baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.176
- Πόντοι
- 6.035
εχω ολιγον πονοκεφαλο ελπιζω να μην με χτυπαει η χοληστερινη κατακουτελα.δοξα να εχει ο κυριος ζεις ,ανησυχούσε ο φιλος σου Αθηναιος
εχω ολιγον πονοκεφαλο ελπιζω να μην με χτυπαει η χοληστερινη κατακουτελα.δοξα να εχει ο κυριος ζεις ,ανησυχούσε ο φιλος σου Αθηναιος
μην μασας ,εγω δεν νιωθω τα ποδια μουεχω ολιγον πονοκεφαλο ελπιζω να μην με χτυπαει η χοληστερινη κατακουτελα.![]()
τα τριγλυκεριδια σιγουρα....εχω ολιγον πονοκεφαλο ελπιζω να μην με χτυπαει η χοληστερινη κατακουτελα.![]()
Δεν ξέρω αλλά είναι σίγουρα από πάγκο στο παζάρι του Σχιστούτι μαρκα?![]()
θα του πουμε στην πυλη να με περιμενεις.μην μασας ,εγω δεν νιωθω τα ποδια μου![]()
μονο αυτος και ο Μαραντονα φορανε 2 ρολογια2 ρολόγια φοράει![]()
θα σου αφησω στην διαθηκη μου τους κωδικους μου και την αποκλειστικη διαχειριση του νικ μου.τα τριγλυκεριδια σιγουρα....
ουτε 3 ευρω δεν πιανει το νικ σου ρεθα αφησω στην διαθηκη μου τους κωδικους μου και την αποκλειστικη διαχειριση του νικ μου.![]()
Πούδρα βρεφική για το ποπάκι έχεις?εχω ολιγον πονοκεφαλο ελπιζω να μην με χτυπαει η χοληστερινη κατακουτελα.![]()
Λείπει και η Σοφρώνη....έμπαινες?μονο αυτος και ο Μαραντονα φορανε 2 ρολογια
πολλα λεςουτε 3 ευρω δεν πιανει το νικ σου ρε
ποια ειναι αυτη ? δεν θυμαμαι ονοματα εκει μεσα , ολοι μπουρδελο ειναιΛείπει και η Σοφρώνη....έμπαινες?
Τα κλειδιά της Μυκόνου ζήτα...ουτε 3 ευρω δεν πιανει το νικ σου ρε
ενταξει μιαμιση φρατζολα ψωμι σαν να λεμεπολλα λες
μπαγιατικηενταξει μιαμιση φρατζολα ψωμι σαν να λεμε
δεν εχει κλειδια ρε τυπε , με συρτη ειναιΤα κλειδιά της Μυκόνου ζήτα...
καλα θα σου αφησω και ενα 2ευρω.ουτε 3 ευρω δεν πιανει το νικ σου ρε
θα στον προσε΄χουμε εμεις Σεσκου , μην ανησυχειςσας χαιρετώ για σήμερα, καλη ξεκουράσει Αθηναιο μην φας αλλο για σημερα καλο ξημέρωμα
τιποτα δεν θα παθεις εισαι παλληκαρικαλα θα σου αφησω και ενα 2ευρω.![]()