιαφηνες τον κοσμο και πηγαινες και εχεζες .. ημαρτον ρε μαλακα
να αυξηθουν τα τελη αποχετευσης σου παλιομουνι
καταλαβα , παρακαλαγες να φυγουν για να πας να χεσειςεφαγα,εφυγαν οι καλεσμενοι και ξεκινησαν οι κενωσεις..τωρα αισθανομαι ελαφρυς σαν πουλακι
βρε μαλακα σαν ελβετικο ρολοι ξηγηθηκε κωλος μου..την καταλληλη στιγμη ξεκινησε η ανακουφισηκαταλαβα , παρακαλαγες να φυγουν για να πας να χεσεις
Και μετά φταιει ο Σέσκουλας ....βρε μαλακα σαν ελβετικο ρολοι ξηγηθηκε κωλος μου..την καταλληλη στιγμη ξεκινησε η ανακουφιση
ναι γιατι εσυ δεν χεζεις τα βγαζεις απο τον αγκωναΚαι μετά φταιει ο Σέσκουλας ....
Εγώ χέζω Bitcoinναι γιατι εσυ δεν χεζεις τα βγαζεις απο τον αγκωνα
Μπαρουλης κανει λατζα , θα ξαναβγει στο σαη τελος Μαιου
κοιμαται ρε ναρκωθηκε αυτος παειΜπαρουλης κανει λατζα , θα ξαναβγει στο σαη τελος Μαιου
ο ρεντ ειναι στο λαιβ ρε τυπε , ποτε μπηκε ποτε βγηκε ?κοιμαται ρε ναρκωθηκε αυτος παει
χθες το ελεγε ρε ο χαγιατε μπηκε κρατητηριοο ρεντ ειναι στο λαιβ ρε τυπε , ποτε μπηκε ποτε βγηκε ?
μαλακιες ελεγε , δεν μπαινεις Παρασκευη και βγαινεις Σαβχθες το ελεγε ρε ο χαγιατε μπηκε κρατητηριο