baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.149
- Πόντοι
- 6.035
εγω δεν συμμετεχω σε ερανο δημοσιας δαπανης.Μερικοί έχετε ώρα να γράψετε και ανησυχώ μήπως σκάσετε από το φαι... Γράψτε ένα είμαι καλά.Ζω. Έτσι σκέτο
εγω δεν συμμετεχω σε ερανο δημοσιας δαπανης.Μερικοί έχετε ώρα να γράψετε και ανησυχώ μήπως σκάσετε από το φαι... Γράψτε ένα είμαι καλά.Ζω. Έτσι σκέτο
Μερικοί έχετε ώρα να γράψετε και ανησυχώ μήπως σκάσετε από το φαι... Γράψτε ένα είμαι καλά.Ζω. Έτσι σκέτο
εγω δεν συμμετεχω σε ερανο δημοσιας δαπανης.![]()
Oχι,τι εγινε?Ταινιαρα στον αντ1 τωρα![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για κόκκινα αυγά...
Είδες τι έγινε στο ίδρυμα αναπήρων?![]()
ποσους μαν?Oχι,τι εγινε?Ταινιαρα στον αντ1 τωρα![]()
ελα ομοθρησκε ολα καλα? εμεις ειμαστε το ταγμα ναιτων του σαη.γαμιολα μπαρε
5.Τωρα θα χτυπησω κι ενα φρεντο εσπρεσσο,μου κατσε βαρια η σοκολατινα με το μιλφειγ μετα τα σουβλακια και τα παϊαδακια ,τις πατατες και κατι αλοιφες που εφαγα για βραδυποσους μαν?
ναι αλλα μας εθαψες ολους γαμημενεελα ομοθρησκε ολα καλα? εμεις ειμαστε το ταγμα ναιτων του σαη.![]()
ντροπη ρε5.Τωρα θα χτυπησω κι ενα φρεντο εσπρεσσο,μου κατσε βαρια η σοκολατινα με το μιλφειγ μετα τα σουβλακια και τα παϊαδακια ,τις πατατες και κατι αλοιφες που εφαγα για βραδυ![]()
βολταρεν?5.Τωρα θα χτυπησω κι ενα φρεντο εσπρεσσο,μου κατσε βαρια η σοκολατινα με το μιλφειγ μετα τα σουβλακια και τα παϊαδακια ,τις πατατες και κατι αλοιφες που εφαγα για βραδυ![]()
εσυ ο ντεληκανης δεν παθαινεις τπτ.ναι αλλα μας εθαψες ολους γαμημενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ντροπη ρε![]()
ετσι φαινεται..τωρα θα φαω τα αλλα γλυκακια που σωθηκαν με φωναζουν απο το ψυγειοεσυ ο ντεληκανης δεν παθαινεις τπτ.θανατο στους αλλοθρησκους.
να τα φας,τι καλα σου φερανε οι καλεσμενοι σου?ετσι φαινεται..τωρα θα φαω τα αλλα γλυκακια που σωθηκαν με φωναζουν απο το ψυγειο
mprizolidia,pansetes,loykanika,glyka klpνα τα φας,τι καλα σου φερανε οι καλεσμενοι σου?
εχεις συνεχεια και αυριο?mprizolidia,pansetes,loykanika,glyka klp
nai kati paidakia tha tsakisoεχεις συνεχεια και αυριο?
Κάποιος έβγαλε πασχαλιάτικο μεροκάματο.
Κόψανε το καλώδιο κεντρικής παροχής σε κάποιο από τα βοηθητικά κτίρια και μάζεψαν και μερικά κλιματιστικά.
Ποιος έθαψε ποιον, που και γιατί?ναι αλλα μας εθαψες ολους γαμημενε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ντροπη ρε![]()